Bivsa - bivsi.....

Imam pravilo da ne ostajem u kontaktu sa bivshim tipovima prema kojima sam gajila bash velike emocije. Sa nekim (sa kojima sam bila pre 7, 8 godina) ...tachnije sa jednim, se povremeno chujem...(na par meseci)...i to je to...
Mozda je to i najveci razlog zashto mi preboljevanje bash ide od ruke, i zashto posle godinu, dve maltene zaboravim kako je bilo sa tim nekim sa kim sam bila...
Ostane bleda slika face, koja bledi, raznoraznih raspolozenja u periodima kad sam bila sa nekim...i to je to...:)
Vreme i udaljenost definitivno leche sve...

I kod mene je slicno...Ali poslednji bivsi me je bas pomerio s mesta i imam potrebu da sam u kontaktu sa njim jer mi nedostaje i posle 2 godine....mislim da ga jos volim bez obzira na sve....kako da te prodje kad je sam sa njim dozivela toliko ljubavi da se to granici sa naucnom fantastikom..... :rolleyes: eto cim pomislim na njega odmah padnem u romanticnu fazu.....

Mozda i jeste ruzan, ali je verovatno tacan.... Surova realnost....
I ja kad sam videla bivseg, zgrozila sam se kako sada izgleda. Ali sta da se radi....

Svako ima pravo na svoje mishljenje, ali moram priznati da mi je vrlo chudno kada ovako neshto chujem od zenske osobe, koja ima vishe od 20 godina.
Prvenstveno polazim od toga da je svaka odrasla osoba bilo kog pola dovoljno zrela da shvata da se zensko htelo ma koliko htele mi to ili ne, deformishe posle porodjaja, i da je potreban odredjen vremenski period da bi se telo vratilo u neko normalno stanje.
Da je u pitanju njegova zena nikada mu ne bi palo na pamet da tako neshto kaze.
Svashta...

Ne verujem da je decko time nesto lose mislio. Samo je izjavio da je sreo i da se ugojila.
A to je verovatno i istina. Opet nista sto je uvredljivo. Istina je istina i cinjenica je cinjenica.
Realnost jeste surova da ona nije ono sto je bila. Sta fali tome sto je bio iskren i izjavio to?

Pa ako sam sama sa sobom rascistila,a jesam,onda neme potrebe da u opste razmisljam o njima a kamoli da odrzavam neke kontakte.Bilo je lepo dok je trajalo, da je bila velika ljubav onda se ne bi ni razilazili ,bilo i proslo,nemam brak,decu sa njima nista me ne vezuje.Tako da ni ne razmisljam da li cu ih sresti ili ne,pa i ako ih sretnem na ulici javim se,pa iz pristojnosti pitam ,,kako si"? i to je sve.Jer jednostavno sta da ja pricam sa njim,da mu pricam koliko sam srecno zaljubljena, da volim,da mi je odlican sex sa sadasljim (ako vec pricamo o iskrenosti),a njegove misli bi trebale da budu ,,jao bas mi je drago sto je zadovoljna,e jedva cekam da upoznam tog tipa, mozda postanemo odlicno prijatelji"pa ne ide to tako.Znaci prvenstveno lazem sebe samu,pritom ne postujem sadasnjeg.Hocu da kazem ako sam zadovoljna trenutnom vezom onda mi od toga nista nije potrebno.Mada i kada sam bila sam nikada nisam pozelela da obnnovim vezu,jer uvek sam se trudila i davala sanse u toku veze a kad jednom pukne puklo je i jasno je zasto.

Ne verujem da je decko time nesto lose mislio. Samo je izjavio da je sreo i da se ugojila.
A to je verovatno i istina. Opet nista sto je uvredljivo. Istina je istina i cinjenica je cinjenica.
Realnost jeste surova da ona nije ono sto je bila. Sta fali tome sto je bio iskren i izjavio to?

Zana, zar ne smatrash da je normalno da nakon odredjenog broja godina chovek dodje u fazu da postoji gomila drugih prioriteta, pa ti izgled i nije toliko bitan.
Konkretnije...shta hocu da kazem. U nekim mladjim godinama, svima je bitan izgled. Biramo partnera izmedju ostalog na osovu toga. Ali kada udjemo u vezu, posle odredjenog vremena od partnerovog izgleda nemamo nishta. Pochinjemo da se bavimo stvarnim, pravim zivotom, koji ima jako malo veze sa filmom. Radimo po ceo dan, ostatak slobodnog vremena (kog ima jako malo) posvecujemo partneru, i sasvim prirodno vremenom nam postane bitno kakav je taj neko sa kim smo. Onda posle odredjenog vremena kvalitetne veze dodju deca. Zena htele mi to ili ne, mora da se izdeformishe da bi pruzila nov zivot. A to shto pruza je ipak nekako primarnije od nalakiranih noktiju, trbushnjaka na stomaku , i vrckavog dupeta. Posle odredjenog perioda, koji je za nas zene jako tezak (jer ipak svima nam je stalo da izgledamo dobro), mozemo da se vratimo u neko normalnije stanje sa gradjom. Ali par godina posle porodjaja defintivno izgledamo loshije.
I svaki zreo chovek koji je svestan toga, ne bi majku sa dvoje male dece prokomentarisao tako. Jer ce i njegova zena jednom tako izgledati, i proci kroz sve te faze. Iznad svega prosto mi je surov, jako nezreo, i zloban komentar.
Isto kao kad bi neko doshao i bolesnom choveku rekao:'au brate al si poruzneo"...:lol:
Mislim, ima li to smisla? Razumem da klinac da takvu izjavu, ali zreo chovek...:confused:

