Bласник пашњака - "Jalov je posao uzdrmati DS"

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
"Jalov je posao uzdrmati DS"
Izvor: Tanjug

Smederevska Palanka -- Potpredsednik DS-a Dragan Šutanovac izjavio je da se ne zna kada će biti održana skupština stranke i da građani očekuju rezultate vlade, a ne raspad DS-a.






On je Tanjugu rekao da postoji samo niz medijskih spekulacija i da je veliko interesovanje medija, ali da analizu u vezi sa tim ko je doprineo izbornom rezultatu treba donositi "trezvene glave".

"Oni koji su rekli da neće imati svoje spin doktore dosta toga su uložili da bi uzdrmali Dekokratsku stranku. Ali to je jalov posao, jer građani očekuju rezultate vlade, a ne raspad DS-a", rekao je Šutanovac.

On je istakao da su i Srbiji i Demokratskoj stranci potrebni ljudi koji su imali dobar rezultat, kao što su predsednik Srbije i oni koji su vodili ministarstva i gradove.

"A oni koji nisu imali dobre rezultate snosiće odgovornost", poručio je Šutanovac.


http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=30&nav_category=11&nav_id=630788
 
Нема култа личности у ДС...ни мртви не би држали слику свог преЦедника на зиду


6729105245016a44c143e2307506715_640x425.jpg
 
E ovo sa pašnjakom me stvarno nervira, kao retko šta. Prvo čovek je tako pun, da mu ovo dođe ko kusur, zaboravljen u starim pantalonama...,
a drugo to poljoprivredno zemljište koje su komunisti ostavili upisano i posle nacionalizacije GRAĐEVINSKOG zemlišta, jer nisu hteli da se smaraju sa turskim knjigama, nema kao izraz, ama baš nikakav značaj. Bar ne kada je u pitanju konkretno Šuntavi.
 
Poslednja izmena:
A đilas ni sa jedni beogradskim biznisom nema ništa ..... :sad2:

Polako se stvara javno mnjenje da je DJilas negativan lik. imas u danasnjem INFORMERU interesantan tekst da krecu na njega svim silama. On im je glavna smetnja ipak je DS velika stranka i velika moc. Ja navijam za Djilasa jer mi se dopadaju neke stvari koje je uradio u Beogradu ,on je ipak nesto uradio
 

Back
Top