TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 30.252
HoćeI to narod ce da izabere taj treci put
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HoćeI to narod ce da izabere taj treci put
NemaMI - Snaga naroda ćemo pobediti!
Natovcima nema pobede u zemlji Srbiji!
Znači Branimirovi vazemaljci mogu, a natovci ne mogu.MI - Snaga naroda ćemo pobediti!
Natovcima nema pobede u zemlji Srbiji!
SVI mogu ... natovci NE mogu!Znači Branimirovi vazemaljci mogu, a natovci ne mogu.![]()
Postoje samo dva puta.Nisi ni svestan koliko smo jaki ... MI - Treći PUT!
U koju je ono stranku bio Draganče Šormaz dok je lobirao za nato po nacionalnim frekvencijama?SVI mogu ... natovci NE mogu!
Za vreme “Mira”, velikim slovom? A jel si tražio ostavke od svojih žutih zbog ovoga? Ako nisi kao što nisi onda se dogovaraj sa Vučkom oko transfera vlasti samNe znam zbog cega stalno spinujes i ubacujes neke tekstove kojima dokazujes opstepoznate stvari.
Ovde je rec o ubistvu nekolicine srpskih gradjana od strane raznih struktura vlasti i pojedinaca,u doba Mira,a za koje niko nije odgovoarao
Patetika.Udba je sposobna da prati ko sta pise po sajtovima i da progoni seljake i radnike,vec u Novom pazaru im lupaju samare,u Presevsku Dolinunisu zgazili decenijama,a kod madjara u vojvodini i ne pomisljaju.
Ostaje im izivljavanje nad srpskim narodom
meni su ukrali biciklUdba je sposobna da prati ko sta pise po sajtovima i da progoni seljake i radnike,vec u Novom pazaru im lupaju samare,u Presevsku Dolinunisu zgazili decenijama,a kod madjara u vojvodini i ne pomisljaju.
Teorije zavere & Udba.Udba je sposobna da prati ko sta pise po sajtovima i da progoni seljake i radnike,vec u Novom pazaru im lupaju samare,u Presevsku Dolinunisu zgazili decenijama,a kod madjara u vojvodini i ne pomisljaju.
U koju?U koju je ono stranku bio Draganče Šormaz dok je lobirao za nato po nacionalnim frekvencijama?![]()
Jel ima nešto na Vulinizaciji? Ne obara se ovako ni šef mesne zajednice, jurio sam Zlobu pa znam, ti izgleda baš i nisi lično jurišao na skupštinu.
Sticajem okolnosti upoznat sam sa ovim oko Čede ... sa politikom nema nikakve vezeZa vreme “Mira”, velikim slovom? A jel si tražio ostavke od svojih žutih zbog ovoga? Ako nisi kao što nisi onda se dogovaraj sa Vučkom oko transfera vlasti sam
A oslobadjanje, isto za vreme tog Mira sa velikim m za preko 130 silovanja i 80 ubistava u ratu - ratni zločin je mnogo teža stvar ipak nije bilo vredno reakcija? N1 nije dao znak? Gledam šta ovde radi CNN, izbiju demonstracije samo oko onoga za šta TV odredi da treba.
Gde su bili zahtevi da DOS bezuslovno na licu mesta preda vlast zbog ovoga? Nije B92 rekao da treba?
Izbori i tačka, pa nek bojkotuje opet, meni svejedno, bojkotujem u sopstvenoj režiji.
Pogledajte prilog 1655964
Pogledajte prilog 1655965
Pa znam ... to svi znamo! ... pobogu !!!??? ... ja ti govorim o TREĆEM putu dr Nestorovića, Pokret moba ....U SNS!![]()
Imam slike na Insta i FB sa protesta ispred Narodne skupstine.Jel ima nešto na Vulinizaciji? Ne obara se ovako ni šef mesne zajednice, jurio sam Zlobu pa znam, ti izgleda baš i nisi lično jurišao na skupštinu.
i posle kažu kako su oni "četnici" koji se bore protiv "komunističlke logike"Bezizborna demokratija? Neće to ići.
Imam slike na Insta i FB sa protesta ispred Narodne skupstine.
'oces da mi lajkujes sliku na Insta?
Pa da ga ebem !!! Videćemo! A ZA KOGA da glasam???!!!Postoje samo dva puta.
Glasao sam za MI, ali nisam naivna budala.
Svako, ali svako na javnoj sceni je nečiji, sve su to samo lutke čije konce povlači neko drugi.
Videćemo da li njihove konce povlače neke druge ruke.
Ne čini li ti se da je gospodski Nestor izgubio malo na kredibilitetu kad je izgovoiro "najsmešniji virus" i slao žene u Trs'?Pa znam ... to svi znamo! ... pobogu !!!??? ... ja ti govorim o TREĆEM putu dr Nestorovića, Pokret moba ....
Hoćeš s kolegom stojkom svima odgovarati kao da ispunjavate normu?Jel ima nešto na Vulinizaciji? Ne obara se ovako ni šef mesne zajednice, jurio sam Zlobu pa znam, ti izgleda baš i nisi lično jurišao na skupštinu.