Biti čovek danas znači stati uz našu decu - Vladika Grigorije

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada budeš ukapirao da je taj Dinko čovek koji radi u dosluhu sa službom i režimom biće kasno
Kapira on odlicno, posto i sam, kao i vecina pandura u penziji, i dalje radi za sluzbu i celokupna aktivnost na ptf-u politika mu je u skladu sa instrukcijama iz sluzbe :D

I sve sto ovde pise je spinovanje, prebacivanje odgovornosti sa glavnog krivca i pokusaj diskreditovanja svake ozbiljne pretnje po Vucica :)

I Šešelj je dobrovoljno otišao u Hag
Olja Bećković bula puna utisaka kada je sudiji Najsu proĉitao šta stoji u tekstu.
Posle je ko kiša oko Kragujevca bežala da objavi pravne bravure kojima je hteo da navuĉe Hag sa političkog na vojno
Pa kad bi uvideli śta pokušava brže bolje klepali novu optužnicu. Lakrdija sa svedocima iz fotelja bila na nivou.
I onda su Šešelj i Haag zajedno slagali da dotični ima rakove u metastazama-na plućima,jetri, bubrezima itd. ,te ga je Haag pustio. Koga je ono još pustio? Orića. Gotovinu. Haradinaja. U lepom društvu je Šeki i ima zaleđinu lažljivog tribunala

Vidi kako sada drugosrbijanci ne postavljaju 2 uobičajena pitanja
kojima ispituju kredibilitet:

1. Radi li se o čoveku sa ove strane Drine?
2. Šta vozi maserati vladika?
Ajde, ajde, moja braća "drugosrbijanci" će da uvide svu glupost prozivanja "Bosanaca". I Cvijetin Milivojević je Bosanac, ali je ispravan i sa nama je.

331762311_521775516548948_7381728035400753241_n.jpg
414475916_10229441306795308_8236717599831780468_n.jpg
419045655_811016087707988_6341402363894334575_n.jpg
459573492_983605357112943_3909547067628655625_n.jpg
5a41af7d-bf00-4bb4-afad-48510a0a0a64-2612amfilohijevucic.png
040304ace5aa6b211a055adb6104d623.jpg
328861188_522161013120481_5169112979765526860.jpg
339297195_954509615719911_6692870270775901893_n.jpg
GfackmuWgAADIKF.jpg

I onda su Šešelj i Haag zajedno slagali da dotični ima rakove u metastazama-na plućima,jetri, bubrezima itd. ,te ga je Haag pustio. Koga je ono još pustio? Orića. Gotovinu. Haradinaja. U lepom društvu je Šeki i ima zaleđinu lažljivog tribunala
Белосветска мафија, се преко народне грбаче лако нагоди... Увек главни кривци извуку свој тур из процепа...

Ajde, ajde, moja braća "drugosrbijanci" će da uvide svu glupost prozivanja "Bosanaca". I Cvijetin Milivojević je Bosanac, ali je ispravan i sa nama je.
Pažljiv odabir reči je ključ uspeha u svetu libertada.
Bosanci su jedno, Bośnjaci drugo...

Paaa... Kako da se sad izrazimo...
Da se ne uvredite nešto ili osetite neprijatno..

Uzi prvo slatko i vodu... na ti.. uzi uzi...
i sedni pre nego postavim pitanje :D

Posle 10 godina robije. Zbog čega?
Sam je otišao tamo. Valjalo mu. Nije znao kakav će požar izazvati Đinđićevo ubistvo. Nije to mala stvar. Elem, da li si nekada video nekoga ko ima maetastazu raka pluća? Ja jesam. U svojoj porodici. Ne želim ni tebi ni nikome da to vidi i doživi. Tako nešto od snažnog čoveka napravi ruinu za samo par meseci. Čoveka od 90 kg, svede na čoveka od jedva 50. Užasno je. Užasna agonija, strašan, krvavi kašalj.-povraćanje svega što se pojede. Meni je Šešeljeva i haaška laž nakon toga bila uvreda. I meni i drugim porodicama koje su prošle kroz to. Bilo mi je žao Šešelja kada sam čuo da boluje. Pitao sam se kako mu je. Može li da hoda? Hoće li ga doneti u Srbiju bez problema. Kad ono, dođe grlata i glasna debela veprina kojoj ništa ne fali i koja voza automobile u vrednosti od preko 100.000 evra. Gofno udbaško

Možda si ti juče rođen pa ne znaš ni kako je i zbog čega otišao,
zbog čega se na opužnicu čekalo 7-8 godina itd...itd
Vidi, to što su ga pritvorili i razvlačili sa optužnicom, to je valjda očekivano. Mrze Srbe, ne daju im živima da izađu iz Haga, sve ok.
Ali da puste najvećeg neprijatelja zapada i najvećeg Srbina svih vremena da se živ izvuče iz Haga, tu nešto ne štima...
Zapadni zlikovci, ako su mogli da likvidišu Slobu, mogli su i Šešelja da osude nepravedno na doživotnu, ali nisu...

