Blefira li Putin

Bodulica

Zainteresovan član
Poruka
428
U zadnje vreme stalno iskaču neke pretnje velikim ratom. Putin stalno opominje ako ovo, ako ono da će da pritisne dugmiće.
Realno gledajući, ako si svjestan da si slabiji kad krene onda bi svak postupio po onoj “ako tonem da tonemo zajedno”. Ne vjerujem da bi se bakćao nekim pasivnim , iscrpljujućim ratom ali ko zna.
Sasvim slučajno se dešava da je obavezni vojni rok uveden u Srbiji baš sad. Ne znam ni to zašto.
Treba li da se plašimo velikog rata ili su ovo sve iscrpljujuće igre velikih da nam nagrizaju živce?

Treba da se plasimo i nadamo da ce se sjesti na neku mirovnu konferenciju.
Ma daj... po rusofilima sa ovog foruma Put.tler ce da srpzi Evropu, Englesku i Ameriku pa ce posle toga one da budu zemlje proleterske, bar oni delovi koji ne budu spaljeni. Kakva bre mirovna konferencija, Evropa treba da se pokori vec danas jer ce sutra da bude silovana. Bar tako kazu forumaski "strucnjaci".

U zadnje vreme stalno iskaču neke pretnje velikim ratom. Putin stalno opominje ako ovo, ako ono da će da pritisne dugmiće.
Realno gledajući, ako si svjestan da si slabiji kad krene onda bi svak postupio po onoj “ako tonem da tonemo zajedno”. Ne vjerujem da bi se bakćao nekim pasivnim , iscrpljujućim ratom ali ko zna.
Sasvim slučajno se dešava da je obavezni vojni rok uveden u Srbiji baš sad. Ne znam ni to zašto.
Treba li da se plašimo velikog rata ili su ovo sve iscrpljujuće igre velikih da nam nagrizaju živce?
Jel putin uveo sankcije evropi ili je obrnuto?!?? Ko tu koga zajebava?

I treba da unište ameriku englesku i evropu.

Jel putin uveo sankcije evropi ili je obrnuto?!?? Ko tu koga zajebava?

I treba da unište ameriku englesku i evropu.
Mislis li da ce se Vrachar izvuci ako izrokaju nuklearnim bombama Evropu? Ono, radioaktivni oblaci sa zapada se zaustave na granici opstine Savski Venac/Vozdovac sa opstinom Vrachar? Vi na Vracharu ne koristite vodu koja radioaktivnom Savom stize u fabriku vode beogradskog vodovoda u Makisu? Ili ne idete sa Vrachara da kupujete parizer u madjarskim/hrvatskim Lidlovima jer nemate kintu da kupite onaj koji vam p.i.chk.ousti pdodaje?

Hajde sve i to ali nestace ti jarane interMet jer je Srbija vezana za svetsku mrezu preko Madjarske i dalje ka Zapadnoj Evropi a ne ka Rusiji ili Kini koje ce jelte, preziveti nuklearne bombe iz americkih, engleskih i francuskih podmornica. Pa kad ostanes bez interMeta i bez foruma Krstarice gde ces da gubis silno vreme koje provodis na ovom mestu i gde prikazujes stepen svoje gluposti? Gde? Pecaces u radioaktivnoj Savi?

Ma daj... po rusofilima sa ovog foruma Put.tler ce da srpzi Evropu, Englesku i Ameriku pa ce posle toga one da budu zemlje proleterske, bar oni delovi koji ne budu spaljeni. Kakva bre mirovna konferencija, Evropa treba da se pokori vec danas jer ce sutra da bude silovana. Bar tako kazu forumaski "strucnjaci".
Hehe, kako se "strucnjaci" sami javljaju...

Slabiji za borbu prsa u prsa. Ne može 160 miliona Rusa da se nosi sa ko zna koliko stotina miliona NATOvaca u jedan na jedan. Zato su i napravili (ne samo oni) moćno oružje koje to balansira.
Zato što su turbulentna vremena i rat je neizbežan. Iako žarište neće biti kod nas, još uvek postoji dosta neražčišćenih računa.

Bolje da su budući vojnici koliko toliko upoznati sa ratnim veštinama nego da to uče direktno na bojištu.

Stara fora KGB like Sluzbi, ulicara i mafijasa na ovim prostorima.

