Blind date

Na blajv dejtu sam bio jedared, a na blind dvared. Ovaj prvi blajv dejt sam se razocharao koliko je riba mala i debela, ali bila je srednjo$kolka pa sam uspeo da je iskuliram sitno vreme.
Jedan blind date mi je bio super. Skoro pravi leptirici. Bio sam mlad i neiskusan chater na Krstarici. I tako krenem da se dopisujem sa nekom chatu$om i skontasmo se iz prve. Chak sam joj i jednu pesmu posvetio. Tada sam mislio da je to najbolje $to sam napisao, a sad me sramota kad vidim koliko sam evoluirao i znam da mi se nikada vi$e nece desiti takvi ispadi jer mozda se ne zaljubim vi$e do kraja zhivota. Skoro da mi se izlomio koliko mi je bio dignut cele vecheri od silnog vacarenja i ljubeckanja.
Kako bilo, veza je bila kratka i nismo se kresnuli. Najvi$e $to sam dobio je drkanje na Kali$u i to na zidicu pored gomile tek stasale klindzurije sa pravom glasa. Bolesni simpatizeri radikalne stranke koji su smorili sa prichom o $e$elju. Mislim da od tada nisam imao blind dateove, a mozda i jesam ali popilo se piva u medjuvremenu pa se pozaboravljalo :)

U svakom sluchaju, preporuchio bih blindove jer ko proba kajace se, a ko ne proba opet ce se kajati, pa ako se sve jedno kaje onda za$to da ne proba. Suva logika!

a jock vala ne...imao sam par blajnd dejtova...i nemam vise zelju...jedna poslala sliku od pre 20 godina...a sa zadnjom me zeznuo prijatelj...elem...kaze on "slonce da vis so e za tebe...manekenka...zabavljala se sa jednim likom ... ga znas"...setim se coveka...znam da prca dobre ribe...reko ajd...kad je dosla...telo pa i nekako...al kad pogled dodje do grla...utehu trazim u pivu..."a ti si kao manekenka" "jesam""a sta konkretno reklamiras""paa ne slika se celina vec samo deo""pa sta ti odseku...ruku,nogu...glavu" :otkacio: :dash:

Back