Biste li tukli ženu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toksični mačo, ne priča o sebi i problemima.
Muško šuti i trpi.
Ona priča.
On poludi jer misli da je nezahvalna, itd.
Bivsa mi je opsovala majku i jos jednom mrtvu majku,za to opusteno treba da se bilo ko odrobija,bez obzira ko to kaze,a posebno sto je to uradio neko kome sam sve pruzio i ko je znao cilj toga,nista necu vise da kazem na ovu temu ,samo nemoj da plasiras kako muskarac treba da je dzek na svaku budalu i da se okrene i ode na sve.

Bivsa mi je opsovala majku i jos jednom mrtvu majku,za to opusteno treba da se bilo ko odrobija,bez obzira ko to kaze,a posebno sto je to uradio neko kome sam sve pruzio i ko je znao cilj toga,nista necu vise da kazem na ovu temu ,samo nemoj da plasiras kako muskarac treba da je dzek na svaku budalu i da se okrene i ode na sve.
To je zlobno.
Žene budu zlobne kad hoće da izazovu reakciju ili da vrate osjećaj uvrede.
Pokuša nešto da objasni šta joj smeta i ništa ne uradi partner.
A to je problem, muškarci neće da pojedu ego i posmatraju porodicu/vezu/decu/kuću kao zajedničko, već ženi svale.
I na tu zlobu žena vrati zlobom u vidu groznih riječi

To je zlobno.
Žene budu zlobne kad hoće da izazovu reakciju ili da vrate osjećaj uvrede.
Pokuša nešto da objasni šta joj smeta i ništa ne uradi partner.
A to je problem, muškarci neće da pojedu ego i posmatraju porodicu/vezu/decu/kuću kao zajedničko, već ženi svale.
I na tu zlobu žena vrati zlobom u vidu groznih riječi
Samo je htela da se sveti sto sam prekinuo i da pomeri granicu nesvesno nezrelo posle koje nema nazad

Jbga, zab sam reći da su i žene tu fine.

Ali žene imaju PMS i emotivnost, ali ne eskalira pms kad nemaju za šta da eskaliraju tih dana.

Sa partnerom koji je OKej, nije sebičan, nema toga da žena treba da nešto nezadovoljno priča. Zar ne?
Pa pazi pricamo generalno, pricamo u duhu zene muskarci.
Zene cesto padaju u egzistencijalni strah na pr. I tada provociraju muskarce. Izgube oseca sigurnosti, dalje prema njemu postovanje, kada zena prestane da postuje muskarca (bilo da je on kriv za to ili ne) tada nastaje haos. U odnosu gde nisu vezani ugovorom, porodicom , imovinom, to se lako resi, on samo ode a ovde ne. i onda se ponasaju prema njemu na sve moguce neadekvatne nacine, maniuplativne, provociranja, ponizavanja u smislu: kakav si ti to muskarac, da si ti neki muskarac ti bi ovo ili ono. Svakodnevne provokacije na svadju- odatle idu te sitnice tipa smece ili sl. Nije smece, vec povod za svadju.
Neke idu i u esktreme ako osete kod njega da ne reaguje. Evo komsinica koja ima problem agresivnog ponasanja, na ulici stane i preti ljudima, cuje se kako njemu nesto preti non stop i td. Sve u svemu, brak je leglo toksicnog ponasanja. A to je zato sto ne ide uz nasu prirodu. Brak je vestacka tvorevina i to na neki nacin drustveno usiljena bez preteranog preispitivanja te institucije.
A ako se ide i dalje, pocece da koketira s drugima pred njim. Obicno je to dovodjenje u neke situacije gde moze da dodje tuce s drugim muskarcima. Kafici, pijani , saobracaj, u redu negde u samoposluzi i td.

Samo je htela da se sveti sto sam prekinuo i da pomeri granicu nesvesno nezrelo posle koje nema nazad
Ali ona je žena, ne možeš da očekuješ da reaguje kao muškarac.

Jednostavno, žene su emotivne i loše se nose sa negativnim emocijama.

Granicu nije ona pomjerila prva, već partner gdje fale dela. A ona je pomerila riječima, sa uvredama.

Jedino joj ostaje da ćuti i trpi, ako ne iskaže verbalno nezadovoljstvo.

Zato, žene koje imaju partnere koji su odgovorni, nemaju potrebu da tako nešto ikada kažu.

Ali ona je žena, ne možeš da očekuješ da reaguje kao muškarac.

Jednostavno, žene su emotivne i loše se nose sa negativnim emocijama.

Granicu nije ona pomjerila prva, već partner gdje fale dela. A ona je pomerila riječima, sa uvredama.

Jedino joj ostaje da ćuti i trpi, ako ne iskaže verbalno nezadovoljstvo.

Zato, žene koje imaju partnere koji su odgovorni, nemaju potrebu da tako nešto ikada kažu.
Nemoj da izvrces i opravdavas zene nisi u pravu,raci nisu uvrede a,ajde saberi se malo

Nemoj da izvrces i opravdavas zene nisi u pravu,raci nisu uvrede a,ajde saberi se malo
Ne opravdavam.

Ali činjenica je da muškarci gledaju sebe, znate šta vam kad prija i to i radite.

Žene su još kao devojčice vaspitavane da brinu o drugima.
I žena uvijek daje puno partneru, vremena, truda i očekuje nazad neke stvari.

Ali muškarci često to što dobijaju od žene ne trebaju, i nemaju iste potrebe kao ona, ali neće da nju uopšte shvate i ona se osjeti nepoštovano i neuvaženo.

Kad nastupi haos, teško je da se to može spasiti, jer se ljudi ne mijenjaju.
Haos je posljedica velikog ega kod oboje.

A ima puno zdravih odnosa, i ti ljudi savršeno funkcionišu zajedno. Uz dogovor, i zajedničkim snagama

Ne opravdavam.

Ali činjenica je da muškarci gledaju sebe, znate šta vam kad prija i to i radite.

Žene su još kao devojčice vaspitavane da brinu o drugima.
I žena uvijek daje puno partneru, vremena, truda i očekuje nazad neke stvari.

Ali muškarci često to što dobijaju od žene ne trebaju, i nemaju iste potrebe kao ona, ali neće da nju uopšte shvate i ona se osjeti nepoštovano i neuvaženo.

Kad nastupi haos, teško je da se to može spasiti, jer se ljudi ne mijenjaju.
Haos je posljedica velikog ega kod oboje.

A ima puno zdravih odnosa, i ti ljudi savršeno funkcionišu zajedno. Uz dogovor, i zajedničkim snagama
Sad ti generalizujes sto nema nikakve veze s iskustvom koje sam naveo i ja treba da ti se pravdam i objasnjavam da su ti pretpostavke pogresne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back