Svi znamo te fore pretnji kroz kobajagi neke molbe i slicno, odrasli smo u takvom drustvu u Srbiji gde ulicari, mafijasi, kvazi-biznismeni i panduri tako prete.

Jedna od vecih bolesti i patologija ovih raspalih diktatura i autokratija je ta vrsta narativa.

Slabiji za borbu prsa u prsa. Ne može 160 miliona Rusa da se nosi sa ko zna koliko stotina miliona NATOvaca u jedan na jedan. Zato su i napravili (ne samo oni) moćno oružje koje to balansira.

Zato što su turbulentna vremena i rat je neizbežan. Iako žarište neće biti kod nas, još uvek postoji dosta neražčišćenih računa.

Bolje da su budući vojnici koliko toliko upoznati sa ratnim veštinama nego da to uče direktno na bojištu.

Slažem se, zato me plaši veliki rat.

Kad kažeš da je rat neizbježan..vidiš li ijednu drugu opciju?
Meni ovaj upad Ukrajine u Ruski teren Kurska izgleda kao mazanje očiju narodu da kao posle pregovaraju o ustupcima teritorije.

Apsolutno nebitno ko je na čijoj strani ovdje, više pričam o strategijama i mogućim ishodima.
Ja sam na strani sirotinje na svim stranama.

Mislis li da ce se Vrachar izvuci ako izrokaju nuklearnim bombama Evropu? Ono, radioaktivni oblaci sa zapada se zaustave na granici opstine Savski Venac/Vozdovac sa opstinom Vrachar? Vi na Vracharu ne koristite vodu koja radioaktivnom Savom stize u fabriku vode beogradskog vodovoda u Makisu? Ili ne idete sa Vrachara da kupujete parizer u madjarskim/hrvatskim Lidlovima jer nemate kintu da kupite onaj koji vam p.i.chk.ousti pdodaje?

Hajde sve i to ali nestace ti jarane interMet jer je Srbija vezana za svetsku mrezu preko Madjarske i dalje ka Zapadnoj Evropi a ne ka Rusiji ili Kini koje ce jelte, preziveti nuklearne bombe iz americkih, engleskih i francuskih podmornica. Pa kad ostanes bez interMeta i bez foruma Krstarice gde ces da gubis silno vreme koje provodis na ovom mestu i gde prikazujes stepen svoje gluposti? Gde? Pecaces u radioaktivnoj Savi?

Hehe, kako se "strucnjaci" sami javljaju...
[/QUOTE

Ma kako se radovati i navijati za bolo koga. Dovoljno da roknu Černobil pa da sve ozrači. Navijaj onda, dok kosa opada a djeca se radjaju sa dvije glave.

Slažem se, zato me plaši veliki rat.

Kad kažeš da je rat neizbježan..vidiš li ijednu drugu opciju?
Meni ovaj upad Ukrajine u Ruski teren Kurska izgleda kao mazanje očiju narodu da kao posle pregovaraju o ustupcima teritorije.

Apsolutno nebitno ko je na čijoj strani ovdje, više pričam o strategijama i mogućim ishodima.
Ja sam na strani sirotinje na svim stranama.
Не треба се плашити великих сукоба.
Велики играју велику игру.
Јеси ли некада посматрао партију покера великих играча?
Дође ти да пукнеш од муке колика је камара на столу, а не смеш да писнеш.
Не треба се плашити малих сукоба, јер смо окружени великима.
Сумануто би било и покушати.
Регрутација и улагање је више за унутрашњу употребу, чиста политика.

Ma kako se radovati i navijati za bolo koga. Dovoljno da roknu Černobil pa da sve ozrači. Navijaj onda, dok kosa opada a djeca se radjaju sa dvije glave.

Da na trenutak zazmurimo na radioaktivnost i mogucnost genetskih promena u buducim generacijama (dve glave deluje preterano ali ko zna), da se samo zadrzimo na raspadu sveta u kom zivimo.

