Smorisha
Buduća legenda
- Poruka
- 36.822
Kreće mobilizacija u Rusiji?
Najverovatnije to...
Najverovatnije to...
Umesto Carsla da dovedu Vucica, jel to boljee sad ce sa kraljicom da razvlace narednih 6 meseci
zena bukvalno izgovarala 1 recenicu godisnje - tipa Srecna NG...mogu i ja tako da vladam 70 godina
Mozda organizuju Prajd u MoskviKreće mobilizacija u Rusiji?
Najverovatnije to...
Neb se sprdao sa ovim...Mozda organizuju Prajd u Moskvi
Sojgu i Konasenkovic da se drze za ruke
A da vas pitam nesto jer uopste ne pratim
Jel bila Bixxi na Prajdu
Ko ih **** nek pocrkaju ako ce da idu u rat da ubijaju za Putina neke anonimne Ukrajince, nisu vredni zaljenjaNeb se sprdao sa ovim...
Stvar je u tome što će i Ukrajinci da nayebu ne samo oni, a možda i eskalira još više.Ko ih **** nek pocrkaju ako ce da idu u rat da ubijaju za Putina neke anonimne Ukrajince, nisu vredni zaljenja
Rusi ce platiti najvecu cenu na krajuStvar je u tome što će i Ukrajinci da nayebu ne samo oni, a možda i eskalira još više.
Zato sto pravdaju preljubu
Žao mi ovih žena, iskr
Navijam za eskalaciju.Stvar je u tome što će i Ukrajinci da nayebu ne samo oni, a možda i eskalira još više.
Neb se sprdao sa ovim...
Opet menjaš stranu kao NEzgodanNeb se sprdao sa ovim...
A za efebofiliju na mlavi?napade me covek i da se zalazem za zoofilijui pedofiliju 👼🤷♂️
Eskalacija znači Putinove nuklearke nad Varšavom, Bukureštom i Stokholmom.Navijam za eskalaciju.
Moj krajnji cilj je podsetimo uništenje _______.
Opet menjaš stranu kao NEzgodan
Zimus si se smijao podizanju zastave SSSR u Odesi, zatim si promenio stranu i rekao da ipak nemaš ništa protiv ukrajinskih starica.
A večeras OPET osuđuješ paljenje ruskih građana u visokim pećima holokausta
Zato sto pravdaju preljubu
Ili
Zato sto su prevarene?
I kraj RusijePa znali smo da će to da urade, šta sad. Jedini način da ne budu počišćeni u roku od nekoliko meseci, a koji nije bacanje nuklearke, jeste da ubace više ljudi na front. Da bi to uradili, moraju mobilisati ljude, ergo - moraju proglasiti rat.
Ali to je dvosekli mač. Jedno je kad roditelji gledaju vesti sa fronta gde se tamo neka profesionalna vojska bori u specijalnoj operaciji, nešto sasvim drugo je kad treba da isprate dete u bratoubilački rat. Ovaj rat će biti kraj Putlerovog režima.
DaOpet menjaš stranu kao NEzgodan
Zimus si se smijao podizanju zastave SSSR u Odesi, zatim si promenio stranu i rekao da ipak nemaš ništa protiv ukrajinskih starica.
A večeras OPET osuđuješ paljenje ruskih građana u visokim pećima holokausta