Sam je otišao tamo. Valjalo mu. Nije znao kakav će požar izazvati Đinđićevo ubistvo. Nije to mala stvar. Elem, da li si nekada video nekoga ko ima maetastazu raka pluća? Ja jesam. U svojoj porodici. Ne želim ni tebi ni nikome da to vidi i doživi. Tako nešto od snažnog čoveka napravi ruinu za samo par meseci. Čoveka od 90 kg, svede na čoveka od jedva 50. Užasno je. Užasna agonija, strašan, krvavi kašalj.-povraćanje svega što se pojede. Meni je Šešeljeva i haaška laž nakon toga bila uvreda. I meni i drugim porodicama koje su prošle kroz to. Bilo mi je žao Šešelja kada sam čuo da boluje. Pitao sam se kako mu je. Može li da hoda? Hoće li ga doneti u Srbiju bez problema. Kad ono, dođe grlata i glasna debela veprina kojoj ništa ne fali i koja voza automobile u vrednosti od preko 100.000 evra. Gofno udbaško

Sam je otišao!? bla bla bla
Pričaj ti te priče ovima mladima. Možda ti neko poveruje.

Ajde, bujrum. U uvo sam se pretverio. :D
Pa ajde... da te pitam kad si već raspoložen... śto se kaže...

Ne pitam ovo ja... samo da znaš ...
celo selo priĉa... to da ti bude jasno...
A stiglo i do popa da ti iskreno javim... .

E pa pitanje glasi, ako zaobidjemo Bosance... oni su naši...
Kakvi ste sa Izetbegovićima? :D

Pa ajde... da te pitam kad si već raspoložen... śto se kaže...

Ne pitam ovo ja... samo da znaš ...
celo selo priĉa... to da ti bude jasno...
A stiglo i do popa samo da znaš... .

E pa pitanje glasi, ako zaobidjemo Bosance... oni su naši...
Kakvi ste sa Izetbegovićima? :D
Oni su njihovi.
Mada, možda je Alija bio obrađen od strane Udbe kad je bio uhapšen zbog mladomuslimanstva. Ipak i Dobrica Ćosić se založio za njegovo oslobađanje. To bi kapetan Marko trebalo da zna. :D
Bakir nam je eliminisao maogućnost obnove tužbe BiH protiv Srbije za agresiju, bla, bla...

Vidi, to što su ga pritvorili i razvlačili sa optužnicom, to je valjda očekivano. Mrze Srbe, ne daju im živima da izađu iz Haga, sve ok.
Ali da puste najvećeg neprijatelja zapada i najvećeg Srbina svih vremena da se živ izvuče iz Haga, tu nešto ne štima...
Zapadni zlikovci, ako su mogli da likvidišu Slobu, mogli su i Šešelja da osude nepravedno na doživotnu, ali nisu...

Ne štima samo za bolesne mozgove. Šešelj nije učestvovao
u ratnim akcijama, nije bio deo vladajuće strukture...

Jedini greh mu je bio što Điki nije mogao da izađe na kraj sa njim pa
je zamolio svoje zapadne prijatelje da ga sklone. Demokratski nema šta. :mrgreen:

Oni su njihovi.
Mada, možda je Alija bio obrađen od strane Udbe kad je bio uhapšen zbog mladomuslimanstva. Ipak i Dobrica Ćosić se založio za njegovo oslobađanje. To bi kapetan Marko trebalo da zna. :D
Bakir nam je eliminisao maogućnost obnove tužbe BiH protiv Srbije za agresiju, bla, bla...
Aleksije... Aleksije... :lol:
Ko te ne zna zlatom bi te platio :D
vidi ti političara Bože dragi, hehe :super:

Ne štima samo za bolesne mozgove. Šešelj nije učestvovao
u ratnim akcijama, nije bio deo vladajuće strukture...

Jedini greh mu je bio što Điki nije mogao da izađe na kraj sa njim pa
je zamolio svoje zapadne prijatelje da ga sklone. Demokratski nema šta. :mrgreen:
Ne štima ni prema Šešeljevoj logici. Po njemu, Hag osuđuje Srbe bez obzira jesu li krivi ili ne. I to rigoroznim kaznama, ili jednostavno ih likvidiraju kao Miloševića.

Back