HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
al vas przi... pochetnik...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma druze se, nista strasno

i po horizontali i po vertikali, samo se druze, nista strasno

Za trecu dimenziju pored apscise i ordinate treba ti i treca osa.

hehe i ja tupson nisam provalio oma da je treca osa u stvari kobaja

nekako mislim da u takvim primerima mozes da vidis koliko ti je drugarica odana...ne kazem da treba sad da okrene glavu kad vidi tog tvog tipa ali sta tu ima sad da se toliko zblizavaju...Meni se taj primer desio pa se draga prijateljica otkrila na najbedniji nacin...Sretnemo se ponekad moj bivsi , ona i ja sa sadasnjim koji mi je ulepsao zivot posle tog razocarenja...Ako je bivsi bivsi zaboravi ga i ostanite eto u tim nekim odnosima da se ne mrzite ali ona...budi na oprezu zaista....mislim da nije nikako ok prema tebi sto to radi...videces uostalom...nas dvoje se najlepse i sa puno razumevanja rastasmo ali se i dalje druzimo s obzirom na to da smo u istom krugu ljudi (volim ja njega i dalje)....i to je lepo....ali tu je i moja recimo najbolja drugarica koja je meni uvek bila podrska, koja je sad NJEMU najbolja drugarica i neprestano prica o njemu, a kad god je pitam gde je- s njim je....zbog naseg problema u vezi njih dvoje su se BAS zblizili...ona ima momka s kojim je dugo...nece tu nista biti izmedju njih dvoje, a ja se przim...tkacio:
i sta sad?

nista, smuvace senas dvoje se najlepse i sa puno razumevanja rastasmo ali se i dalje druzimo s obzirom na to da smo u istom krugu ljudi (volim ja njega i dalje)....i to je lepo....ali tu je i moja recimo najbolja drugarica koja je meni uvek bila podrska, koja je sad NJEMU najbolja drugarica i neprestano prica o njemu, a kad god je pitam gde je- s njim je....zbog naseg problema u vezi njih dvoje su se BAS zblizili...ona ima momka s kojim je dugo...nece tu nista biti izmedju njih dvoje, a ja se przim...tkacio:
i sta sad?
)))
)))

svimaaaaaaaaaaaaa!