Бивши дипломата Ђура Тркуља приведен због ТВИТА О ВУЧИЋУ ???!!!

Има и један који је стекао диплому на правном факултету, али не само да није имао ни дана праксе у струци, већ ни дана радног стажа.

Та мањкавост му није била препрека да данас буде судија свима у држави.

:)

:hahaha:

Taj mora da je neki "najpametan od svih mamina deca"...!

:rotf:

Okej, pa nije u Lazi...koliko je opasan...kao, šta, znak upozorenja da ne sme da se išta piša......a šta je ovaj IL na Mosadu?

IL na Mosadu je ccTLD, odnosno internet domen Izraela (.il), što je Đuro kao "prevejani specijalac" prenebregao i ostavio braon trag iza sebe.

- - - - - - - - - -

Lesi, kada bi neko pretio Vucicu da ce da ga yebe, imam osecaj da bi ti povikao - nemojte njega, yebite mene!

Tvoja pseca odanost nema granice, izaziva suzu.

Лесијева партијска дужност је и његов хоби, тако да...

Vama dvojici ću da oprostim što pretite da ćete da mu odgrizete glavić. Ovaj drugi može da nastavi sa pobadanjem nosa.

Наше службе безбедности су НЕВЕРОВАТНО НИСКО ПАЛЕ - уместо да хапсе и приводе СТРАНЕ ШПИЈУНЧИНЕ КОЈИХ ЈЕ ПУНА СРБИЈА - ОНИ СЕ ОКОМИЛИ НА ТВИТЕРАШЕ :

05.12.2018. •

PRLJAVA MISIJA BRITANSKE TAJNE SLUŽBE: Šef MI–6 već 25 godina HOĆE DA SRUŠI SRBIJU!
mi6.jpg

Aleks Janger otkrio je da mu je prvi zadatak bio na prostoru Jugoslavije tokom ratnih sukoba devedesetih, a ono što je radio tada radi i sada, samo sa više pozicije

Britanski špijuni decenijama vršljaju po Balkanu, a jedan od najaktivnijih engleskih obaveštajaca tokom ratnih sukoba devedesetih godina bio je sadašnji direktor MI-6, Aleks Janger.

On je to sam priznao govoreći engleskim studentima o svom prvom špijunskom angažovanju, koji je kako kaže bilo na Balkanu devedesetih.

Činjenica je međutim da Janger i dalje vršlja po našem regionu, samo što za njega to sada čine mnogoborojni britanski špijuni stacionirani u BiH, pre svega u Republici Srpskoj i Srbiji.

Kako je Janger ispričao na svom bivšem univerzitetu Sent Endurs u Edinburgu, njegov prvi obaveštajni posao bio je infiltriranje u organizaciju koja je imala nameru da počini genocid na Balkanu sredinom devedesetih. O kakvoj organizaciji je reč i ko su bili njeni pripadnici međutim nije detaljisao. Ipak, gde god da se kretao nije teško zaključiti da je radio protiv interesa Srbije, kao i sve njegove zapadne kolege tih godina.

MI-6 mi je, trvdi Janger, dao zadatak da za britansku vladu pribavi tajne podatke o pomenutoj organizaciji.
- Balkanski zadatak me je odveo na mesta na koja nisam ni mislio da ću otići, često putujući pod lažnim identitetima. Noćima sam ispijao sumnjiva alkoholna pića napravljena u domaćoj radinosti, spajajući namere različitih strana u tom sukobu. To mi je omogućilo da kreiram tajne odnose i pribavim obaveštajne podatke koji su našoj zemlji bili hitno potrebni – ispričao je Janger.

On je ipak naglasio kako smatra da je njegov zadatak omogućio procesuiranje onih koji su činili zlodela.

- Osećao sam zadovoljstvo zbog saznanja da je moj posao, zajedno s poslovima mnogih drugih, pomogao da se trasira put za eventualno hapšenje i gonjenje ratnih zločinaca koji su učestvovali u ubistvima ili raseljavanju na stotine hiljada ljudi – dodaje Janger.

Bivši obaveštajac Državne bezbednosti, Božidar Spasić kaže da je britanska obaveštajna služba decenijama prisutna na Balkanu, a da je posebno aktivna bila oko devedesetih.

- Oni su deset godina ranije znali da će se Jugoslavija raspasti. Na to su bili spremni i bilo ih je na prostoru cele Jugoslavije, kako bi kasnije nakon raspada mogli da imaju uticaj preko svojih agenata na svaku od tih država – objašnjava Spasić.

Spasić ističe da MI-6 i danas operiše na Balkanu jer je ovaj deo strateški značajan za Veliku Britaniju.

- Balkan je za njih velika tranzitna zona. Sve što dolazi sa Balkana dolazi sa Bliskog istoka i iz Azije, mora da prođe tom rutom da bi stiglo do Evrope i na kraju do Londona. Cilj prisustva na našem području jeste da kontrolišu tokove robe, ljudi ali i novca - rekao je Spasić.

...

Vučić sa direktorom britanske Obaveštajne službe

četvrtak, 08. feb 2018

http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...-direktorom-britanske-obavestajne-sluzbe.html
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice – SIS, MI6) Aleksom Jangerom, s kojim je razgovarao o saradnji obaveštajnih službi dveju zemalja.

...

Back