Zivot kakav poznajemo i u kom smo se rodili bi doziveo tezak poremecaj i planeta bi se tehnoloski i civilizacijski vratila ko zna koliko vekova unazad. Doslo bi do raspada svetskih telekomunikacija, do gubitka tehnologija, manjka hrane, nedostatka energenata, raspada moralnih i drustvenih normi, ponistavanja zakona, smanjenja zivotnog doba, bez sistemske brige o starima i nemocnima, bez sistemskog obrazovanja itd. Da li biste voleli da zivite u takvom svetu? Ja ne, verujem ni ostali normalni ljudi. Ali budale sa ovog i slicnih foruma izgleda da jer zagovaraju to iz cistog besa, ostarscenosti, nemoci i samoubilackog instikta.

Edit.
Savetujem onima koji se zalazu za nuklearni holokaust da procitaju roman od ruskog autora Eduarda Verkina - "Sahalin" (ruskog, cisto da ne misle da je to zapadna propaganda). Tamo je prikazan mracni svet posle nukleranog rata bas u toj oblasti dalekog istoka Rusije.

Poslednja izmena:
putin ne prijeti nikome...on govori o činjenicama koje će doći kao posljedica određenih odluka..on ne govori ni da će civilni avionski promet u EU nestati niti da će luke niti sjedište NATOa biti bombardirano,niti naftna skladišta niti zaustavljen pomosrski promet itd...on samo govori o posljedicama koje dolaze..inače tko je svjestan o čijoj slabosti...?
...

USA i EU su već u neobjavljenom građanskom ratu i civilizacijskom naravno...sve ide dugoročno u tom pravcu..

Не треба се плашити великих сукоба.
Велики играју велику игру.
Јеси ли некада посматрао партију покера великих играча?
Дође ти да пукнеш од муке колика је камара на столу, а не смеш да писнеш.
Не треба се плашити малих сукоба, јер смо окружени великима.
Сумануто би било и покушати.
Регрутација и улагање је више за унутрашњу употребу, чиста политика.

Slažem se. Jedino ne vidim kako i ko će tu da popusti? Vjerovatno će tu na kraju biti nekakva tampon zona koju će čuvati “nesvrstani”. 😅

A šta mislite šta će Vučić da uradi po pitanju poziva u Brics?

Slažem se. Jedino ne vidim kako i ko će tu da popusti? Vjerovatno će tu na kraju biti nekakva tampon zona koju će čuvati “nesvrstani”. 😅

Sta ce pic.hko.usti da uradi? Nista, cekace da vidi sta ce se desiti i dok zadnji rusofil u Srbiji ne uvidi da je Rusija otisla u chabar. A mzoda nece ni docekati da to vidi, mislim, nece biti na vlasti tad. Zvizdukace u vazduh i praviti se nevest "ko? jel ja? ja sam posao da tetki kupim lek".

A sto se tice toga ko ce prvi da popusti, verovatno se i sad pregovara na nekom nivou, sta mi boranija znamo sta se desava...

Живимо у свету где су нуклеарни напади тек трећа опасност.

Друга опасност је необразовање.
Ко би рек'о, у времену брзог протока информација.
Пропадање споро, али сигурно.

Климатске промене су са нуклеарним ратом бара бар, по штети.

Украина је танпон зона, са претензијом ширења, обе стране.

takvo slicno razmisljanje sam i ja imao i pokrenuo ovu temu:
https://forum.krstarica.com/threads/putinove-pretnje-u-prazno.1000712/

Sasvim slučajno se dešava da je obavezni vojni rok uveden u Srbiji baš sad.

Vjerojatno zbog Putina. Srbija tu ima odigrat ključnu ulogu na globalnoj razini.

Stara fora KGB like Sluzbi, ulicara i mafijasa na ovim prostorima.

Svi znamo te fore pretnji kroz kobajagi neke molbe i slicno, odrasli smo u takvom drustvu u Srbiji gde ulicari, mafijasi, kvazi-biznismeni i panduri tako prete.

Jedna od vecih bolesti i patologija ovih raspalih diktatura i autokratija je ta vrsta narativa.
Bukvalno tako.

i da ne blefira , dok njegovo naređenje postane aktivno , proći će kroz 50 ruku , od kojih 45 su u kontakt sa amerima
Dok njegovo naredjenje postane aktivno prodje kroz troje ruku, ruke glavnokomadujeceg u generalstabu, komadante jedinica u koje su rasporedjena nuklearna oruzja ( komadanti nuklearnih podmornica, komadanti baterija ICBM, komadanti eskadrila TU-160...) i samih operatora koji unose sifre za lansiranje.

Back