sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
Moze,ja cu raditi kao konobarica,a mozda i otvorim neku tezgu...Doduse,ako neko od vas zna svirati,mozemo se udruziti,ja cu pjevati,pa prevrnemo sheshirche i udri!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sofffy:Ja cu ostati na Kubi jos,moram istraziti nesto.
Stizem vas za nekoliko dana!!!
Drug mog druga je kupio kucu od oko 100 kvadrata i platio je da je srede za nekih 4500 $ i preselio se tamo , sreca njegova da moze da radi preko neta i onda mu salju tamo platu i nezna kako da je potrosi ..... 8-)mrs depp:Evo ja ako dobijem sedmicu na lotou celu družinu vodim na Kubu,al brodom da bude praavi doživljaj.....ko u dobra stara vremena...onaj Kontiki nije normalan,oko 2800evra Kuba za Novaka,a oni tamo ljudi leba nemaju da jedu......E Kapetane da znaš da se prodaju kuće Al Kaponea i ostale mafije koje su građene u onom lepom,starom stilu....tako da kupiš nešto u duhu Kube,a ne novu gradnju! a ja ću da štancujem Čea za Francuze,Šveđane,Engleze-ručni rad,od uljanih slika pa do pastelaI tako cela družina igraće salsu :wink:
Draga ja pričam o Johnny Depp-u,bi ja al ovaj onih dvadeset i nešto godina razlike... to i nije neeeki problem-2 dece&žena Francuskinjaopijum:Super ti je avatarajd' zbari tog tvog za Karibe
![]()
:grin:
Jes,imamo ladju i sliku od kapetana.... ;-) Dovoljno za pocetakopijum:E, bas mi zavo, al' nema vezu imamo mi nasu ladju![]()
![]()
twigy:Jes,imamo ladju i sliku od kapetana.... ;-) Dovoljno za pocetak
e ljubi te cika kapetan :-Dmrs depp:![]()
Evo vam pa učite!Trebaće nam :-D
,stavi nešto od juče..... :-D
ma nije sa mature ... istina nije ni od juce ... od pre neku godinicu sa svadbe , a za odelo , pa naterali me kazu nisi ti dripac , a i zene se loze na odela misle da si lovanmrs depp:koji si ti ovaj desno u uglu il sa cvikama?![]()
Daj bre što stavi sliku sa mature
,stavi nešto od juče..... :-D
ha ha haaaverovatno , samo ja imam sira ramena i uze kukove ;-)mrs depp:![]()
Kapetane ličiš na njega,isto je glumac......
Šta ipak neko zna za ovog glumcaCaptain Jack Sparrow:verovatno , samo ja imam sira ramena i uze kukove ;-)
i malo jace noge![]()
samo da znaš da je on baja ipo :-D i isto ste godište
bilo bi extra kad bi svi želeli da ostave fotku...da se zna posada...šta reče za pesmu pirata 
prava stvar 8-)mrs depp:šta reče za pesmu pirata ?