Бити

Ја вам могу рећи да је са женама много лепо...
Немојте пропустити...
Ал не знам да ли је лепше него с мушкарцима, нисам пробао... :rumenko:

ma salim se malo.
svirepi su i muskarci kad se osecaju slabim.

Не кажем да нема свирепих мушкараца али жене дуже памте и истрајније спремају освету...
А што се тиче тога о слабим мушкарцима и свирепости, то је тачно...

Не кажем да нема свирепих мушкараца али жене дуже памте и истрајније спремају освету...
А што се тиче тога о слабим мушкарцима и свирепости, то је тачно...

ne znam, ne svetim se , necu da trujem sebe.zivot je suvise kratak i lep da bih ga tracila na to

Nema pol veze sa tim, vec karakter.
Osobe koje imaju previsoko misljenje o sebi ne umeju da podnesu poraz.

Пол има везе с тим.
Истраживања показују да су жене спремније на извршење праведне казне и освете.

То што не ко не уме да поднесе пораз не значи да ће аутоматски и да се свети на било који начин.

O, da...hoce...
Kako to mozes da tvrdis? Bio si u ljubavnoj vezi sa muskarcem?
Па, моја трвдња о освети исључује полност већ се бави особама које имају високо мишљење о себи и о њиховом поразу.
Те особе су често склоније самосажаљењу и ауто деструкцији након доживљеног пораза него испољавању агресије према онима који су их поразили.
На освету су много спремније особе које имају ниско мишљење о себи и онда чекају из потаје како да то ураде не улазећи у директну конфронтацију све док нису јачи довољно да надвладају.

Иначе, овај аргумент да се мора искусити та врста везе са мушкарцем уноси личну димензију у расправу, а ја говорим о општим принципима.

Kako bre, ljudi, maj'cu mu iscepam, tako !? A nepresušni izvori maštovitosti, neizmerna lucidnost, stalno obnavljajuća duhovitost, uvek prilagođavajuća nežnost i osećajnost itd !? Ima valjda bar malo (nečega od) toga !? :češko:

Joj, koleginice Šođo Ma'o, što tako, pa zar nisu i osvetoljubivost i mračnost veoma unisex kategorije !? :confused:

Kako bre, ljudi, maj'cu mu iscepam, tako !? A nepresušni izvori maštovitosti, neizmerna lucidnost, stalno obnavljajuća duhovitost, uvek prilagođavajuća nežnost i osećajnost itd !? Ima valjda bar malo (nečega od) toga !? :češko:

Joj, koleginice Šođo Ma'o, što tako, pa zar nisu i osvetoljubivost i mračnost veoma unisex kategorije !? :confused:

jesu zato sam napisala "salim se malo"

Back