sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li ste nekad razmisljali da nije fer sto ste tolika faca? Zar nije malo glupo biti previse nagradjen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije glupo, to je dar od Boga![]()
Onda mi moramo i njega necim darovati. Kad umremo donecemo mu litru domace rakije prepeke.
Da li ste nekad razmisljali da nije fer sto ste tolika faca? Zar nije malo glupo biti previse nagradjen?
Potpuno te razumem![]()
gnusno krokotanje mizernih stvorenja
budj mulj i izmet![]()
Nemam osecaj da sam faca ili zvezda, ali ljudi iz moje okoline me tako posmatraju. Ja sam jedna obicna i skromna devojka.
Sve se plasim da postoji takva.![]()
Jesi jesi, ti ne zelis biti bogata pevacica, sve to radis protiv svoje volje, ali sudbina prokleta te tera u tako nesto.
A sta mozes, trpi kad moras, nisi ti kriva zbog toga.![]()
Ne ubavo be psovkiteja sam "hebeni" angel "hebali " me djavoli....
mislim zabole me stvarno za tvoj narcizam, al ne vidim potrebu za sprdanjem sa stvarima sa kojima se ne sprda..tako da tu rakiju zabi sebi u bu.lju i lepo se nauzivaj![]()
mislim zabole me stvarno za tvoj narcizam, al ne vidim potrebu za sprdanjem sa stvarima sa kojima se ne sprda..tako da tu rakiju zabi sebi u bu.lju i lepo se nauzivaj![]()
Mislim da bi tebi tako nesto bolje pristajalo.![]()
Mislim da bi tebi tako nesto bolje pristajalo.![]()
To je fakat jeb,em te u lakat![]()