Miša Šmolja
Domaćin
- Poruka
- 3.388
Koliko ste sami sebe izblamirali da bi pokusali vezu ili odnos s nekom osobom? Koliko se neko izblamirao da vas juri?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi poslao neki tekst bez blama? Poslao 5 poruka a sinovan?Nije mi se desilo.
Nisam poslao.Nisi poslao neki tekst bez blama? Poslao 5 poruka a sinovan?
Eej nemoguce
E da si poslao, ti bi znao.Nisam poslao.
To je razlika između muških i žena.Nije mi se desilo.
Nizam miderna generacijaNisi poslao neki tekst bez blama? Poslao 5 poruka a sinovan?
Eej nemoguce
Ja podivljam za jastucima.To je razlika između muških i žena.
Većina muških generalno podivlja za seksom, dok većina ženskih uglavnom podivlja za cipelama.
Nalupaš njenog dečka, ona sva ushićena i onda je skenjaš izjavom da obim od 14cm ima samo konj xDSvako zivotno doba nosi svoje, tesko je dati odgovor.
Kad imas 18 i svidja ti se, ti nalupas njenog decka , i ne mislis da ce je to npr odbiti za sva vremena...
Sa 28 ne radis takve stvari![]()
Ovo je puno bolji izbor nego cipele.Ja podivljam za jastucima.![]()
Tako nekakoNalupaš njenog dečka, ona sva ushićena i onda je skenjaš izjavom da obim od 14cm ima samo konj xD

Jel se uzdržavas ako uđeš u jysk i ikeju?Ja podivljam za jastucima.![]()
Jok.Jel se uzdržavas ako uđeš u jysk i ikeju?
ne blamiram se u takvim situacijamaKoliko ste sami sebe izblamirali da bi pokusali vezu ili odnos s nekom osobom? Koliko se neko izblamirao da vas juri?
mene niko nikad nije jurioKoliko ste sami sebe izblamirali da bi pokusali vezu ili odnos s nekom osobom? Koliko se neko izblamirao da vas juri?
mora da je lep osećaj kad si poželjanDa si poslala, možda bi i prošloNisam poslao.

Koliko ste sami sebe izblamirali da bi pokusali vezu ili odnos s nekom osobom? Koliko se neko izblamirao da vas juri?