a bre Milun
Elita
- Poruka
- 18.510
to vec imamo. SNS...........tamo je i Brba.Мислим да би требало и тај покрет основати.
to vec imamo. SNS...........tamo je i Brba.Мислим да би требало и тај покрет основати.
Poprilicno tacno, treba samo ubaciti i pekare i njih ima poprilicno dostaSrbija , zemlja:
Menjacnica,
Kladionica,
Politickih pokreta
Nevladinih organizacija
Sve u svemu niko nista novo ne stvara vec se presipa iz supljeg u prazno.
Lopova,Srbija , zemlja:
Menjacnica,
Kladionica,
Politickih pokreta
Nevladinih organizacija
Sve u svemu niko nista novo ne stvara vec se presipa iz supljeg u prazno.
Uh....Bivši funkcioneri SRS Šarović i Delić osnovali pokret "Vera, ljubav i nada"
Vise kao neka juznokorejska sekta. Ne znam, njihova stranka je izbacila na povrsinu Vucica.Ова скраћеница је зазвучала као LjiS.
to su one dve qrve, a prezivaju se FatamorganaNego
Jel se zna po prezimenu ko su ta Vera i ta Nada![]()
Mislio sam da podržim Šarovića, ali pošto vidim da se radi o lopovskoj pravoslavnoj talibaniji, onda ništa!Bivši funkcioneri SRS Šarović i Delić osnovali pokret "Vera, ljubav i nada"
Šarović je, na konferenciji za novinare u Medija centru, rekao da je predata dokumentacija za registraciju pokreta, da će on formalno biti predsednik, a general Božidar Delić zamenik predsednika.
Prema njegovim rečima, na ovakav naziv pokreta su se odlučili jer se radi o hrišćanskim vrlinama, koje su potrebni duši, narodu i državi Srbiji.
"Mnogo toga se danas vrti oko novca, misle ljudi da sve mogu da kupe, ali ne može se sve i svako kupiti", rekao je Šarović i istakao da će se pokret udruživati samo sa građanima, nikako sa drugim pokretima ili strankama.
U Srbiji o svemu odlučuje jedan čovek, u čijim rukama je sva politička, finansijska i medijska i svaka druga vlast, rekao je on i napomenuo da izborni uslovi u Srbiji nikada nisu bili fer i pošteni, ali da ovaj pokret to svakako neće tražiti da konstatuju Evropljani Tanja Fajon ili Sem Fabrici.
![]()
Šarović nije direktno odgovorio na pitanje o odnosu novog pokreta prema SRS, ponavljajući da su se oni već udružili sa istomišljenicima, a da kao svog protivnika imaju Vučića.
Delić je ocenio da je ovo pokret poštenih i čestitih ljudi, uz napomenu da njima nisu potrebne "prljave pare tajkuna i kriminalaca".
Prema njegovim rečima, jedina legalno izabrana institucija u Srbiji je predsednik države, dok su nelegalna vlada, ministri, a skupština do kraja nije konstituisana i nema kog da sazove sledeću sednicu.
"Želimo da Srbija bude uređena zemlja", rekao je Delić.
http://rs.n1info.com/Vesti/a642035/...Delic-osnovali-pokret-Vera-ljubav-i-nada.html
Meni je drago, u prvom redu zbog krunjenja Srpske radikalne stranke, odnosno što će ovo dodatno naškoditi SRS-u, uprkos prilično bezuspešnom pokušaju nekakvog rebrendinga sa mlađanim Acom Šešeljem.Ахахаха како "Крстини" ботови грокћу, реже, прде и сикћу због оснивање једне, мада десничарске, ипак опозиционе странке у односу на њиховог Вољеног Пицоустог.
Gde da podržiš?Mislio sam da podržim Šarovića, ali pošto vidim da se radi o lopovskoj pravoslavnoj talibaniji, onda ništa!
Mislio sam da botujem za njih.Gde da podržiš?
Hoćeš reći, da im se priključiš?
Mislim da treba da nas zabrinjava što je to postalo sastavni deo srpskog jezika.Mislio sam da botujem za njih.
To bi bilo najmanje što kao mogu da učinim za njih pošto odbijam da budem član bilo koje stranke.Mislim da treba da nas zabrinjava što je to postalo sastavni deo srpskog jezika.I to nekakve normale.
Ovo nije stranka.To bi bilo najmanje što kao mogu da učinim za njih pošto odbijam da budem član bilo koje stranke.
Niko tako krupno kao naprednjak ne laže..To bi bilo najmanje što kao mogu da učinim za njih pošto odbijam da budem član bilo koje stranke.
Ајде не лажи бре.Meni je drago,
Ja nisam član nijedne stranke, a ti veruj u šta hoćeš. Mrzim žutu opoziciju i zato podržavam SNS.Niko tako krupno kao naprednjak ne laže..
Šta kažeš, Slovinu?Ајде не лажи бре.
A promaklo ti da je sns potpuno nastavio i to turbo,sve što su radili žuti..Ja nisam član nijedne stranke, a ti veruj u šta hoćeš. Mrzim žutu opoziciju i zato podržavam SNS.
Eto sam si priznao da su žuti bagra.A promaklo ti da je sns potpuno nastavio i to turbo,sve što su radili žuti..![]()
Nikad to nisam ni negirao.A zašto ti ne priznaš da je sns mnogo više,žešće,jače žut i od njih?Eto sam si šriznao da su žuti bagra.