IMqm zagonetku i ne znam kako da je resim?!
Bili smo 3 godine u vezi
Isli smo na putovanja stanivali jedan kod drugog
I tajo dalje
I odjednom se uplice njegovo drustvo i ne znam sta se desava ali on izjavljuje da nece vise mozemo biti drugari itd
I to je tako islo bez imtivnih odnosa ali mi smo bliski imamo teme za razgovor itd interwsovanja i ostalo
Jednom mene obori auto i prevezu me u urgentni
Spavala sam
ON me je nasao -isao po klinikama i nasao me je opeeisanu i u komi
Svima je javio i svi su osetili dw on place
Plakao je dok se nisam probudila i posle 15 dqna me je uzeo iz bolnice
Nisam mogla da stojim sva sam slaba bila i uzeta je i zena koja me je vodila u wc kuvala i to sve po redu
OKO MESECdana mi je bilo potrebno da se opoeavin i onda su mi dali twrapiju da idem negde svaki dan
On me je redovno odvodio i dovodio
I tu se ja oporavim
Ali kako sam dolazila sebi tako su mi ljudi javljali da on se bas ponasao lepo ali da je pricao kako mu je tesko
I sve okolo je zvao i zalio se kako sam debil i kako se glupo ponasam( ja nisam mogla ni da govoeim ni da stojim)
I tu su ljudi krenuli da privvaju svasta samo ne lepo
Da sam razmazena i neke gluposti ljudi koji me i ne poznaju
Onsa sam pokusala da pricam sa njim i saznam zasto
Ali on je tu krenuo da se dere kako izmisljam,
Onda mu ispricam do detalja sta je pricao sa nekim ljudima njegovim
A onda je on poceo da urla
Kao ja ga spijuniram
Ja kazem
Ne pricaj sta hocea m3n3 je samo zanimalo zasto
Da li sam t3 ja uvredila necim? Izvibi
On je kazao nisam ga uvredila nicim i samo da se oporavim
Nekako kao da sam ***** mi se obracao
Bas je bilo nepodnosljivo
Onda je poceo da dolazi kod moje tetke koja je tu dosla da me neguje ali mene nije konstatovao
I na kraju je ispalo da sam ja se pretvarala da on sad zna istinu i da mu je twtka sve ispicalaa
Tetka mu je ispricala da nisam platila porez i da sam dobila 2 dana u zatvoru i da sam to platilq
E sad priznao je da su neke devojke njegovih drugara pricale mu da sam krava i neke izmisljozine
Ali stvarbo izmisljotine
Uglavnom
Covek se nadrkwo na men3 jer sam mu ne znam sta uradila
Ne zna ni on
Ali od drugarica njwgovih je cuo svasta i od tetke
Ja mu kazem
Ako si ti zaista toliko labilan da me ne znas za 3 godine zivljenja samnom n3go ti za 15 dana moje bolnice promeni svest neke ljubomorne zeme
Neka te ko sam ja da se peotivim tome
Elem
Putuje za 4 dana negde i uopste mi se niti javlja niti pita gse sam i sta je samnom
Svi ga hvale kako je trcao i brinuo se zamene
Ali niko nema neku ideju sta mu je osjednom nagli preokret zasto? Kako da promenim to? On odjednom slusa neke zene za koje je i on tvrdio da su ljubimorne na mene
Kako da peomwnim situaciju.
Ne mogu da ostavim nekog ko mi je radio nesto sto ni bivsi muz nikad nije uradio niti bi da je u toj situaciji bio
I ja sam odusevljena ali on nece samnom da bude u kontaktu
Jer mu je neko levi nesto peicqi bez veze
Kako da peomwnim to?
Bili smo 3 godine u vezi
Isli smo na putovanja stanivali jedan kod drugog
I tajo dalje
I odjednom se uplice njegovo drustvo i ne znam sta se desava ali on izjavljuje da nece vise mozemo biti drugari itd
I to je tako islo bez imtivnih odnosa ali mi smo bliski imamo teme za razgovor itd interwsovanja i ostalo
Jednom mene obori auto i prevezu me u urgentni
Spavala sam
ON me je nasao -isao po klinikama i nasao me je opeeisanu i u komi
Svima je javio i svi su osetili dw on place
Plakao je dok se nisam probudila i posle 15 dqna me je uzeo iz bolnice
Nisam mogla da stojim sva sam slaba bila i uzeta je i zena koja me je vodila u wc kuvala i to sve po redu
OKO MESECdana mi je bilo potrebno da se opoeavin i onda su mi dali twrapiju da idem negde svaki dan
On me je redovno odvodio i dovodio
I tu se ja oporavim
Ali kako sam dolazila sebi tako su mi ljudi javljali da on se bas ponasao lepo ali da je pricao kako mu je tesko
I sve okolo je zvao i zalio se kako sam debil i kako se glupo ponasam( ja nisam mogla ni da govoeim ni da stojim)
I tu su ljudi krenuli da privvaju svasta samo ne lepo
Da sam razmazena i neke gluposti ljudi koji me i ne poznaju
Onsa sam pokusala da pricam sa njim i saznam zasto
Ali on je tu krenuo da se dere kako izmisljam,
Onda mu ispricam do detalja sta je pricao sa nekim ljudima njegovim
A onda je on poceo da urla
Kao ja ga spijuniram
Ja kazem
Ne pricaj sta hocea m3n3 je samo zanimalo zasto
Da li sam t3 ja uvredila necim? Izvibi
On je kazao nisam ga uvredila nicim i samo da se oporavim
Nekako kao da sam ***** mi se obracao
Bas je bilo nepodnosljivo
Onda je poceo da dolazi kod moje tetke koja je tu dosla da me neguje ali mene nije konstatovao
I na kraju je ispalo da sam ja se pretvarala da on sad zna istinu i da mu je twtka sve ispicalaa
Tetka mu je ispricala da nisam platila porez i da sam dobila 2 dana u zatvoru i da sam to platilq
E sad priznao je da su neke devojke njegovih drugara pricale mu da sam krava i neke izmisljozine
Ali stvarbo izmisljotine
Uglavnom
Covek se nadrkwo na men3 jer sam mu ne znam sta uradila
Ne zna ni on
Ali od drugarica njwgovih je cuo svasta i od tetke
Ja mu kazem
Ako si ti zaista toliko labilan da me ne znas za 3 godine zivljenja samnom n3go ti za 15 dana moje bolnice promeni svest neke ljubomorne zeme
Neka te ko sam ja da se peotivim tome
Elem
Putuje za 4 dana negde i uopste mi se niti javlja niti pita gse sam i sta je samnom
Svi ga hvale kako je trcao i brinuo se zamene
Ali niko nema neku ideju sta mu je osjednom nagli preokret zasto? Kako da promenim to? On odjednom slusa neke zene za koje je i on tvrdio da su ljubimorne na mene
Kako da peomwnim situaciju.
Ne mogu da ostavim nekog ko mi je radio nesto sto ni bivsi muz nikad nije uradio niti bi da je u toj situaciji bio
I ja sam odusevljena ali on nece samnom da bude u kontaktu
Jer mu je neko levi nesto peicqi bez veze
Kako da peomwnim to?