- Poruka
- 19.674
"RADIO SAM KAO MAKRO, IMAO SAM 5 PROSTITUTKI"
Šok detalji iz života glumca iz serije "Sablja":
"Trebalo je da budem osuđen za POKUŠAJ UBISTVA..."
Serija "Sablja" koja se emituje na RTS-u je osvojila srca publike...
Jednu od zapaženih uloga dobio je i FEĐA ŠTUKAN koji igra inspektora Ljubu...
Inače, Feđa Štukan, svojevremeno je ispričao jezive detalje svoje životne priče, te je tako u jednom periodu
svog života bio čak i makro.
Po svom svedočenju, imao je pet prostitutki iz Ukrajine...
- Odrastao sam u zaj...ebanom kvartu i prvo ubistvo sam video u petom razredu na velikom odmoru.
Tri uboda nožem u srce! Kasnije sam sa ekipom krao kola, obijao trafike, samo zbog adrenalina.
Slučajno sam probao da igram bilijar i shvatio da sam veliki talenat, pa sam napustio srednju školu.
Od 13. do 17. godine sam uglavnom provodio u zadimljenim bilijar klubovima...
Došlo je do pucnjave u klubu i policija me je uhvatila s tuđim pištoljem iz kojeg sam pucao na nekog glupana
iz Vršca. Nisam ga ubio, jer sam naleteo na prazne čaure. Trebalo je da budem osuđen za pokušaj ubistva.
Bio sam u pritvoru s dvojicom rumunskih lopova. Stalno su prevrtali po polovinu žileta u ustima. Naučili su me
kako žiletom da otvaram lisice.
Kad su me policajci poveli na suđenje, dok sam čekao da me sudija pozove, oslobodio sam se i pobegao.
Seo sam u bus i došao u Sarajevo...
Početkom rata 1992. godine, pristupam specijalnim jedinicama Armije BiH. Pucao sam čoveku u glavu snajperom
i promašio ga, jer je bio predaleko.Pucao sam da ubijem i to je najstrašnija stvar koju sam uradio. Nakon toga sam
završio u ludnici i tamo sam bio godinu dana.Živeo sam na intenzivnoj nezi psihijatrije, sve je strašno zaudaralo na
ljudski izmet, jer su vezani bolesnici vršili nuždu u krevetu.
Feđa Štukan otvoreno je govorio o tome da je u prošlosti imao i probleme sa narkoticima, te da je pomišljao i da
izvrši samoubistvo.
Početkom ove godine, glumac je doživeo neprijatnost na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu kada mu je saopšteno
da mu je zabranjen ulazak u Republiku Srbiju, te je sutradan i deportovan.
„Bio sam siguran da postoji zabrana, samo što nisam imao dokaz. I sada sam, na takav način, dobio dokaz da ne mogu
da uđem u Srbiju. I na osnovu tog dokaza možemo da pokrenemo neku tužbu ili parnicu… Ali, sve sam to prepustio svom
advokatskom timu u Beogradu. Advokati znaju šta nam je dalje činiti, da li i koga treba tužiti. Ali, ono što je najzanimljivije
u svemu, jeste što zvanična zabrana ulaska nema nikakav rok trajanja… I zato mi se čini da je to na duži vremenski period,
možda čak i doživotno.
Neki od komentara:
Kroz mnogo losih stvari i na mnogo stranputica je skrenuo, pa se ispravio, sve popravio pa sada gazi ispravnim putem.
Mnogo je posrnulih oko nas u svakom smislu, tako da su njegove poruke i iskustva dragocene za zivot.
Feđu Štukana treba poštovati zbog neizmerne iskrenosti!
Srbiji potrebni baš glumci takvog tipa čoveka?
Ako još uvek važi izreka da "svaka ptica svome jatu teži", onda mislim da nam on kao glumac, takav, u našem jatu nije preko
potreban. Imamo dovoljno naših!
U tekstovima postoje još mnogo stranputica kojima je ovaj čovek gazio...
https://nova.rs/zabava/showbiz/biog...riji-sablja-glumi-ljubu-vasiljevica/?comments
https://www.blic.rs/zabava/fedja-st...-sam-kao-makro-imao-sam-5-prostitutki/bwl699t
Lično, nemam komentar...