Bivši agent CIA-e svjedočio pod zakletvom u Kongresu: Pronašli smo biotehnologiju koja nije ljudska

SUSRETI S VANZEMALJCIMA
https://www.danas.rs/svet/pronasli-...gent-cia-e-svedocio-pod-zakletvom-u-kongresu/

Bivši agent CIA-e svjedočio pod zakletvom u Kongresu: Pronašli smo biotehnologiju koja nije ljudska​


Pogledajte prilog 1384983

Bivši agent CIA-e David Grush izjavio je pod zakletvom pred komisijom Kongresa u SAD-u da je na mjestima incidenata s neidentificiranim letećim objektima (NLO-ima) pronađena biotehnologija koja nije ljudska.

Na prvoj javnoj raspravi o postojanju NLO-a i kontaktima s njima, Grush je naglasio da se i on, kao i drugi djelatnici CIA-e, susreo s NLO-ima, ali da o tome ne može detaljnije govoriti na otvorenim raspravama.

Grush tvrdi da su američke vlasti svemirske brodove vanzemaljskog porijekla dobile u sklopu tajnog vojnog programa.
Izjavio je da zna za tajne programe koji uključuju vanzemaljsku tehnologiju, koja je u mnogočemu superiornija od sposobnosti SAD-a.
Kako prenose agencije, osim njega ispitani su i bivši admiral David Fravor te umirovljeni vojni pilot Ryan Graves.

Prema Gravesovim riječima, tokom vježbe u blizini granice američke države Virginije 2014. godine naišao je na neidentificirani tamni objekt s prozirnom kuglom.

Graves napominje da je više od 30 ljudi u njegovoj grupi primijetilo sličan fenomen.

Tvrdi da američka vlada priprema mjere odmazde protiv Grusha i njegovih kolega zbog istine o NLO-ima.

--------------------------------------------------------------

24. juna o.g. se navršilo punih 76 godina od kako su misteriozne letelice, za koje niko pouzdano ne zna šta su, koja ih energija pokreće niti odakle dolaze, dobile naziv ”leteći tanjiri” pošto je američki pilot Kenneth Arnold 1947. godine prijavio da ih je tokom svog rutinskog leta video upotrebivši naziv "flying saucers". Međutim, neindentifikovani leteći objekti (NLO) viđani su i u ranom srednjem veku, a u XVIII i XIX uveliko su bili predmet ranih naučno-fantastičnih romana, kao i britanske žute štampe. Neki maštovitiji teoretičari zavere smatraju da se NLO mogu videti i na nekim srbijanskim freskama.

Ovo je još uvek u svetu a posebno kod nas samo tema sa prdačinu. Očekujem da tema bude prebačena u teoriju zavere.

Jedini način da se tako velika stvar koja je prisutna svuda u svetu, ne samo u SAD, već svuda u svetu pa i u Jugoslaviji i danas na ostacima Jugoslavije, da se takva stvar sakrije jeste da se potpuno izvrene ruglu i sprdačini i da se oni koji o tome na bilo kakav način izjasne da se i oni ismevaju i javno označe kao paranoici i ludaci.

Nisu neke srbijanske freske, već freska raspeća hristovog u manastiru Visoki Dečani iz 14. veka na KiM. Zna se i kada i ko je prvi izneo teoriju da se na fresci vide leteći objekti poput NLOa. Student dramskih umetnosti. U širu međunarodnu javnost tu interpetaciju freske je plasirao Erik Von Daniken još pre 50 godina koji se time bavio, pisao knjige i prodajom zaradio milione.

Čak je jedno od izdanja njegovi knjige, činimi se "Chariots of the Gods" je na koricama imalo baš tu fresku iz Visokih Dečana. Ta freska je više upitana koliko ima drugih ikona i freski po svetu gde je nešto leteće mnogo evidentnije.
 
biće svašta.
Jack Black Yes GIF

Тарабићи су рекли: Биће великог тумбања Света
 

1690871692107.png


Astrofizičarka: I dalje nemamo materijalne dokaze da nas vanzemaljci posećuju1655200115-vanzemaljac.jpg


31. jul 202319:46

Američka vlada je apsolutno pronašla vanzemljaske letelice, rečeno je u Kongresu pre nekoliko dana, ali uprkos tome - materijalni dokazi nisu viđeni, istakla je gošća Dana uživo, astrofizičarka Tijana Prodanović.

