Ocel' mo se mi jedared vec skupiti pa da isplovimo
jugo, pa di si ti
nema te bas dugo......ajd' nemoj sad da zbrises, moramo krenuti u toplije krajeve 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

K.C.:Jel primate mene u drustvo?![]()

:-D Jugoslovenka:To sam i ja komentarisala...počnemo temu o npr politici a završimo za švedskim stolom...![]()
Jao crna ti ma dodji vamo do levog boka... jel ono more? jeeesteeeopijum:Ili pod stolom, ili na sto........a dodjemo na isto...sve se vrti oko stola...ko na ladji.....sve se vrtimo a nikako da isplovimo
![]()
Captain Jack Sparrow:Jao crna ti ma dodji vamo do levog boka... jel ono more? jeeesteee
ajd sada do desnog boka .... jel ono more ...? opet jeste
a sada na pramac... opet moree jel da ... jesteeee
i na kraju sa krme .... naravno moreeee
pa plovimo vec nedelju dana ka kubi i meksiku sve sam nabavio cak sam kidnapovao i jednog kelnera u penziji da donosi rum .... mada nesto ga nema moram da vidim u potpalublju sta se desava ...?![]()

Jugoslovenka:Doručak je spreman...navalite svi...![]()

Jugoslovenka:Potrudila sam se za doručak...spremala sam dok ste vi spavali...
A avatar....sve ih držim na.........nišanu...![]()

A evo i mene tek da ne mislite da sam se razbezao ... moram da radimJugoslovenka:Draga moja same smo..svi se razbežali...da ih nismo preplašile...![]()
mrzim da radim .... al kad se vec mora onda radim tako da ne bude greske pa da moram opet 
sofffy:Jel ono Kuba na vidiku?

Evo opet njeopijum:Opet zbriso, po obicajue sad stvarno trazimo novog kapetana
...cim ovo procita ce se vrne brzinom svetlosti
![]()