- Poruka
- 14.874
c c c a o tebi sam mislila dobro.‚Što je najgore i nisam, navukla me. Dobih batine zbog nje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
c c c a o tebi sam mislila dobro.‚Što je najgore i nisam, navukla me. Dobih batine zbog nje.
Istina, jesam napisala pretpostavke.Sad ti generalizujes sto nema nikakve veze s iskustvom koje sam naveo i ja treba da ti se pravdam i objasnjavam da su ti pretpostavke pogresne
c c c a o tebi sam mislila dobro.
Koji mi znaci obracas se svima i meni,necemo takoIstina, jesam napisala pretpostavke.
Ali zrelost je znati vladati sobom.
Nije to lako.
Ne opravdavam ženske blesave postupke, a činjenica je da postoje.
Samo čitam koliko se često spominje da žene treba tući.
Pobogu, da li vi možete da naučite da razgovarate, a ne da tvrdite da žene treba tući?
To je toliko nazadno.
Kroz šalu neki govore da žene treba tući.@~sweet girl~ kako može u šali da se tuče?
Zakon ima rešenje za te koji tuku žene.Kroz šalu neki govore da žene treba tući.
Kako takve šale mogu da budu normalne?
Zašto se o ženama misli tako nisko i toliko loše?
A za one koje tuku muskarce ima stub srama u komsiluku isped birtijeZakon ima rešenje za te koji tuku žene.
OKej, upravu si.Koji mi znaci obracas se svima i meni,necemo tako
Zakon ima rešenje za te koji tuku žene.
Rekao sam da zasluzije svako da ga odrobijas razumes,to nisu stvari s kojima se igra pomen necije majke,afekat ima svako i svako je ljut,ja nikad nikom prvi nisam pomenuo majku.OKej, upravu si.
Mislim na generalno muškarce koji tako misle.
Meni je poražavajuće da neki tako misle.
Evo, pitanje za tebe:
Da li je tvoja žena bila ljuta kad ti je opsovala majku?
Ne opravdavam je, ali baš je ženski htijela da ti nanese bol jer je i ona osjećala bol od tebe (a sad tek treba ući u to, da li je ona upravu, možda i nije)
E pa, da li žena koja u bijesu tako nešto kaže, zaslužuje batine?
Nisu svi takvi.To se uglavnom umobolne dedusine skupe ispod fejsbuk postova da komentarisu iz toboznje sale, ili zbilje, nemam pojma. Valjda je njima odrastanje bilo prepuno nasilja pa ostavilo traga ili su prosto zlobna pseta.
Pa on je bas dedaŠon Koneri čini mi se.
To se uglavnom umobolne dedusine skupe ispod fejsbuk postova da komentarisu iz toboznje sale, ili zbilje, nemam pojma. Valjda je njima odrastanje bilo prepuno nasilja pa ostavilo traga ili su prosto zlobna pseta.
Kroz šalu neki govore da žene treba tući.
Kako takve šale mogu da budu normalne?
Zašto se o ženama misli tako nisko i toliko loše?
bumer, to bilo normalno kad su oni odrastali. nadji nekog zumera koji daje takve izjave
Zbilja? Nisam znala. Onda "on je bas bio deda"On je umro pre koju godinu![]()
Zbilja? Nisam znala. Onda "on je bas bio deda"
Znam takve sa 30ak godina.bumer, to bilo normalno kad su oni odrastali. nadji nekog zumera koji daje takve izjave
Nasilje nad ženama ne može da bude šala a ni zabava i podleže krivičnoj odgovornosti.... makar u šali?
Zašto postoje takve šale?
Da li mislite da postoje žene koje mogu smiriti (jedino) batine?
Kakve su to MŽ razlike i problemi, kad muškarac postane nasilan prema svojoj partnerki?