bizare...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
143.250
možda je sa dva Z, nisam siguran...ako treba, neka modovi poprave...oni sigurno znaju...

...znači ovde opisujte svoje bizarne maštarije i eventualno zgode i nezgode, naravno što se tiče ljisa...

Prošle godine izašla sam sa simpatičnim mladitjem na pivo. Sedeli smo, ćaskali, dok on nije spomenuo da je nekad bio mod na krstarici. :eek: :eek: :eek:
Kad se tad nisam srušila sa stolice, neću nikad. Posle smo se smuvali i tako, bili momak i devojka, jelte. :prstic:

Ćutala sam k'o zalivena do skoro. :mrgreen:

Jel dovoljno bizarno? :lol:

možda je sa dva Z, nisam siguran...ako treba, neka modovi poprave...oni sigurno znaju...

...znači ovde opisujte svoje bizarne maštarije i eventualno zgode i nezgode, naravno što se tiče ljisa...

ovo nije bilo, nemam pojma ni da li ce biti,
ali upoznala bih svoju sheficu sa extra napaljenim tipom koji ima sramotno mali qwac! eto... sve sam rekla...

Prošle godine izašla sam sa simpatičnim mladitjem na pivo. Sedeli smo, ćaskali, dok on nije spomenuo da je nekad bio mod na krstarici. :eek: :eek: :eek:
Kad se tad nisam srušila sa stolice, neću nikad. Posle smo se smuvali i tako, bili momak i devojka, jelte. :prstic:

Ćutala sam k'o zalivena do skoro. :mrgreen:

Jel dovoljno bizarno? :lol:

Nije uopšte bizarno....
Više je telepatično !

pa imala ja jednog kolegu sa kojim sam par puta peske isla kuci....mnogo mladji, lep decko ali debeljuca....missim, nije imao sanse kod mene....i tako pricamo mi i on mi se poveri kako mu cura bas nesto nece sex, kako mu nije dovoljno i zavrsi sa tim da mu je mali tuki....ja ostala bez teksta.....i prodje tome vise od godina i on me pozove na pice.....:D.....kao razisao se sa curom.....ali sa kur.cicem nije :D.....misiiiiiiiiiiiiiim......

Back