Bivša teniserka vozila u pogresnom smeru

Danilo51

Aktivan član
Poruka
1.466
Nesreca na petlji Orlovača.Bivša teniserka Tatjana Ječmenica poginula vozeći u suprotnom smeru.
Lično mislim da ova petlja i nije označena kako treba da oštrim upozorenjima i ljudi koji ne zive u blizini često grese.
Ali treba sačekati izvestaj da se vidi uzrok pogibije.
Udarila u kamion koji sporo vozio.Ako je to ona dvopasovnica ka groblju nije mi jasno kako je isla ka Beogradu.Ali eto desava se svašta.
Sreca da udarila u kamion i da nije u neku porodicu da ih još izgine.

Ova slika govori da se nesreca desila u smeru ka groblju orlovača.Gde su 2 trake prema groblju a sa one strane 2:ka Bg.
Kako se ona pojavila na suprotnoj traci jednosmernoj nije mi jasno.
Izjava kamionđžije je bila takva da je išla direktno na njega jer je ušla u pogresne trake.
I to mora biti rastroj u glavi da to uradiš.
Sreca niko drugi nije stradao .

Prilozi

• IMG_20260216_085024.jpg
    IMG_20260216_085024.jpg
    94,8 KB · Pregleda: 9
Žena je bila iz Novog sada i pretpostavljam da se htela uključiti za Novi sad,ali je produzila pravo na isključenje za Niš ili prema orlovači groblju.Uvidevši da je promašila skretanje za Novi sad pravi kobnu gresku i ide na rikverc da se uključi za Novi sad.
Na tom delu puta i te petlje jasno stoje table gde i šta.Da je nsstavila pravo do groblja i tu se okrenula i vratila spasila bi se ali pošto je iz Novog sada mislila je ko zna koliko ce se voziti prema Barajevu...To se nikada ne radi.Kada promsšiš teraš dalje pa vidiš šta i kako.
Ali to su delići sekunde...padne ti na pamet glupost,rastroj u glavi ko zna šta ali eto tragedija.Sreca da nije islo u susret putničko vozilo bilo bih više mrtvih.

Sad je lako nama pricati šta i kako bismo mi uradili i šta i kako treba i ne treba. Samo da ides i kontra smeru i da cak suvozac to ne konta , pa da se okrenu i nazad do prvog skretanja u svoju traku.
Ja sam jednom u Bg promasio skretanje neki kruzni putevi ali nije bilo pogresan smer nego posle samo sam se okrenuo i prikljucio ponovo, jer u tom delu nije bilo uopste saobracaja niti tu idu vozila, kao dead end of the road.

Nesreca na petlji Orlovača.Bivša teniserka Tatjana Ječmenica poginula vozeći u suprotnom smeru.
Lično mislim da ova petlja i nije označena kako treba da oštrim upozorenjima i ljudi koji ne zive u blizini često grese.
Udarila u kamion koji sporo vozio.Ako je to ona dvopasovnica ka groblju nije mi jasno kako je isla ka Beogradu.Ali eto desava se svašta.
kada bi se blokaderi vise fokusirali na put, nego na mrznju prema Srbiji, mozda bi se ukljucila kako treba. a ovako... ode jos jedan zivot :sad2:

a sa vedrije strane, barem nije pobila neku porodicu usput

Kad god se pomene neko iole poznat da je "iznenada prešao u drugu traku i udario u kamion" jasno je ko je za kamionom...

Back