Бивши владин истраживач тврди да су 4 ванземаљске врсте извучене из срушених НЛО-а

Schrodinger

Elita
Poruka
18.141
Dakle objašnjenje za one kojima je čudno kako se toliko ruše je da obaraju jedni druge.
Бивши владин истраживач тврди да су 4 ванземаљске врсте извучене из срушених НЛО-а
Др Хал Путхоф, бивши саветник Програма за напредне примене система ваздухопловног наоружања и истраживач кога је финансирала ЦИА, изнео је ову тврдњу заједно са редитељем емисије „ Доба откривања “ Деном Фарахом у подкасту Стива Бартлета „Дневник једног генералног директора“ у четвртак .
„Људи који су били укључени у опоравак рекли су да постоје најмање четири типа. Четири одвојена типа“, рекао је 89-годишњак. „Сада, нисам имао директан приступ томе, али верујем да људи са којима сам разговарао - четири одвојена типа живота.“
Квантни физичар, школован на Станфорду, није детаљно описао наводну ванземаљску врсту — али је његов дугогодишњи сарадник и бивши колега из AAWSAP-а, др Ерик Дејвис, прошле године тврдио да су Сиви, Нордијци, Инсектоиди и Рептили имена биолошких облика живота извучених из олупине оборених или срушених НЛО-а.
Свака ванземаљска врста има две руке и ноге и хуманоидни изглед, тврдио је Дејвис, позивајући се на обавештајне извештаје.
И Рептили и Нордијци су људске величине, високи отприлике 1,8 метара, рекао је Дејвис на састанку Фонда за откривање информација UAP 2025. године, којем су присуствовали посланица Ненси Мејс (републиканка из Јужне Каролине), посланица Ана Паулина Луна (републиканка из Флориде) и посланик Ерик Берлисон (републиканац из Мисурија).

Poslednja izmena:
скрећу тему са епштајна
možda. ali to ne znači da nije tačno...ponekad odgledam nešto sa tog podkasta Diary of CEO....Stiv Bartlet na svoj podkast ne dovodi likove koji nemaju kredibilitet ... mislim da je napravljen neki dogovor sa vanzemaljcima da se postepeno radi disclosure... e sad kojim će tempom to ići i koliko će pustiti u javnost od onoga što znaju to je teško pogoditi...

možda. ali to ne znači da nije tačno...ponekad odgledam nešto sa tog podkasta Diary of CEO....Stiv Bartlet na svoj podkast ne dovodi likove koji nemaju kredibilitet ... mislim da je napravljen neki dogovor sa vanzemaljcima da se postepeno radi disclosure...
Путхоф верује људима који су наводно видели тела али он није , ок онда нека позове Стив Бартлет те људе у подкаст па да видимо шта има да кажу.

Dakle objašnjenje za one kojima je čudno kako se toliko ruše je da obaraju jedni druge.
Др Хал Путхоф, бивши саветник Програма за напредне примене система ваздухопловног наоружања и истраживач кога је финансирала ЦИА, изнео је ову тврдњу заједно са редитељем емисије „ Доба откривања “ Деном Фарахом у подкасту Стива Бартлета „Дневник једног генералног директора“ у четвртак .
„Људи који су били укључени у опоравак рекли су да постоје најмање четири типа. Четири одвојена типа“, рекао је 89-годишњак. „Сада, нисам имао директан приступ томе, али верујем да људи са којима сам разговарао - четири одвојена типа живота.“
Квантни физичар, школован на Станфорду, није детаљно описао наводну ванземаљску врсту — али је његов дугогодишњи сарадник и бивши колега из AAWSAP-а, др Ерик Дејвис, прошле године тврдио да су Сиви, Нордијци, Инсектоиди и Рептили имена биолошких облика живота извучених из олупине оборених или срушених НЛО-а.
Свака ванземаљска врста има две руке и ноге и хуманоидни изглед, тврдио је Дејвис, позивајући се на обавештајне извештаје.
И Рептили и Нордијци су људске величине, високи отприлике 1,8 метара, рекао је Дејвис на састанку Фонда за откривање информација UAP 2025. године, којем су присуствовали посланица Ненси Мејс (републиканка из Јужне Каролине), посланица Ана Паулина Луна (републиканка из Флориде) и посланик Ерик Берлисон (републиканац из Мисурија).
Zamisli bežiš od Demokrata sa svoje planete, psuješ celu posadu kapetana Kirka koji širio Demokratiju po univerzumu, taman naidješ na planetu na kojoj ima života - i razlupaš se ...

Zamisli bežiš od Demokrata sa svoje planete, psuješ celu pisadu kapetana Kirka koji širio Demokratiju po univerzumu, taman naudješ na olanetu na kojoj ima života - i razlupaš se ...
ebi ga...svraćali su u Srbijiu i probali šljivovicu :p

Zamisli bežiš od Demokrata sa svoje planete, psuješ celu posadu kapetana Kirka koji širio Demokratiju po univerzumu, taman naidješ na planetu na kojoj ima života - i razlupaš se ...
Niko od navedenih ne deluje da je sa druge planete osim sivih, i insekti i reptili i plavušani su dobro poznati zemljani.

