>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
8-) Piratski pozdrav svima, i ja bih da se ukrcam, pa makar do Brazila;-)
**** i hrane ima dovoljno, zato ja prilazem jedan
thmagic_happens.gif

Drage moje gusarke i gusari mocni i lepa moja kumo !
Yaaaarrrrrrrrr
Pljacka pljacka pljacka pljacka pljacka .... opljackasmo naseg gradonacelnika iaaaakooo je mlaaaaaad opa ( zamislite muziku iz pesme svadba svadba) :lol: :lol: :-D
Kumo bas si me obradovala sto si dosla da se druzimo jel sa nama sve ce ti biti lakse ... to je zato sto te volimo ! ti si nasa i mi smo tvoji ! :-D :-D :-D

opijum:
Ili pod stolom, ili na sto........a dodjemo na isto ;) ...sve se vrti oko stola...ko na ladji.....sve se vrtimo a nikako da isplovimo ;)
Jao crna ti ma dodji vamo do levog boka... jel ono more? jeeesteee
ajd sada do desnog boka .... jel ono more ...? opet jeste
a sada na pramac... opet moree jel da ... jesteeee
i na kraju sa krme .... naravno moreeee
pa plovimo vec nedelju dana ka kubi i meksiku sve sam nabavio cak sam kidnapovao i jednog kelnera u penziji da donosi rum .... mada nesto ga nema moram da vidim u potpalublju sta se desava ...? :roll:

Captain Jack Sparrow:
Jao crna ti ma dodji vamo do levog boka... jel ono more? jeeesteee
ajd sada do desnog boka .... jel ono more ...? opet jeste
a sada na pramac... opet moree jel da ... jesteeee
i na kraju sa krme .... naravno moreeee
pa plovimo vec nedelju dana ka kubi i meksiku sve sam nabavio cak sam kidnapovao i jednog kelnera u penziji da donosi rum .... mada nesto ga nema moram da vidim u potpalublju sta se desava ...? :roll:

Stvarno---------moreeeeee :shock: e, kap, fala ti , ja ni ne znam da plovimo :roll: al' kad ti kazes....ondak znaci plovimo.......superrrrrr :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back