Sklekovi, zgibovi, trbušnjaci ako na to misliš naravno da mogu. Čoviku od 100 kg koji podigne 150 kg na benču sigurno nije problem napraviti sklekove di diže samo pola svog tila odnosno 50 kg. Logika čista. Matematika brate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što će im te gluposti?Znaci tako nabudzeni ne mogu da urade nijedno ponavljanje onih vezbi koje ne rade,ovde svako poljubi patos
Kakva veslanja na leđima i stomaku? o čemu pričaš?Ne ja verujem svojim ocima da nisu mogli tocak za trbusnjake,veslanje na ledjima i stomaku,kao ni celo propadanje
Propadanja bez problema rade. Ja imam 185 cm i 110 kg pa napravim 10 propadanja.Ne ja verujem svojim ocima da nisu mogli tocak za trbusnjake,veslanje na ledjima i stomaku,kao ni celo propadanje
xexe o tome ti pricam,ja na 40 stanem iz dosadePropadanja bez problema rade. Ja imam 185 cm i 110 kg pa napravim 10 propadanja.
NebitnoKakva veslanja na leđima i stomaku? o čemu pričaš?
xaxaxa i o tome pricam,glupost a 1 ne mozes da uradisŠto će im te gluposti?
Zašto raditi nešto od čega nemaš nikakvu korist?xaxaxa i o tome pricam,glupost a 1 ne mozes da uradis
Veze ti nemasZašto raditi nešto od čega nemaš nikakvu korist?
Zato na benču ne možeš dignuti ni 90 kg.xexe o tome ti pricam,ja na 40 stanem iz dosade
Pa koja korist je od tih vježbi?Veze ti nemas
Dizao sam 120 bez lozenja a onda se opametioZato na benču ne možeš dignuti ni 90 kg.
Da poljubis patosPa koja korist je od tih vježbi?
Čim ti možeš na nekoj vježbi napraviti 40 ponavljanja to nije dobro jer to znači da ti je ta kilaža premalena i da je bez ikakve muke dižeš. Bez muke nema ni nauke (napretka). Kad na nekoj vježbi sa nekom kilažom budeš mogao napraviti maksimalno 10 ili 15 ponavljanja onda će to biti pravi trening. A ovo što sad radiš je besmisleno. Tako možeš kod kuće svoje novine dizati 400 puta i predstavljati to kao trening.xexe o tome ti pricam,ja na 40 stanem iz dosade
Zašto si odustao?Dizao sam 120 bez lozenja a onda se opametio
Ne razumin.Da poljubis patos
Ti nemas godina koliko sam ih ja proveo u teretaniČim ti možeš na nekoj vježbi napraviti 40 ponavljanja to nije dobro jer to znači da ti je ta kilaža premalena i da je bez ikakve muke dižeš. Bez muke nema ni nauke (napretka). Kad na nekoj vježbi sa nekom kilažom budeš mogao napraviti maksimalno 10 ili 15 ponavljanja onda će to biti pravi trening. A ovo što sad radiš je besmisleno. Tako možeš kod kuće svoje novine dizati 400 puta i predstavljati to kao trening.