Quantcast

Bivši funkcioneri SRS Šarović i Delić osnovali pokret "Vera, ljubav i nada"

Mr.Infinity

Veoma poznat
Poruka
13.949
Bivši funkcioneri SRS Šarović i Delić osnovali pokret "Vera, ljubav i nada"

Šarović je, na konferenciji za novinare u Medija centru, rekao da je predata dokumentacija za registraciju pokreta, da će on formalno biti predsednik, a general Božidar Delić zamenik predsednika.

Prema njegovim rečima, na ovakav naziv pokreta su se odlučili jer se radi o hrišćanskim vrlinama, koje su potrebni duši, narodu i državi Srbiji.

"Mnogo toga se danas vrti oko novca, misle ljudi da sve mogu da kupe, ali ne može se sve i svako kupiti", rekao je Šarović i istakao da će se pokret udruživati samo sa građanima, nikako sa drugim pokretima ili strankama.

U Srbiji o svemu odlučuje jedan čovek, u čijim rukama je sva politička, finansijska i medijska i svaka druga vlast, rekao je on i napomenuo da izborni uslovi u Srbiji nikada nisu bili fer i pošteni, ali da ovaj pokret to svakako neće tražiti da konstatuju Evropljani Tanja Fajon ili Sem Fabrici.

Božidar Delić, Nemanja Šarović


Šarović nije direktno odgovorio na pitanje o odnosu novog pokreta prema SRS, ponavljajući da su se oni već udružili sa istomišljenicima, a da kao svog protivnika imaju Vučića.

Delić je ocenio da je ovo pokret poštenih i čestitih ljudi, uz napomenu da njima nisu potrebne "prljave pare tajkuna i kriminalaca".

Prema njegovim rečima, jedina legalno izabrana institucija u Srbiji je predsednik države, dok su nelegalna vlada, ministri, a skupština do kraja nije konstituisana i nema kog da sazove sledeću sednicu.

"Želimo da Srbija bude uređena zemlja", rekao je Delić.

http://rs.n1info.com/Vesti/a642035/...Delic-osnovali-pokret-Vera-ljubav-i-nada.html
Mislio sam da podržim Šarovića, ali pošto vidim da se radi o lopovskoj pravoslavnoj talibaniji, onda ništa!
 

Slaven777

Legenda
Poruka
54.247
Ахахаха како "Крстини" ботови грокћу, реже, прде и сикћу због оснивање једне, мада десничарске, ипак опозиционе странке у односу на њиховог Вољеног Пицоустог.
Meni je drago, u prvom redu zbog krunjenja Srpske radikalne stranke, odnosno što će ovo dodatno naškoditi SRS-u, uprkos prilično bezuspešnom pokušaju nekakvog rebrendinga sa mlađanim Acom Šešeljem.

Radikali se sada nalaze u najtežoj poziciji od početka postojanja. Da nemaju još uvek funkcionalan pokrajinski odbor u Vojvodini, već bismo im sada pripremali opelo.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.