Niko od navedenih ne deluje da je sa druge planete osim sivih, i insekti i reptili i plavušani su dobro poznati zemljani.
pa ne baš...oni su mix odlika insekata i čoveka i reptila i čoveka...hodaju na dve noge i imaju ruke...samo je glava kao te druge vrste i koža
Mantise i Beesoniti insektoliki vanzemaljci navodno izgledaju ovako nekako
1778962032117.png
1778962113604.png

reptila navodno ima raznih vrsta i izgledaju ovako

1778962190846.png
1778962226255.png
1778962258164.png
1778962291511.png
1778962321148.png
1778962472743.png
1778962500033.png
1778962554481.png

Već odavno razbijam glavu kako komunicirati sa vanzemaljcima. Očito da klasična radio-komunikacija ne dolazi u obzir. A nažalost nisam ni medijum da komuniciram telepatski. Sada ću baš ozbiljno početi sa proučavanjem kako sve upotrebiti kosmičku energiju. I možda je tu odgovor, komunikacija preko nje.

Već odavno razbijam glavu kako komunicirati sa vanzemaljcima. Očito da klasična radio-komunikacija ne dolazi u obzir. A nažalost nisam ni medijum da komuniciram telepatski.
Ja sam nedavno uocio coveka koji mi je delovao vanzemaljski (onako nordijsko-arijevski, razmisljam bas odakle bi mogao biti - ne lici na Rusa) i uspeo da mu se obratim telepatski. Naime vec je bio na drugoj strani ulice u masi i posaljem mu onako fokusiranu misao sa znakom pitanja - na nacin kako sam vec umeo uspesno da saljem telepatske poruke kao klinac - lik se okrene...! Pogleda me bas onako sa razumevanjem. Rastojanje oko 20 metara... sta bi to moglo da znaci? Da li je obican stranac na koga sam uticao time? Ili je samom svojom fizionomijom prijemciv za telepatiju? Ili je gost iz druge galaksije...

Ako misliš da imaš sposobnost komunikacije telepatijom razvijaj taj svoj dar i eksperimentiši. Ja ću, kao što sam naveo, preko elektronike, tojest elektronskih sklopova koje ću da konstruišem probati između ostalog da komuniciram sa vanzemaljskim bićima pa bili oni kao i mi materijalni ili su u duhovno-energetskom obliku postojanja.

Već odavno razbijam glavu kako komunicirati sa vanzemaljcima. Očito da klasična radio-komunikacija ne dolazi u obzir. A nažalost nisam ni medijum da komuniciram telepatski. Sada ću baš ozbiljno početi sa proučavanjem kako sve upotrebiti kosmičku energiju. I možda je tu odgovor, komunikacija preko nje.
Цео Млечни пут мудро ћути и не оглашава се, а ти хоћеш да нам одаш положај.

Ja sam nedavno uocio coveka koji mi je delovao vanzemaljski (onako nordijsko-arijevski, razmisljam bas odakle bi mogao biti - ne lici na Rusa) i uspeo da mu se obratim telepatski.
Naime vec je bio na drugoj strani ulice u masi i posaljem mu onako fokusiranu misao sa znakom pitanja - na nacin kako sam vec umeo uspesno da saljem telepatske poruke kao klinac - lik se okrene...!
Pogleda me bas onako sa razumevanjem. Rastojanje oko 20 metara... sta bi to moglo da znaci? Da li je obican stranac na koga sam uticao time? Ili je samom svojom fizionomijom prijemciv za telepatiju? Ili je gost iz druge galaksije...

Promasio si temu, ovde ide to ⬇️

Flertovanje​

https://forum.krstarica.com/threads/flertovanje.1057818/

...

Amerika je decenijama bila motor zapadne civilizacije. Zemlja koja je gurala svet napred kroz nauku, tehnologiju, slobodu govora, univerzitete, istraživanja i ideju demokratije. Od svemirskog programa do interneta, od najjačih naučnih instituta do Holivuda koji je nekad širio ideju modernog i slobodnog društva.

A onda u poslednjih nekoliko godina kao da je sve skliznulo u neki čudan tabloidni cirkus. Umesto da slušamo o novim naučnim otkrićima, energetici, medicini, veštačkoj inteligenciji i razvoju čovečanstva: glavne teme pod Trampom postaju reptili, NLO rase, teorije zavere i rijaliti spektakli za mase željne senzacije. Bukvalno bulšit za polusvet.

Takvo moralno i intelektualno posrnuće jedne civilizacije se retko viđa u istoriji i teško ga je racionalno objasniti.

Amerika je decenijama bila motor zapadne civilizacije. Zemlja koja je gurala svet napred kroz nauku, tehnologiju, slobodu govora, univerzitete, istraživanja i ideju demokratije. Od svemirskog programa do interneta, od najjačih naučnih instituta do Holivuda koji je nekad širio ideju modernog i slobodnog društva.

A onda u poslednjih nekoliko godina kao da je sve skliznulo u neki čudan tabloidni cirkus. Umesto da slušamo o novim naučnim otkrićima, energetici, medicini, veštačkoj inteligenciji i razvoju čovečanstva: glavne teme pod Trampom postaju reptili, NLO rase, teorije zavere i rijaliti spektakli za mase željne senzacije. Bukvalno bulšit za polusvet.

Takvo moralno i intelektualno posrnuće jedne civilizacije se retko viđa u istoriji i teško ga je racionalno objasniti.

... '90их се много Балканки/аца иселило у ЕУанију и УСАанију

Мислите о томе

Није то никакав циркус, него еволуција капитализма.Сада је капитализам у фази друштва спектакла, која је почела пре неколико деценија, важно је да увек има неки спектакл, да интернет и друштвене мреже увек "горе", да увек има доста баналности које су виралне.

Није то само за полусвет, него за целокупну популацију, која треба да живи онлајн спектакл који производи корпоративни капитал, а да што више батали реалан живот, који није тако спектакуларан.

Back