Blic saznaje: Večeras važno vanredno obraćanje predsednika Vučića

Ne znam zbog cega stalno spinujes i ubacujes neke tekstove kojima dokazujes opstepoznate stvari.
Ovde je rec o ubistvu nekolicine srpskih gradjana od strane raznih struktura vlasti i pojedinaca,u doba Mira,a za koje niko nije odgovoarao
Za vreme “Mira”, velikim slovom? A jel si tražio ostavke od svojih žutih zbog ovoga? Ako nisi kao što nisi onda se dogovaraj sa Vučkom oko transfera vlasti sam

A oslobadjanje, isto za vreme tog Mira sa velikim m za preko 130 silovanja i 80 ubistava u ratu - ratni zločin je mnogo teža stvar ipak nije bilo vredno reakcija? N1 nije dao znak? Gledam šta ovde radi CNN, izbiju demonstracije samo oko onoga za šta TV odredi da treba.

Gde su bili zahtevi da DOS bezuslovno na licu mesta preda vlast zbog ovoga? Nije B92 rekao da treba?

Izbori i tačka, pa nek bojkotuje opet, meni svejedno, bojkotujem u sopstvenoj režiji.
3A529FCA-B8EC-44AD-82E3-3713E0F702E4.jpeg

E7BFD047-D727-4695-AD7F-C39B90EB0880.jpeg

Udba je sposobna da prati ko sta pise po sajtovima i da progoni seljake i radnike,vec u Novom pazaru im lupaju samare,u Presevsku Dolinunisu zgazili decenijama,a kod madjara u vojvodini i ne pomisljaju.
Ostaje im izivljavanje nad srpskim narodom
Teorije zavere & Udba.

Zahtevaj izbore ili se idi juri sam sa AV, OK?

Poslednja izmena:
Za vreme “Mira”, velikim slovom? A jel si tražio ostavke od svojih žutih zbog ovoga? Ako nisi kao što nisi onda se dogovaraj sa Vučkom oko transfera vlasti sam

A oslobadjanje, isto za vreme tog Mira sa velikim m za preko 130 silovanja i 80 ubistava u ratu - ratni zločin je mnogo teža stvar ipak nije bilo vredno reakcija? N1 nije dao znak? Gledam šta ovde radi CNN, izbiju demonstracije samo oko onoga za šta TV odredi da treba.

Gde su bili zahtevi da DOS bezuslovno na licu mesta preda vlast zbog ovoga? Nije B92 rekao da treba?

Izbori i tačka, pa nek bojkotuje opet, meni svejedno, bojkotujem u sopstvenoj režiji.
Pogledajte prilog 1655964
Pogledajte prilog 1655965
Sticajem okolnosti upoznat sam sa ovim oko Čede ... sa politikom nema nikakve veze

Back