Blic saznaje: Večeras važno vanredno obraćanje predsednika Vučića

Nema smisla uvlačiti se u avovsku matricu... Ti njima kažeš, av izdao Kosovo, prekšrio ustav, stvorio ogromnu korupciju... Oni nemaju protivargument, nego jednostvano kažu: Jeste, ali ti si žut.
Pa kakve su to gluposti...
Pa to je ista skola iz Akademije mladih i starih lidera

Za vreme “Mira”, velikim slovom? A jel si tražio ostavke od svojih žutih zbog ovoga? Ako nisi kao što nisi onda se dogovaraj sa Vučkom oko transfera vlasti sam

A oslobadjanje, isto za vreme tog Mira sa velikim m za preko 130 silovanja i 80 ubistava u ratu - ratni zločin je mnogo teža stvar ipak nije bilo vredno reakcija? N1 nije dao znak? Gledam šta ovde radi CNN, izbiju demonstracije samo oko onoga za šta TV odredi da treba.

Gde su bili zahtevi da DOS bezuslovno na licu mesta preda vlast zbog ovoga? Nije B92 rekao da treba?

Izbori i tačka, pa nek bojkotuje opet, meni svejedno, bojkotujem u sopstvenoj režiji.
Pogledajte prilog 1655964
Pogledajte prilog 1655965
Evo ti i ovo Obzerveru, posto ti volis ove stvari, a verovatno si zaboravio kakvi su ljudi radili u srpskoj Sluzbi na 'resavanju albanskog pitanja' na KiM-u.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/m...-radnika-bia-u-nisu-trajao-vise-od-20/yy8g7fk

Pa da ga ebem !!! Videćemo! A ZA KOGA da glasam???!!!
Oni su jedini novi, a uživaju neko moje uslovno poštovanje - tako da sam glasao za njih.
Videćemo, ako slučajno postanu vlast ili deo vlasti - šta će raditi, pa će se na osnovu toga znati da li se izborima može nešto promeniti.
Ako ne - onda ostaje samo ustanak (kojeg, naravno, neće biti).

Oni su jedini novi, a uživaju neko moje uslovno poštovanje - tako da sam glasao za njih.
Videćemo, ako slučajno postanu vlast ili deo vlasti - šta će raditi, pa će se na osnovu toga znati da li se izborima može nešto promeniti.
Ako ne - onda ostaje samo ustanak (kojeg, naravno, neće biti).
Videćemo kad dođu ... šta drugo da nkazem ... Ja da glasam za ovu nato opoziciju NEĆU a neću ni za ove koji su već 12 god na vlasti.

Ni za jedne ni za druge, samo posle da se opet živciram kad bude “biće, biće, al’ da prvo ponovo glasate za nas”.
Al opet, ako ne ideš na "legalno glasanje" ... da idemo na revoluciju?
Ja bih odma ... ali posle revolucije dođu neki za koje se nisi borio ...

Revolucija jede svoju decu.:rtfm:

Nalazimo se u vrlo delikatnoj situaciji
... lako bi mi objasnili situaciju i našli rešenje ... al kako narodu da objasniš pored ovih medija koji URLIČU!

Al opet, ako ne ideš na "legalno glasanje" ... da idemo na revoluciju?
Ja bih odma ... ali posle revolucije dođu neki za koje se nisi borio ...

Revolucija jede svoju decu.:rtfm:

Nalazimo se u vrlo delikatnoj situaciji
... lako bi mi objasnili situaciju i našli rešenje ... al kako narodu da objasniš pored ovih medija koji URLIČU!
Kakve “revolucije”, to je za banana republike.

Ne znam sta je gore
Da su prazni i da tako drsko laze( mada nije novost)
Ili da su puni i da time krsi gomilu zakona( mada ni to nije novost)
Vidi ti to, ma to bile baš te fascikle, ma kakvi.

Rece mi jedan coek
na jednom mestu,
kod jednog coeka,
jednu stvar,
ne mogu ti reci dje,
odma bi se setio koji je,

Al jeste, to su te fascikle. Ne, ne kunem se u majku, nikad, al’ jesu, baš te.

Back