Blamiranje zbog ljubavi ili seksanja?

Ne razumem, zašto bi to neko rekao, ako su već prisni da kaže tako nešto zar jer potrebno moliti za seks, kao da žene ne žele to.
zamisli lika koji slozi facu oci mu zasuze i drhtavim glasom kaze: ako mi ne das pichqe umrecu...a ona slozi jos vecu jer q nije vidla od studentskih dana i kaze sa nekim harmonikom od 17khz, dobro evo ti :lol:

sto je blam voleti ili biti zaljubljen pa makar i neuzvraceno...boze i ti... blam je samo da ti se to desi sa manipulatorkom ili manipulatorom isti q, a da nisi svestan.
Imati posla sa manipulatorima nije blamiranje.
Sa današnje pozicije mogu da napišem da je užasno koliko naivan čovek može biti u tim situacijama… prodje kroz čitav rolerkoster emocija dok shvati kroz šta je sve prolazio verujući u nešto treće…
I na kraju ostaje simbolična zahvalnost jer je sve u stvari bilo za njegovo dobro…

Imati posla sa manipulatorima nije blamiranje.
Sa današnje pozicije mogu da napišem da je užasno koliko naivan čovek može biti u tim situacijama… prodje kroz čitav rolerkoster emocija dok shvati kroz šta je sve prolazio verujući u nešto treće…
I na kraju ostaje simbolična zahvalnost jer je sve u stvari bilo za njegovo dobro…
ko ga ebe kad je glup...i ja bio jednom...ko me ebe.

Back