bivse ljubavi

a sa svakom njenom stvarcicom koju sam sklonio, nestao je i mali deo nje iz mene... valjda tako ide... i svaki sledeci put, kad bi' nasao nesto njeno, neke uspomene bi nestale... sve dok, u jednom trenutku, nisam shvatio da ima vise tih sitnica oko mene, nego sto ima nje u meni... i da to vise nista ne znaci... tuzno je, po malo... kad vise nema ljubavi koje je bilo na pretek... kad su secanja... drugacija.. i kad sve bledi... i jedan mali deo srca je poklonjen... jedan manji se vratio... ali ga sad bar vise ima...

da li se jos nekom dogodilo da posle 20 godina ima kontakt sa svojom prvom ljubav??
nismo u istoj zemlji ali smo stalno u kontaktu ....pricamo o svemu i svacemu onama ,porodici,deci,zivotu,poslu.....ja to smatram velikim bogatvom kad snekim mozes da popricas i posle tolkih godina
naravno suprotni polovi nista neznaju to je samo preko interneta ...
sto bi rekli ima neka tajna veza ;)
napisite vasa iskustva sa bivsim tj prvom ljubavlju

moj prvi decko je ozenjen prelepom devojkom plave duge kose i plavih ociju, slatkom finom i neznom. i imaju i takvu bebu, samo je beba celava :D.
i svi su mnogo slatki. kad smo se videli (ima vise meseci), osmesi, meni nesto drago...
popricali, ja se prosula na bebu, i eto...dosta je valjda:)

ma glupost.....saznao da sam se razvela i uredio da se vidimo preko mojih roditelja...otisla ja, i kad sam videla da pokusava da me uvuce opet u vezu (posle 12 god) samo sam mu rekla da cuva svoju porodicu....nije shvatio, naravno, i ja sam se ubrzo pozdravila i sela u kola...jos mi je kucao na prozor da me ubedi da ostanem sa njim...ono sto je zavrseno, zavrseno je, nema nazad....zelim im sve najbolje ali tesko je to da posle emocija oboje uspeju da ih prerade na isti nacin......

da li se jos nekom dogodilo da posle 20 godina ima kontakt sa svojom prvom ljubav??
nismo u istoj zemlji ali smo stalno u kontaktu ....pricamo o svemu i svacemu onama ,porodici,deci,zivotu,poslu.....ja to smatram velikim bogatvom kad snekim mozes da popricas i posle tolkih godina
naravno suprotni polovi nista neznaju to je samo preko interneta ...
sto bi rekli ima neka tajna veza ;)
napisite vasa iskustva sa bivsim tj prvom ljubavlju

Lepo je to..samo ako ostane na prijateljstvu..tajna veza ne postoji osim u nasim glavama..to ja mom bivsem ne mogu jos uvek da objasnim kada se vidimo i pijemo kafu..

dragi moji drugari interesujeme da li ima jos neko ovde da ima kontakt skoro svakodnevni sa svojim prvim deckom tj mi smo sad obadvoje u braku i imamo svoje porodice i nakon 20 godina jos uvek se druzimo jeste da je to preko neta posto smo u drugim drzavama .mi cesto pricamo o nama ,sadasnjem zivotu ,porodici ,deci ,poslu ....jednostavno o svemu i svacemu .po meni je to veliko bogatsvo kad neko moze i posle tolko godina da komunicira sa svojom prvom ljubavlju
pozdrav

Tu su moderatori koji za to primaju platu...:hahaha:
c110.gif

Back