blizanac/lav???

loocid angel:
Nesto vise o ovoj kombinaciji znaka i podznaka':?:'

Nemirna energija,nestalnost,drustveni,uvijek mozes da racunas na njih,za voljenu ucine sveee(i moguce i nemoguce!!)nesigurni ponekad,nemaju vjere u sebe...-samo traze da budu voljeni,i da im to stalno pokazujes!!Vole da flertuju...(ponekad pretjeraju)ali u sustini nisu losi,i nikome ne misle zlo!U vecini slucajeva prijateljski raspolozeni....

pa,ne znam da li si takva-ne poznajem te (nije sve stvar horoskopa).
ja sam samo imala losa iskustva sa takvom i slicim toj kombinaciji.mislim da je njima jako lepo,ali ne i ljudima oko njih i zato sam napisala "ne daj boze nikom"izvini ako gresim,ali :? razumes :wink:

loocid angel:
pava:
pa,ne znam da li si takva-ne poznajem te (nije sve stvar horoskopa).
ja sam samo imala losa iskustva sa takvom i slicim toj kombinaciji.mislim da je njima jako lepo,ali ne i ljudima oko njih i zato sam napisala "ne daj boze nikom"izvini ako gresim,ali :? razumes :wink:

ma ok, svako ima pravo na svoje misljenje

Blizanac/Lav je bas cool osoba!!!naravno imaju svoje trenutke-ali ako ti treba neko da te nasmije,oraspolozi kad ti je najteze..samo ih nazovi!!!Bice tu kad ti budu bili najpotrebniji(znam iz iskustva!!!Dokazano masu puta!!!)Sve u svemu dobro je biti sa njima.... :D

Back