Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.867
Ma udri brigu na veselje, znamo da ti je on samo izgovor, mrziš ti nas isto toliko i bez njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma udri brigu na veselje, znamo da ti je on samo izgovor, mrziš ti nas isto toliko i bez njega.
Vodi kući kad ga tolko voliš.
Koji ce mi qurac ?Vodi kući kad ga tolko voliš.
Samo malo... ima tu i drugih kandidata za voditi Ga doma.Vodi kući kad ga tolko voliš.
Pa da i tebi crkne kravaKoji ce mi qurac ?
Ja bi kolinduSamo malo... ima tu i drugih kandidata za voditi Ga doma.
![]()
Nisi ti ni lud, ja bi isto.Ja bi kolindu
Zato jer je rekao nemoj da mi Srbija bude bez energije!zašto njemu?
Jok ja hocu da moja daje mleka…Pa da i tebi crkne krava
Nosi majicu (dres) na kocke.Nisi ti ni lud, ja bi isto.
Kad samo pimislim, koliko je bila normalnija od vepra iz Tača.
Prodato!Samo malo... ima tu i drugih kandidata za voditi Ga doma.
![]()
…док је исти подморски кабл омогућио стабилан пренос електричне енергије између Србије и Црне Горе, што је Србију заштитило од оваквих проблема. Енергетски кабал који је повезао Италију са Србијом и Црном Гором пуштен је у рад 2019. године, али је држава Србија реаговала још 2015. године, на челу са председником Александром Вучићем, који је тада обављао функцију премијера.
ja mislim da si se ti kultno/idolopoklonicki vezao za njega i sns jer si protestant, imas taj mindset koji on pravi svim srbima, tebe nije morao mnogo da preumljuje, vec si bio prozapadno vaspitan, beseSvaka čast predsedniku !
Srbija je prava država!
vi ste sampioni u pobedjivanju zato nemate strujeJoš jedna od pobjedi u nizu Aleksandra Vučića. Mudra strategija pokazuje tko je lider u regionu. Čestitam...
Štaš, nemamo svi Aleksandra.vi ste sampioni u pobedjivanju zato nemate struje![]()
Al’ zato ti imaš Bakira i Komšića.Štaš, nemamo svi Aleksandra.
Zlatni vek i Periklovo doba.
Poskupeće i komšija Duletumora biti stuje ali će poskupeti