Бивши партнери

ННПКИ

Ističe se
Poruka
2.004
Бивши партнери су често као огледала која одражавају наше најдубље жеље и страхове. Они су били сведоци наших најинтимнијих тренутака, наших победа и пораза. Свака веза носи са собом слојеве искустава који обликују нашу личност и утичу на наше будуће односе. Реалност бивших партнера је да они могу бити и учитељи и опомене.

У неким случајевима, бивши партнери остају пријатељи, делећи међусобно поштовање и подршку. У другим случајевима, односи се завршавају са болом и разочарањем, остављајући за собом тешка осећања и нерешена питања. Неки људи се боре да превазиђу те осећања, док други налазе снагу да наставе даље и уче из својих искустава.

Истинска реалност је да су бивши партнери део наше прошлости који може утицати на нашу садашњост, али не морају одредити нашу будућност. Они су путокази који нам помажу да се усмеримо ка бољем разумевању себе и ономе што тражимо у партнеру.

Како ви гледате на своје бивше партнере и како су они утицали на ваш живот?
 
Како ви гледате на своје бивше партнере и како су они утицали на ваш живот?
Gledam na njih kao na sve ljude iz moje prošlosti koji su u velikoj meri učestvovali u mom formiranju ličnosti. Uvek se trudim da zaboravim loše stvari koje su mi se dešavala i da bivše partnere pamtim po dobru. Jer da mi nije bilo dobro sa njima ne bi bili moji partneri toliko vremena.
 

Back
Top