Dobro situirani gospodin
Domaćin
- Poruka
- 4.538
Ja i bijemMožda će biti malo grub zbog svojih prljavih žuljevih ruku i umazane košulje, ali ovaj muškarac će vas voleti ljubavlju kakvu nikada ranije niste iskusili.
Ja i bijemMožda će biti malo grub zbog svojih prljavih žuljevih ruku i umazane košulje, ali ovaj muškarac će vas voleti ljubavlju kakvu nikada ranije niste iskusili.
pa da, meni to nije utisak da mu nedostajem.. meni je utisak da je dokon i da nema kontrolu nad sobom.Da, jasno ti je da piše zato što ostavlja utisak da mu nedostaješ…
u stvari ne zna šta će sa sobom
ne vrediŽene preferiraju muškarca posvećenog njima a ne poslu,naravno takodje preferiraju da dotični ima novca,što znači da se tatini sinovi uklapaju perfektno
još jedan nametnuti obrazac ponašanjaŽene preferiraju muškarca posvećenog njima a ne poslu,naravno takodje preferiraju da dotični ima novca,što znači da se tatini sinovi uklapaju perfektno
svaka koja ne može da osvoji guzonjinog sina
Dobro si primetila mada, ti znaci za bežanje nisu baš vidljivi golim okom.pa da, meni to nije utisak da mu nedostajem.. meni je utisak da je dokon i da nema kontrolu nad sobom.
Možda mu nedostajem, ali može da razmišlja o meni, da nešto korisno radi, zna da ćemo se čuti kasnije.. ali takvo ponašanje meni govori da treba da bežim od takve osobe
nisu svi vidiljivi, ali ova tema je o vrednoći, a to je nekako jednostavno videtiDobro si primetila mada, ti znaci za bežanje nisu baš vidljivi golim okom.
a i ako su vidljivi veći procenat žena odluči da ih zanemari…
tako da ima nerasporedjenih na obe strane….
zašto pokušavati uopšte?I sad kako Iskapi objasniti da je meni recimo važnija vrednoća sa nekom umerenom zaradom nego neki lovator koji je sve dobio nasleđem, a ne može se sastaviti kao osoba
u mladosti sve drugo gledaš osim toga da li je neko ambiciozan ili običan trutnisu svi vidiljivi, ali ova tema je o vrednoći, a to je nekako jednostavno videti
nikada nisam umela ni da se družim sa dokonim ljudima, niti da ćaskam, to je za mene odbijajuća energija
Pa kod mene nije bilo tako... meni je sastavni deo muževnosti da se na nekoga mogu osloniti, pa sam sad otvorila tu temu, baš me ovaj razgovor podsetiou mladosti sve drugo gledaš osim toga da li je neko ambiciozan ili običan trut
da, ima mnogo nijansi u pravu si…Ljudi se menjaju tokom vremena
treba im naša podrška kada su u nekoj krizi i teško im je da rade
Ali opet, to nije isto kao biti džabalebaroš
na LjiSu gde bi bilada, ima mnogo nijansi u pravu si…
gde je tema?
tacno..posebno sto nije tacno da zene traze muškarce bez životne perspektive.Takođe tema: vredne žene nisu za svakoga 😊
Ozbiljno
ah a onaj izlet na politiku?na LjiSu gde bi bila![]()
pa to je retko da nešto stavim van ljisa, samo na nauci, psihologiji, religiji nešto postavim .. ali retko.ah a onaj izlet na politiku?
Inače, sjajna ti je tema bolju nisam skoro videla na politici….
izgubila se nit.pa to je retko da nešto stavim van ljisa, samo na nauci, psihologiji, religiji nešto postavim .. ali retko.
No, da, posle 10tak strana se počelo pisati o svačemu
Da to je idealno.
muškarac koji je uvek dostupan zato što nema druga posla u jednom trenutku postaće trajno nedostupan zato što neće više imati odakle da crpi energiju za život.
nije seksualna energija jedina sfera interesovanja