Блатоиди наричу: БИА обавестила Вучића, Руси у Москви убили Радомира Куртића

@Stojkov Menidjer Sta ti imas da kazes na to sto FSB ubija Srbe po Moskvi?

Mozda je stajao kraj prozora i okliznuo se...?
" I u Americi svakih 10 sekundi neko padne s prozora.."

Ili je šetao jazaviĉara pa upao u teglu...?

aleksandar-vucic-pas-1-830x0.jpg

...

Pa nema kad je FSB.
Nema ni vijesti koliko ih dnevno gine u Ukrajini pa ti je to normalno.
Pa odakle je iskopao postavljač teme?Izmislio?Ili prepisao izmišljotinu?Ipak je to Srbin čoveče,pisalo bi se o tome.Hajde da je neki EUropljanin pa ko ga ...Ali Srbenda,nije šala.

Eto, Radulence, ako voliš RS i Rusiju, znaj da im je Vučić neprijatelj. Ne može i Vučić i oni.
Tak da i vama patriotama uputim primedbu. :cool:
A neprijatelj je i Srbiji, takođe.
Ko neprijatelj?Šta je s ̇ tebe? Pa oni nam čuvaju ono što je ušljivi zapad pokušao kojekakvim Briselskim dogovorima i Ohridskim sporazumima da nam otme,jer u UN jedno rusko NJET znači da su taj dan džabe dolazili u Njujork.

Ko neprijatelj?Šta je s ̇ tebe? Pa oni nam čuvaju ono što je ušljivi zapad pokušao kojekakvim Briselskim dogovorima i Ohridskim sporazumima da nam otme,jer u UN jedno rusko NJET znači da su taj dan džabe dolazili u Njujork.
Radulence, mislim da me nisi razumeo. Rusi su prijatelji, ali Vučić je izdajnik i on im nije prijatelj. Kao ni Republici Srpskoj.
Što se ispostavlja kao tačno ovih dana.

Ja ti ne kažem da batališ Ruse i Dodika, nego Vučića.

Radulence, mislim da me nisi razumeo. Rusi su prijatelji, ali Vučić je izdajnik i on im nije prijatelj. Kao ni Republici Srpskoj.
Što se ispostavlja kao tačno ovih dana.

Ja ti ne kažem da batališ Ruse i Dodika, nego Vučića.
Ma nije izdajnik,videćeš,strpi se malo.

Ma nije izdajnik,videćeš,strpi se malo.
.
Ај покажи једну одлуку коју је спровео у корист Русије, а да нешто кошта (у политичком смислу).

Највише што је урадио је да није увео санкције Русији, али зато на другој страни трпа оружје и муницију у Украјину.

Није увео санкције Русији јер би тада чак и ти схватио какав је то преварант и издајник.

Па он је једног Новака Ђоковића прогнао из Србије.

.

Moskva suzama ne veruje ...

https://srbin.info/blatoidi-naricu-bia-obavestila-vucica-rusi-u-moskvi-ubili-radomira-kurtica/

Блатоиди наричу: БИА обавестила Вучића, Руси у Москви убили Радомира Куртића

После нове шамарчине из Америке и одустајања зета Доналда Трампа од Генералштаба, режим Александра Вучића ће, по свему судећи, себи затворити врата и у Русији.​

Режимски медији од јутрос хорски наричу и спинују да су Руси у Москви убили Радомира Куртића, представника Југоимпорт СДПР! О његовој сумњивој смрти, како преносе блатоиди, Вучића је известила БИА.

Смрт је наступила 17. новембра 2025, на улици у Москви, а режимски медији преносе сазнања из БИА да су српске власти све до данас чекале форензичке извештаје руских власти, које и даље нису добиле.

Радомир Куртић је у Москви био у другом мандату као представник Југоимпорт СДПР.

Истражни органи Руске Федерације нису доставили никакве званичне информације о догађају амбасади Републике Србије и представништву Југоимпорт СДПР у Москви, као ни безбедносним службама у Републици Србији.

Руске власти до сада нису упутиле Србији ниједно званично саопштење у вези са смрћу Радомира Куртића.

Вучић је наводно на састанку са представницима безбедносних служби и Југоимпорт СДПР-а нагласио да је неопходно инсистирати на добијању свих релевантних података од руских државних органа и безбедносних структура.

Ови спинови долазе у тренутку када се Александар Вучић спрема за отимање НИС-а од стране руског власника.

Мислим да нећемо чекати до 15. јануара. До понедељка-уторка верујем да ћемо имати нове вести, надам се добре вести за људе у Србији“, додао је.

Током данашњег новог, сулудог обраћања, Вучић је говорећи о НИС-у рекао да уколико Руси не реше ствари до 15. јануара, да ће Србија ствар преузети у своје руке.

„Решићемо то 15. јануара. Проблем је што је то пред Нову годину и празника. Ако Руси не реше ствари до 15. јануара, ми ћемо свар узети у своје руке“, рекао је.

Комисија Југоимпорт СДПР обишла је канцеларије у Москви и том приликом установила да недостаје већи број докумената, као и хард дискови са рачунара.
I to se krilo tačno mesec dana?

.
Ај покажи једну одлуку коју је спровео у корист Русије, а да нешто кошта (у политичком смислу).

Највише што је урадио је да није увео санкције Русији, али зато на другој страни трпа оружје и муницију у Украјину.

Није увео санкције Русији јер би тада чак и ти схватио какав је то преварант и издајник.

.
To je dil, ne uvodi sankcije i nesmetano valja ukrima oružje.

Zamisli samo kako će na kraju završiti?

.

.
Čuj sebe- "najviše što je uradio je da nije uveo sankcije Rusiji" <<< Malo li je,ako imamo u vidu kakva je histerija zavladala na zapadu zbog te iste Rusije?

Čuj sebe- "najviše što je uradio je da nije uveo sankcije Rusiji" <<< Malo li je,ako imamo u vidu kakva je histerija zavladala na zapadu zbog te iste Rusije?
Videćeš kako će završiti svi koji su prodavali oružje protiv rusa. Videćeš i ksko će vučić na kraju završiti.

Back