Blekrok stigo u Srbiju zvanicno sa kancelarijom

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.270
Naravno blekrok je odavno u Srbiju preko nekih firmi kojima je suvlasnik ali sada je i pod imenom i prezimenom doso u Srbiju.

E sad ovo dalje drzite pod rezervom jer naravno sve se krije od naroda iako je narod izabrao politicare koji vode ovu drzavu u ime naroda i za interes naroda. I po toj logici stvari koja je jedino ispravna sve mora da bude javno i transparentno ali na zalost politicari vecinu stvari kriju od javnosti kao da je srbija njihova dedovina. Pa tako i sa blekrokom.

Naime nacuo sam (dakle uzmite ovo sa rezervom) da blekrok je doso ovde da otkupi nase dugove jer politicari su se prezaduzili i vise iz budzeta ne mogu da vracaju pare.E sad sta to znaci otkup dugova? Vidite svaka drzava kad uzme kredit ona kao pokrice ako ne moze da redovno otplacuje taj dug zalozi neku drzavnu imovinu ili resurs ili tako nesto drzavno. E sad blekrok je doso i zeli neke dugove da otkupi i to ide na sledeci nacin. Na primer politicari Srpski su recimo primera radi 2014 godine uzeli neki kredit i zalozili recimo elektroprivredu srbije ili neke njne delove. I recimo ako ne mozemo da otplatimo redovno taj dug ta banka koja je dala Srbiji taj kredit uzme u svoje vlasnistvo elektroprivredu ili neki njen deo. I sad srpski politicari da ne bi dali elektroprivredu srbije ili neke hidrocentrale toj banci oni recimo pozovu blekrok koji preuzme na sebe taj kredit uzme elektrodistribuciju srbije ili neki njen deo ili neku hidroelektranu ili vise hidroelektrana i da Srbiji na primer preko toga jos neku paru. Znaci u sustini sto se tice gubitka nase nacionalne kompanije nista se ne menja mi to gubimo pa gubimo jedina razlika je ta sto da je uzela banka nista ne bi dobili a ovako blekrok da neku crkavicu.Kazem crkavica, mislim nije to crkavica za obicnog coveka mozda je to 100, 200 miliona evra ali u odnosu na realnu vrednost hidroelektrana ili elektroprivrede srbije ili nekog njenog dela to je sitnica. Na primer elektroprivreda Sr ijer ili neki njen deo kojim upravljaju norvezani vredi realno mozda 20 000 000 000 evra . Znaci 2 x 10 na 10 a dobijemo od blekroka 200 miliona ili 300 miliona. E sad ce neko reci pa cekaj koja je to budala zalozila elektroprivredu srbije koja realno vredi 20 milijardi evra za kredit od 2 milijardi evra i spiskala tih 2 milijardi evra na nesto sto se i ne vidi jer srbija nije onbrnula te pare nego je bacila u "bunar" a bunar je javna potrosnja na plate i penzije a ne u privredu? Epa neznam braco i sestre eto.

Stim da elektroprivreda je ubacena samo kao primer jer neznam tacno jer politicari na vlasti sve ovo kriju nista ne javljaju io cemu se radi kao da je srbija njihova dedovina a ne srpskog naroda pa oni sa imovinom srbije raspolazu kako i je volja.

Koje je pravno resenje? Prosto obzirom da su politicari radili tajno nertransparentno a po zakonu sve mora da bude javnio svaki kredit uzet mi kada se smeni ova vlast mozemo lako vratiti imovinu koja je otuidjena od Srbije blekroku i lepo ga oterati iz srbije jer je otkupio imovinu srbije od onih koji su cinili krivicno delo uzimanjem kredita koji nisu bili javni i translarentni.

Evo covek sve lepo objasnio:

 
A pazite sad opet muljaju jer recimo zasto ne stave i taj repragram duga na javnu licitaciju pa ce recimo mozda na javnoj licitaciji neko ponuditi 10 milijardi evra da nam otkupi i da zaposedne elektroprivredu srbije u svoje vlasnistvo i dobar je 8 milijarde jer treba da otplati 2 milijarde kredit i dao je 10 milijarde za nesto sto vredi 20 milijarde. Ali opet i tu muljaju politicki jer mozda amerikanci posto je blekrok americka firma koja je u propadanju sad ce malo da nas puste i nece jedno vreme da zahtevaju da uvedemo sankcije rusiji ali kad blekrok to jest amerika uzme elektroprivredu odma ce opet poceti da nas napinju iako su obecali da nas nece vise napinjati oko toga. Tako radi amerika.
 
Adresa im je u samom centru do Palate Albanije u ex Zepterovoj zgradi Knez Mihajlova 3.

Kada uguglate piše da im je radno vreme 9-18h
Dakle 9x5=45 sati nedeljno...

20230917-083353.jpg


...

Zakon o radu pak kaze:

ZAKON O RADU ("Sl. glasnik RS", br. 24/2005, 61/2005, 54/2009, 32/2013, 75/2014 i 13/2017 - odluka US)
2. Puno i nepuno radno vreme
Član 51
Puno radno vreme iznosi 40 časova nedeljno, ako ovim zakonom nije drukčije određeno.

Dakle uposlenici ove firme rade prekovremeno 5 sati nedeljno...
Da li im je to i placeno kao prekovremeno...pitanje je...jer je to sve NWO roblje...

...
 

Back
Top