Miša Šmolja
Domaćin
- Poruka
- 3.388
a jbg sad žedan čovek će sve raditi za bokal vodeTa vrsta blamiranja rezervisana je za muškarce.....tu ste neprikosniveni...
Najpoznatija blam rečenica -molim te, samo malo...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jbg sad žedan čovek će sve raditi za bokal vodeTa vrsta blamiranja rezervisana je za muškarce.....tu ste neprikosniveni...
Haha to molim te samo alo je bas slatko i umiljatoTa vrsta blamiranja rezervisana je za muškarce.....tu ste neprikosniveni...
sto je blam voleti ili biti zaljubljen pa makar i neuzvraceno...boze i ti... blam je samo da ti se to desi sa manipulatorkom ili manipulatorom isti q, a da nisi svestan.Koliko ste sami sebe izblamirali da bi pokusali vezu ili odnos s nekom osobom? Koliko se neko izblamirao da vas juri?
Ne razumem, zašto bi to neko rekao, ako su već prisni da kaže tako nešto zar je potrebno moliti za seks, kao da žene ne žele to.Ta vrsta blamiranja rezervisana je za muškarce.....tu ste neprikosniveni...
zamisli lika koji slozi facu oci mu zasuze i drhtavim glasom kaze: ako mi ne das pichqe umrecu...a ona slozi jos vecu jer q nije vidla od studentskih dana i kaze sa nekim harmonikom od 17khz, dobro evo tiNe razumem, zašto bi to neko rekao, ako su već prisni da kaže tako nešto zar jer potrebno moliti za seks, kao da žene ne žele to.

Kako je pokazivanje simpatije i ljubavi prema nekom postalo blamiranje?Koliko ste sami sebe izblamirali da bi pokusali vezu ili odnos s nekom osobom? Koliko se neko izblamirao da vas juri?
Imati posla sa manipulatorima nije blamiranje.sto je blam voleti ili biti zaljubljen pa makar i neuzvraceno...boze i ti... blam je samo da ti se to desi sa manipulatorkom ili manipulatorom isti q, a da nisi svestan.
ko ga ebe kad je glup...i ja bio jednom...ko me ebe.Imati posla sa manipulatorima nije blamiranje.
Sa današnje pozicije mogu da napišem da je užasno koliko naivan čovek može biti u tim situacijama… prodje kroz čitav rolerkoster emocija dok shvati kroz šta je sve prolazio verujući u nešto treće…
I na kraju ostaje simbolična zahvalnost jer je sve u stvari bilo za njegovo dobro…
Bilo nekad davno. Ja na faksu, a u mene se zatelebao neki srednjoškolac. Jednom prilikom u studenjaku se parkirao ispred vrata moje sobe i tu prespavao cijelu noć. Bilo mi ga žao.Koliko ste sami sebe izblamirali da bi pokusali vezu ili odnos s nekom osobom? Koliko se neko izblamirao da vas juri?
nije znao kako da tuzno zavija da bi ga primilaBilo nekad davno. Ja na faksu, a u mene se zatelebao neki srednjoškolac. Jednom prilikom u studenjaku se parkirao ispred vrata moje sobe i tu prespavao cijelu noć. Bilo mi ga žao.