Pretres koji je održan u Kongresu, sa izjavama pilota i oficira, izazvao je burne reakcije u svetskim medijima.
„Dobro je što to rade, jer pokazuju transparentost. Veliki deo američke javnosti smatra da država nešto krije od njih, stoga je to korak u dobrom pravcu, da se oformi grupa koja će se baviti analizom ovih fenomena. Važno je da se drže ovakva javna saslušanja, koja imaju posebnu težinu, jer se na njima izjave daju pod zakletvom“, istkla je ona.
Međutim, kako kaže, sve se zadržalo na rečima navodnih očevidaca.

„Ništa nismo videli od materijalnih dokaza. Ni ja, ni ostatak stručne javnosti ne možemo reći da postoje bilo kakvi dokazi da su neidentifikovani nebeski fenomeni zapravo vaznemaljska tehnologija. I dalje je sve na rečima – postoji nešto, ali nemamo dokaze da nije sa ove planete“, kazala je.

Ona ističe da bi, kao naučnica, prva želela da su rezultati potvrdni, jer reč je o duboko ljudskom pitanju – da se otrkije život na nekom drugom mestu.

„Naučnici se trude da nađu vanzemljaski život, jer bi on donekle objasnio kako je nastao naš. Mi i dalje ne znamo kako je nastao život na Zemlji. Potraga za vansolarnim planenetama i dokazima da na njima ima života je i dalje jedna od najviše finansiranih oblasti u astronomiji“, objašnjava.
Ponavlja, ipak, da i dalje nema dokaza da je bilo kakva vanzemljaska civilizacija posetila Zemlju.
„Sve se vodi na svedočenja, koje nose težinu jer su pod zakletvom, ali ništa od materijalnih dokaza nije dostavljeno. Ako pogledate mesta gde se ‘nešto srušilo’, Amerika će se tu istaći. Prosto sumnjam da bi neka vanzemaljska civilizacija imala svoj omiljeni kontinent, očekivali bismo da bi se takve stvari događale i na drugim mestima“, navodi ona.
1657975178-shutterstock_1416206177-1024x576.jpg


Opet, da li se očekuje da se civlizacija koja je toliko napredna i koja je prešla toliki put, prosto srušila na našoj planeti, postavlja pitanje.

Jedan američki oficir, koji je svedočio, rekao je da su takvi incidenti toliko česti, da se o njima rutinski raspravlja uoči letova, međutim Prodanović misli da je to hiperbolizovano.

„U suprotnom, imali bismo mnogo više snimaka. Ne bih rekla da je to toliko često. Imamo oko 500 snimaka, što je i dlaje značajno, ali više od 300 je objašnjeno. I da, više od 500 nema objašnjenje, ali to što nešto ne razumete ne znači da je u pitanju nešto neverovatno i fantastično. Ne znači da u jednom trenu nećemo moći da ga objasnimo“, kaže ona.

Potencijalno otkriće, za Nobelovu nagradu​

Prema njenom mišljenju, jedno mnogo važnije potencijalno otkriće zaslužilo je veću pažnju javnosti.

„Južnokorejski naučnici objavili su rad (koji još nije prošao recenziju), u kome tvrde da su otkrili superprovodnik koji ima potrebna svojstva na sobnoj temperaturi. Ako bi to bilo tačno, potpuno bi promenilo naš svet. Superprovodnici se koriste u magnetnoj rezonaci, njima možete da prenosite struju na velike razdaljine, u superkompjuterima, rešili bi gomilu energetskih problema“, nabraja ona i navodi da ako se dokaže, ovo otkriće bilo bi dostojno Nobelove nagrade.

Prodanović se ipak ograđuje da rad treba da prođe kroz provere, pa da o njemu može dalje da se govori.
 

Back
Top