Блиц питања и одговори

sika_logo.gif

Krovne membrane :)

usteda izmedju crepa i drugih materijala se krece oko 20 posto.ali ako imas potkrovlje crep je za nase uslove najkvalitetniji sto se tice dugovecnosti, toplotne izolacije.u nedostatku novca predlog.polovna daska, kondor 3mm, ondulin ploce direktno srafis za dasku ali payis duzinu srafa da ne izlazi sa donje strane daske duze od 0,5 mm.

Između kupatila i jedne prostorije (sobe) imam vrata koja su totalno zvučno neizolovana, tj, iz kupatila se sve čuje u sobi. Htela bi to da izolujem azmafonom, pa me zanima sa koje strane vrata da ga zalepim ? Nije mi bitno da se iz sobe čuje buka u kupatilu, nego da se iz kupatila ne čuje u sobi.

Da, ali da li ih ima kod nas? :lol:
Kinez šop? Jedino. :sad2:

ma kakvi...
kod kineza imas gotove pravougaone koji u velikom slucajeva ne odgovaraju prozorima koje imamo :)
kod ovih koji to rade po meri - od njih 5-6 kod kojih sam se raspitivao - to oni ne prave a ubedjeni su da to niko ne pravi kod nas (mislim na polukruzne varijante...)...

jalousie_rieper_sonder_rund.jpg

i ja imam iste takve prozore pa...i dalje su 'goli'...stavio sam samo mrezicu za komarce...

tibi jeste kul lik ali...neke sitnice koje njemu deluju normalno - u srbiji to nije slucaj :)
ostavljam mogucnost da se neko stvarno bavi pravljenjem 'nepravougaonih oblika' venecijanera samo, to bi im bilo neisplativo (u smislu 'potrosenog vremena' - tj to bi im bio argument za dranje) da prodaju po istoj ceni kao i 'obicne' venecijanere...

ako naletis na nekog ko i ovako nesto pravi....javi :)

Poslednja izmena:
Definitivno ništa ne bih ja dirala kod tog prozora, to sa onim providnim, samolepljivim mi se ne dopada ...
A i nemaš više tu svetlosti, koliko god da pusta istu. :neutral:

Ovakav prozor ni ja ne bih prekrila ni pod razno. Ali, ako neko želi zavese to čini mi se nije problem, gornji deo ostaviti kakav je, a na donji staviti zavesu po želji. Mada, ja sam nedavno na vašaru videla metalne garnišne koje mogu da se savijaju pa može i iznad celog prozora.

Back