Blam....

eh taj alkohol !!!
u.gif
b.gif
i.gif

m.gif
e.gif

Jednom decku sam poklonila buket cveca za rodjendan :)
Za vreme jedne otmenije vecere sam ispustila gasove, simfonijski orkestar :) blago namignula i pobegla sa lica mesta...
au pijanstvo...greshkom polomila drugarici retrovizor ...
na eksurziji u cetvrtom gimnazije zakljucala vrata sobe i umesto kljucha *kartice sa chipom za provlachenje* ponela telefonsku karticu ima josh hiljade bisera

ma koncertu Zdravka Colica uhvalio me jak proliv i morala sam par puta kroz guzvu do wc-a. U jednom momentu mi je ponestalo papirnih maramica i ako nisam htela da ostanem sva uneredjena morala sama smislim sta cu...i ja sam lepo skinula carapu i obrisala se i bacila je u wc. Kad je tra ukapirala da nema jedne carape na nozi, razbila me je od zaebancije...i dan danas se prepricava zrtva desne carape za dobrobit nesrecne gooze :D....

moja drugarica je setala sa deckom kroz grad u minicu a donji kraj minica joj je ostao u najlonkama kako ih je navlacila...otkrivene guzice je setala kroz ceo grad i niko joj nije rekao za to.....
laughing-019.gif

ma koncertu Zdravka Colica uhvalio me jak proliv i morala sam par puta kroz guzvu do wc-a. U jednom momentu mi je ponestalo papirnih maramica i ako nisam htela da ostanem sva uneredjena morala sama smislim sta cu...i ja sam lepo skinula carapu i obrisala se i bacila je u wc. Kad je tra ukapirala da nema jedne carape na nozi, razbila me je od zaebancije...i dan danas se prepricava zrtva desne carape za dobrobit nesrecne gooze :D....

Nista toliko dobro bilo na koncertu da si se u s r a l a!:D

Back