Black & White 2

Evo ovako:

Processor - Intel® Pentium 4 1.6 GHz or equivalent
Memory - 512Mb RAM
HDD Space - 3.5 Gb free hard disk space
Operating System - Windows® 2000/XP
DVD ROM Speed - Any Speed
Videocard - DirectX 8+ based video card which supports pixel shading (see Notes on video card chipsets below)
Soundcard - DirectX 8 compliant sound card
DirectX - DirectX 9c+ (supplied with install)

Inace koliko sam uspeo da vidim, igra je jako dobro optimizovana tako da bi radila na slabijim masinama.
Igra je posebno optimizovana za ATI kartice sto ce vlasnicima istih izmamiti osmeh na licu.
To je ono sto sam pricao ranijih meseci : sve novije igre ce biti optimizovanije za ATI nego za GF zbog ATI-jevog ugovora sa microsoftom.

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Vrlo duhovito sa tvoje strane. I jos jedna stvar me zanima: napisao si "ne mrzi NAS" Da li to NAS znaci da govoris u ime svih (manje verovatno) ili sebe smatras za vise osoba (najverovatnije)
__________________________________________________________________________________

Moze li neko drugi osim OVIH Rajko (napisao sam ovih s obzirom da on o sebi pise u mnozini) da mi objasni o cemu se radi?

Friend:
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Vrlo duhovito sa tvoje strane. I jos jedna stvar me zanima: napisao si "ne mrzi NAS" Da li to NAS znaci da govoris u ime svih (manje verovatno) ili sebe smatras za vise osoba (najverovatnije)
__________________________________________________________________________________

Moze li neko drugi osim OVIH Rajko (napisao sam ovih s obzirom da on o sebi pise u mnozini) da mi objasni o cemu se radi?
Ne znam stvarno.Mozda sam smatrao svoju levu ruku,svoju desnu,levo,desno oko,mozak,samog sebe,a mozda nas i vas sveukupno.

Meni je ova igra mnogo glupa(ali svako ima svoje ukuse i o ukusima se ne raspravlja al' opet aj' da iznesem svoje misljenje).Imao sam 1. deo,instalirao ga,odigrao jednom,dvaput i izbrisao,al' posto svi kazete da je igra mnogo dobra a ja jos uvek imam taj cd,sad cu da ga instaliram...

Back