Jaoo, to je bilo tako NEobicno slatko![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoo, to je bilo tako NEobicno slatko![]()

Au, brate, za to može da me budi kad hoće, i u 3 popodne. Haha I iz mrtvih.Da me ne budi u 03 jer joj se prieebalo
Grozno. HahahaVolim elokventne i pomalo prepotentne...
Ma naskakao se ja ,,vis mi nekad seks i dosadi,,msm nije hvalisanje al isprobeo se za zivota i previse pa sad samo neku prvu klasu bi da okinem ..ona stalna i dosadi veruj.Au, brate, za to može da me budi kad hoće, i u 3 popodne. Haha I iz mrtvih.
Non stop bih bio u njoj da mogu. Hehe
Ženska lepota je večna, ne može nikad da dosadi.Ma naskakao se ja ,,vis mi nekad seks i dosadi
Promeni subjekat i objekat. HahaMa naskakao se ja ,,vis mi nekad seks i dosadi,,msm nije hvalisanje al isprobeo se za zivota i previse pa sad samo neku prvu klasu bi da okinem ..ona stalna i dosadi veruj.
Svaka ti dala,verovatno je problem u meni ociglednoŽenska lepota je večna, ne može nikad da dosadi.
Joj, svaka mi dala k'o iz bokala. HahaSvaka ti dala,verovatno je problem u meni ocigledno
Da Raj i Pakao je njihov spoj ..Zlo bez kod se nemoze ..lepo si to rekao.Joj, svaka mi dala k'o iz bokala. Haha
Ja sam rođen zbog žena, samo što ih nemam. Haha Bez njih život nema smisao. Jeste i raj i pakao. Haha
Ali jedino tako vredi. Ima sadržaj.
Ne možeš bez njihovog zla? HahaDa Raj i Pakao je njihov spoj ..Zlo bez kod se nemoze ..lepo si to rekao.
Tačno
Da dudla vrhunski
A ako ima i neku dobrotu, nije loše
Misliš: disgraceful? Odnosno sramotno.
Sta je Linkedin a sta Linkedin muškaraci?ako nosi starke ili adidas
moj subkulturni senzibilitet: gradski fazon, opuštenost, određena inteligencija humora, urbana muzika/rok, spontanost, odsustvo rigidnog mačo ponašanja
stop: korporativni Linkedin muškarci, rigidni tradicionalisti, previše ispeglani statusni tipovi![]()
Mislim to sto sam ostavila...Misliš: disgraceful? Odnosno sramotno.
A da li se slažeš sa tim što sam ja rekao?Mislim to sto sam ostavila...