Bixxi na Mlavi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elem, bas mi je bezveze...sjutra nemam obaveza, imam para, maloprije napunio rezervoar gorivom...cuo sam da je more bas toplo sto mi se svidja, ali nemam sa kim otici. :(

Imam neke drugove primorce ali se nismo culi neko vrijeme i nesto mi se ne zovu sad, a ne ide mi se sam iako je sat-sat ipo voznje do ljepsih destinacija.

:(

Ја имам неку родбину у Нишу, и увек сам их посећивао лети када гори земља, кад сам био клинац.

Зато је у мојим представама Ниш остао неко митско врело место, и увек сам мислио да је Ниш у Грчкој. За мене је граница Србије и Грчке била у Алексинцу.

Елем, водили су ме у Мек, што је за мене био доживљај јер је Крагујевац изгубио Мек неке 2003, и јели смо 90их неки колач "Милфеј" у Калчи. Такође, биле су неке пицерије "Американац" које су у то време биле доста популарне.

Да, они су увек имали неке укусне ајваре ("пинђур... пинџупр?"), и та наша бака (баба тетка) из Ниша је увек добро кувала, па смо моја сестра и ја јели као проваљени тамо, мислим да смо оправдали то што долазимо из Долине Глади.

Та родица наше генерације одатле је био део емо сцене, па смо ишли да призивамо сотону у мрачном делу Тврђаве итд.

Ја имам неку родбину у Нишу, и увек сам их посећивао лети када гори земља, кад сам био клинац.

Зато је у мојим представама Ниш остао неко митско врело место, и увек сам мислио да је Ниш у Грчкој. За мене је граница Србије и Грчке била у Алексинцу.

Елем, водили су ме у Мек, што је за мене био доживљај јер је Крагујевац изгубио Мек неке 2003, и јели смо 90их неки колач "Милфеј" у Калчи. Такође, биле су неке пицерије "Американац" које су у то време биле доста популарне.
Mek je debankovan onog trenutka kad sam napravio isti, ako ne i bolji cizburger nego oni

Mek je debankovan onog trenutka kad sam napravio isti, ako ne i bolji cizburger nego oni

Да, сећам се оних твојих хамбургера који су те официјелно квалификовали као Момка за Женидбу (односно момка са којим се вреди венчати у Холандији итд).

Односно слика истих.

Да, сећам се оних твојих хамбургера који су те официјелно квалификовали као Момка за Женидбу (односно момка са којим се вреди венчати у Холандији итд).

Односно слика истих.
Da, mada ovi koje sam ja spravio su socniji i obilatiji sastojcima, posto oni stede na svemu

Da, mada ovi koje sam ja spravio su socniji i obilatiji sastojcima, posto oni stede na svemu

Да, много су моћни.

Од тих канцерогених ланаца Мек има најгоре бургере, по мени је Вопер из Бургер Кинга много бољи. Има и нека Венди, али то нема код нас на Млави.

Иначе од локалних швапских ланаца најбољи су Peter Pane и Hans im Glück.

Да, много су моћни.

Од тих канцерогених ланаца Мек има најгоре бургере, по мени је Вопер из Бургер Кинга много бољи. Има и нека Венди, али то нема код нас на Млави.

Иначе од локалних швапских ланаца најбољи су Peter Pane и Hans im Glück.
Svi kazu da je King bolji, nisam probao jer u Srbiji na Mlavi ne postoje

Да, они су увек имали неке укусне ајваре ("пинђур... пинџупр?"), и та наша бака (баба тетка) из Ниша је увек добро кувала, па смо моја сестра и ја јели као проваљени тамо, мислим да смо оправдали то што долазимо из Долине Глади.

Та родица наше генерације одатле је био део емо сцене, па смо ишли да призивамо сотону у мрачном делу Тврђаве итд.
Moš misliti kad smo imali gošću iz Novog Sada, koja je u prisustvu Nišlija ishejtovala ovaj grad, govoreći svakojaka neempatična srannja od kojih ističem da ”mi ovde samo jedemo kuvan kupus". Ja kao wut... Ruku na srce ima toliko stvari ovde koje nisu sređene poput New Now-a, ali konfiguracija terena ovde i tamo nije isto, te je ovde daleko veći izazov. Da ne govorimo o istorijskim prilikama. Ono na šta mislim jeste da je Niš veliki broj puta bio rušen i ponovo građen. I tako... :lol: Znam da ćete ovo nazvati kompleksima, ali ne, ovo je lokal matriotizam, empatija etc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back