Zana, zar ne smatrash da je normalno da nakon odredjenog broja godina chovek dodje u fazu da postoji gomila drugih prioriteta, pa ti izgled i nije toliko bitan. Konkretnije...shta hocu da kazem. U nekim mladjim godinama, svima je bitan izgled. Biramo partnera izmedju ostalog na osovu toga. Ali kada udjemo u vezu, posle odredjenog vremena od partnerovog izgleda nemamo nishta. Pochinjemo da se bavimo stvarnim, pravim zivotom, koji ima jako malo veze sa filmom. Radimo po ceo dan, ostatak slobodnog vremena (kog ima jako malo) posvecujemo partneru, i sasvim prirodno vremenom nam postane bitno kakav je taj neko sa kim smo. Onda posle odredjenog vremena kvalitetne veze dodju deca. Zena htele mi to ili ne, mora da se izdeformishe da bi pruzila nov zivot. A to shto pruza je ipak nekako primarnije od nalakiranih noktiju, trbushnjaka na stomaku , i vrckavog dupeta. Posle odredjenog perioda, koji je za nas zene jako tezak (jer ipak svima nam je stalo da izgledamo dobro), mozemo da se vratimo u neko normalnije stanje sa gradjom. Ali par godina posle porodjaja defintivno izgledamo loshije.
I svaki zreo chovek koji je svestan toga, ne bi majku sa dvoje male dece prokomentarisao tako. Jer ce i njegova zena jednom tako izgledati, i proci kroz sve te faze. Iznad svega prosto mi je surov, jako nezreo, i zloban komentar.
Isto kao kad bi neko doshao i bolesnom choveku rekao:'au brate al si poruzneo"...:lol:
Mislim, ima li to smisla? Razumem da klinac da takvu izjavu, ali zreo chovek...:confused:

Nisam Zana, ali uopste se ne slazem sa tvojom konstatacijom...Svako treba da drzi do svog izgleda bez obzira da li ima copor dece ili ne....Ja hocu da budem fensi mama...zgodna kao i sad, lepa kao i sad i doterana kao i sad....i to ce mi biti omoguceno i imam punu podrsku partnera...to ne znaci da cu biti losa majka ili supruga.
Ne vidim kakve veze ima sa tom izjava klinca...meni je to sto si ti napisala povratak u doba inkvizicije...

Nisam Zana, ali uopste se ne slazem sa tvojom konstatacijom...Svako treba da drzi do svog izgleda bez obzira da li ima copor dece ili ne....Ja hocu da budem fensi mama...zgodna kao i sad, lepa kao i sad i doterana kao i sad....i to ce mi biti omoguceno i imam punu podrsku partnera...to ne znaci da cu biti losa majka ili supruga.
Ne vidim kakve veze ima sa tom izjava klinca...meni je to sto si ti napisala povratak u doba inkvizicije...

Neva, jel imaš djecu?

Niko jos nije rekao za bivseg/bivsu da je procvetao/la....Svi propadose....Zasto?

Evo ja mogu da kazem, za svakog svog bivsheg sa kojim sam bila u ozbiljnijoj vezi. U svakom pogledu su uspeshni, i lepi.
Kako prolazi vreme, svaki dostize polako svoje ciljeve, a kako postaje uspeshniji, tako nekako i vishe zrachi i lepshi je...
Ima ih ukupno 3 -jica, i ni jedan se nije "unazadio", ni u jednom pogledu.

Sto ti je cudan komentar sto sam rekla za mog biseg da sada jako lose izgleda?
Koliko god lose zvucala ta moja izjava, on stvarno sada jako lose izgleda. Smrsao, upali obrazi, deluje neuredno, zapusteno....

Da, i to sve samo zato sto je napravio glupost i ostavio takvu zenu kao sto si ti, jos vise ce propasti.:lol::rolleyes:

Bas , glupi muskarci hodaju zemljom.
d040pq4.gif

Hehe....ok ako ti tako kazesh....:)

Back