Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.616
uuhuhuuhuh
mlada i neuka
pa da, bolje i to nego Brajan Koen
a u mom se spava od 11 h.
tad se rumene obrazi i tuku se ljubavi nashih zhivota
razumesh...?
.
jel ti jos ides u vrtic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uuhuhuuhuh
mlada i neuka
pa da, bolje i to nego Brajan Koen
a u mom se spava od 11 h.
tad se rumene obrazi i tuku se ljubavi nashih zhivota
razumesh...?
.
pa..da..
nosim pidzamice i furam kovrdzavu plavu kosicu
elem, oce neko da mi rekne shta su reputacije kad udjem na svoj profil?
ima stoje neke tri, a ne znam kako da ih vidim :'[
Pa nishta, bleje ti dole, i to je to. Vidish komentare, i ko ti je dodao reputaciju, a ako kliknesh, odvede te na poruku na koju si dobila reputaciju.. I to je to...
hmm..a kako kad ja samo stisnem i ne odvede me do te poruke..
Pa, ima neka razlika, kad klikensh na zeleni kvadratic, i bash na komentar... Mene vodi na poruku stalno, nemam pojma...
da li se jos nekom dogodilo da posle 20 godina ima kontakt sa svojom prvom ljubav??
nismo u istoj zemlji ali smo stalno u kontaktu ....pricamo o svemu i svacemu onama ,porodici,deci,zivotu,poslu.....ja to smatram velikim bogatvom kad snekim mozes da popricas i posle tolkih godina
naravno suprotni polovi nista neznaju to je samo preko interneta ...
sto bi rekli ima neka tajna veza
napisite vasa iskustva sa bivsim tj prvom ljubavlju
da li se jos nekom dogodilo da posle 20 godina ima kontakt sa svojom prvom ljubav??
nismo u istoj zemlji ali smo stalno u kontaktu ....pricamo o svemu i svacemu onama ,porodici,deci,zivotu,poslu.....ja to smatram velikim bogatvom kad snekim mozes da popricas i posle tolkih godina
naravno suprotni polovi nista neznaju to je samo preko interneta ...
sto bi rekli ima neka tajna veza
napisite vasa iskustva sa bivsim tj prvom ljubavlju
a sa svakom njenom stvarcicom koju sam sklonio, nestao je i mali deo nje iz mene... valjda tako ide... i svaki sledeci put, kad bi' nasao nesto njeno, neke uspomene bi nestale...
bivsi ko bivsi, nek skuplja prasinu, jjjeee![]()
Jesam ti sto puta rekla: o pokojnima sve najbolje!![]()