Блиц питања и одговори

Pitanje, savet, štagod.
U kuhinji imam jednu policu od poda do plafona, koja mi služi za odlaganje mnogo čega: mikser, blender, poklopci za šerpe, kuhinjske krpe, knjige o kulinarstvu, cveću i povrtarstvu, a odnedavno sam u nju ubacila i neke registratore i kojekakve papirčine jer mi je kuhinja ujedno i kancelarija. Od mog "kreativnog haosa" ne ostade ni trunčica onog što mi se nekad doapadalo.
Elem, pitanje je, čime da prekrijem-sakrijem policu. Neka zavesa (nikako mi se to ne sviđa, a možda i postoje neke zavese koje bi mi se dopale), ili šta, samo da sakrijem sve te drangulije koje su mi ipak svakog dana po sto puta potrebne.
Hvala na trudu ko god da se javi.

Eh, vidi troje se javilo, hvala.
Ma ne mogu nikakva vrata, nema mesta za otvaranje, tu su mi stolice i sto, to je povelika kuhinja ali sa trpezarijom, pa ipak nije velika kad se sve sabere.
Harmonika bi možda došla u obzir, o tome nisam ni razmišljala, ima jedan zid na koji se može prišrafiti, videćemo, ne bih da kupujem pa posle da mi se ne sviđa, skupo je. Ustvari sam mislila nešto kao roletne ali ne znam šta, ono spustiš i podigneš po potrebi.

Tibi, to je zaista prelepo, ali brate 200 evrića, cela polica me koštala toliko, biće da je afro u pravu, videla sam kod kineza tu tanku trsku, nije skupo, probaću. Jedini problem je mera, volela bih iz dva-tri dela da lakše dođem do potrebnih stvari, ali nema, ili mnogo šire ili mnogo uže:roll:

...ima kod kineza kao prave roletne, sa sve onim trakama za podizanje i spustanje...i ta trska je pricvrscena fino za neku kao dasku koja se ucvrsti vec gde zelis da stoji,
videla sam da mnogi to stavljaju na prozore umesto recimo venecijanera.....

Jesenas sam tražila neke deblje helanke za pod pantalone: Kod nas ima tri kineske prodavnice i jedna kao robna kuća, nigde nisam našla moju veličinu, volim kada su mi do članaka a ne do sredine listova. U Bečeju sam našla, isto u kineskoj i odmah kupila tri para. Tako je bilo i sa zavesama. Kod nas ima samo one vrištećih boja, pa sa nekim glupavim šarama, a u Bečeju sam našla bele, krem, svetlo zelene, toliko svetle da se jedva nazire da su zelene, nešto prelepo, kao da nije kinesko. Tako ti je to sa manjim mestima.

u dilemčini sam totalnoj..

zaljubila sam se u crnu kuhinju, visoki sjaj, gornji dio je sa crnim staklom.. ali mi cure kazu da je necu moci naprati i obrisati za zivota :lol: navodno se svaka packa vidi..

ima li ko ove kuhinje? kakve su za održavanje?

na ovu je foru samo što je crna i sa još elemenata
264903_476723289044405_1253729419_n.jpg

u dilemčini sam totalnoj..

zaljubila sam se u crnu kuhinju, visoki sjaj, gornji dio je sa crnim staklom.. ali mi cure kazu da je necu moci naprati i obrisati za zivota :lol: navodno se svaka packa vidi..

ima li ko ove kuhinje? kakve su za održavanje?

na ovu je foru samo što je crna i sa još elemenata
Pogledajte prilog 263578

hehe. imam ja. zamaranje u vezi sa ciscenjem je u pocetku...posle se naviknes na poneku fleku (narocito ako imas bebca/klinje gajbi :))
http://forum.krstarica.com/showthre...na-od-poda-do-plafona?p=12420006#post12420006
http://forum.krstarica.com/showthre...erijali-dezeni-dizajn?p=21557906#post21557906

vrlo se lako odrzava u stvari...imas sredstva za brisanje. u pocetku se zagledas u svaku tacku i deluje ti kao slon ali posle nekog vremena postanes normalan/na.

PS: nema potrebe za staklom...bacanje kesa...

Poslednja izmena:

Back