<<Bivse ljubavi,bol,tuga,trazenje sebe>>

• Začetnik teme Začetnik teme nevka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvi put sam ovde i uclanila sam se jer se jako zbunjeno i sjebano osecam u ovom periodu,i zanima me da li se neko od vas nekad tako osecao..Idem u gimnaziju,i imala sam decka iz iste skole,bili smo zajedno 9 meseci,i sve je bilo savrseno, dao mi je zlatan prsten,stalno mi obecavao svasta,svi su nam govorili da smo savrseni par,da cemo se vencati,zaista se videlo koliko smo srecni,i nikada nisam ni sanjala da ce me ovako povrediti, 31,avgusta ,znaci pre 4 meseca, raskinuo je sa mnom, a razlog je bio zato sto su njegovi protiv toga da se toliko vezujemo,kao mnoogo smo se vezali,mi smo jos mali za to,blabla,a njegovi imaju 60 godina,i ajde da kazemo da razumem,2 nedelje posle naseg raskida njegov tata je imao 2 infarkta i 2 mozdana udara,i taj moj bivsi nije isao u skolu dugo,i ja sam mu poslala poruku da sam uz njega,kao prijatelj,i za to vreme sam tako patila, osecala se prazno i uzasno :/ onda mi se javio pre 15 dana,i zblizili smo se opet,reko mi da me voli, blabla,a ja sam primetila da se on promenio :/ i iznervirala sam se jednom i rekla mu da se promenio da izigrava frajera,da ne pokusava da me pravi ljubomornom,jer nisam,i da je jako sebican,da ne misli kako je meni bilo sve ovo vreme,i od tad je kao nesto ljut,i reko mi je da ga ne razumem uopste i da mu je zao zbog toga o.Oi mislim da je ljut od tad, da bi danas saznala da se smuvao sa prvakinjom iz nase skole, i ne mogu da verujem :/ E sada : sta Vi mislite o svemu tome, o njegovom ponasanju, i kako da se ponasam kada ga budem vidjala sa tom devojkom u skoli na hodnicima ? z:cry:

Pa neces valjda posle jedne kite da se skrasis greota bre:sad2:

ja mislim da je lik pod stresom jer mu se to desilo sa calom i da si i dalje nastavila da mu poklanjas paznju i da ga bodris mozda bi od veze i nesto bilo.
E sad ozbiljnija analiza je sledeca da je decko bolid pod jedan jer te prosio u tim godinama,pod dva jer slusa svoje roditelje i pod tri nema muda da im se suprodstavi. A ti si bolid jer si se primila na fazon braka u tim godinama jer se takvi brakovi ne retko raspadaju i imali bi jako tezak zivot jer ste ne skolovani oboje i ne izivljeni,a jos si bolid jer si digla brzo ruke. duvatis tu malu za kosu i da joj olupas glavucu od zid i da vices to je moj **** glupaco,pobicu vas sve ako mu jos jedna pridje i da odes kod njega kuci da mu izlupas prozore i namestaj u sobi i da odes,a posle ga zovi da se vidite pitomim glasom,ali u isto vreme perverznim kao da hoces da ga izjebes dok ne umre. Kad mu svaku klinku izlemas nema druge nego da bude sa tobom. :cool: Zar nemam najbolje savete? Mozda je redikalno ali mogla bi i njega da prebijes. z:D

E sad ozbiljnija analiza je sledeca da je decko bolid pod jedan jer te prosio u tim godinama,pod dva jer slusa svoje roditelje i pod tri nema muda da im se suprodstavi. A ti si bolid jer si se primila na fazon braka u tim godinama jer se takvi brakovi ne retko raspadaju i imali bi jako tezak zivot jer ste ne skolovani oboje i ne izivljeni,a jos si bolid jer si digla brzo ruke.

ziva istina.
@nevka - pusti da prodje neko vrijeme pa ako se ispostavi da je stvarno nasao drugu savjetujem da ga zaboravis. Ko ga ebe. :p

To je gadno...Probaj da nadjes neki hobi ili bilo sta sto ce ti odvlaciti paznju od njega,barem dok si u skoli...Probaj da se sto cesce smejes iako ti nije do toga,tako ces delovati prijatnije drugim ljudima i mozda ti pridje neko nov,interesantan....Ne znam sta vise da ti kazem,srecno....A ako ti to ne uspe pridji tom decku i zavali mu samar ima odmah da ti bude bolje plus ima da ga oboris s nogu...(poslednju recenicu ne uzimati za ozbiljno :) )

Back