Blekberi pretplata,bagovi,BIS,itd itd

papkar

Zainteresovan član
Poruka
304
Pozdrav,
hteo bih da pitam nekog ko koristi Blekberi telefon sa BIS uslugom placenom kod provajdera,da li dolazi do bagova tipa prestanak rada net-a,resetovanje telefona itd itd kao sto se desava koriscenjem Blekberija bez BIS usluge,sa instaliranim shangmailom i slicnim softverom?
Bojim se da se porblemi nastave i posle placanja BISa koji nije bas ni jeftin.
Posedujem curve8520 model,a pre njega sam imao storm 9500,oba puta bez BIS pretplate.Koliko se isplati ova pretplata?Pozdrav i hvala!
blackberry-curve-8520-t-mobile-19.jpg
 
Veruj mi da je ova pretplata neminovna ukoliko planiraš da telefon koristiš na nešto više. Telefoni tipa BB su strogo poslovni, ali ako kažeš da si već koristio već imaš iskustva sa tim. Ja nisam koristio uslugu BIS, jer ne koristim BB, niti sam koristio pa ne mogu da ti garantujem ništa. Jedino što mogu da ti kažem je iz iskustva mojih prijatelja. Oni nisu imali problema sa tim, samo mi se jedan žalio da nije moga da šalje mail iz jednog mesta (ne sećam se kojeg), ali smo utvrdili da u tom mestu(selu) uopšte nema signala. Do sada nije bilo problema sa korišćenjem te usluge, pogotovo ako uzmeš u obzir da VIP ima najbolju mrežu kod nas, i to ti provereno garantujem, a i moje poverenje u njih je veliko. Tako da bez straha. Pozzz... ;)
 

Back
Top