Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
vlax:Ne idem,ali ti mogu reci posto sam pri kraju ekonomskog da su tamo presli i zavrsili ga oni koji ovaj klasican ekonomski nisu mogli.Iskreno ja ga nikad ne bih upis'o,ako ni zbog ceg drugog ono sto u indexu na poledjini stranica imas sliku porodice Karic-sto je totalno debilno i narcisoidno s' njihove strane.Mislim da Dunav Osiguranje ima jako dobar fax.Pogledaj njega ako vec zelis privatni,vise se ceni-a,i sa BK ti nikad na drzavnom ekonomskom ne bi nostrifikovali diplomu.
...misljenja su prilicno podeljena...zavisi sta te konkretno interesuje...umetnost ili?PRINCIPESA:Interesuje me o fakultetu BK,da mi kazu poneku rec ali samo oni koji idu na ovaj fax ili koji su isli? Kako im se cini i da li je sve ok?
ako hoces da ti sredim ispite javi sePRINCIPESA:Interesuje me o fakultetu BK,da mi kazu poneku rec ali samo oni koji idu na ovaj fax ili koji su isli? Kako im se cini i da li je sve ok?
PRINCIPESA:Interesuje me o fakultetu BK,da mi kazu poneku rec ali samo oni koji idu na ovaj fax ili koji su isli? Kako im se cini i da li je sve ok?
Metatrone,ne lozi devojku-ako mislis da ces preseravanjem da je osvojish onda si gluplji nego sto sam mislio.metatron:PRINCIPESA:Interesuje me o fakultetu BK,da mi kazu poneku rec ali samo oni koji idu na ovaj fax ili koji su isli? Kako im se cini i da li je sve ok?
Naravno. Iskoristi to, samo napred! Pusti decu smotanih trutova da se dokazuju na drzavnim fakultetima i da se celog zivota grbave na roditeljima. Vidimo se, koleginice, sledece godine!![]()
Sandra S. Karic,pretpostavljam?SandraS:Pusti ove iskompleksirane ekonomiste, ako imas mogucnosti upisi ga! Ja sam zavrsila i zadovoljna sam. Prvo su male grupe, profesori su ti na usluzi i tretiraju te kao kolegu, a ne kao stoku!
Drugo, upoznaces mnogo novih poslovnih ljudi. Hteli to drugi da priznaju ili ne ipak ces imati vise mogucnosti da upoznas ljude koji ti vise mogu pomoci, a i profesori su tu.
Kao drugo, mozes da se uclanis u razne organizacije pri fakultetu sto bi ti dodatno koristilo u napredovanju i pronalasku posla "sutra".
Kasnije, po diplomiranju fakultet okuplja sve diplomce i stalno odrzava vezu sa svojim bivsim studentima. I sad sam u kontaktu sa kolegama i profesorima sa faxa!!!
Nemoj da se dvoumis!
Sandra