Biste li tukli ženu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toksični mačo, ne priča o sebi i problemima.
Muško šuti i trpi.
Ona priča.
On poludi jer misli da je nezahvalna, itd.
Pa recimo.
Imas one koji cute i jednostavno nisu agresivni.
Prepoznas ga. Lik kome ne mzoes reci ne, navalentan, daj da ti sipam pice, daj sta si se skupila tu, popij nesto na moj racun. Inace agrrsivan, ukece u tuce iki ima nekontrolisane poroke i td. Prepoznas, imas instikt i on ti kaze. S druge strane ako ti navlazi na to? eeeeeeee jbga.

Ženio se ili tukao?

Rekao si da ne bi tukao, jer se ne bi ni ženio. Nije mi to sasvim jasno.
Pitanje se odnosi na partnerku, ne nužno suprugu, ako si tako shvatio?

Zato te upitah, bi li dobio poriv da je udariš u braku?
Svi mi dobijemo agresivni poriv. S nekim se zakacis i dobijes onaj bes u sebi zar ne? Hoces da lazes da to nikada nisi imala?
Ja se ne bih zenio upravo jer ne zelim da budem u takvim situacijama koje brak ocigkedno donosi. I ne zato jer ne bih uneo da se iskontrolisem, umeo bih, ali bi to 99.9 posto ohrabrilo dalje drugu stranu da radi to sto je i dovelo do toga. A nemam nameru da se igram pasivno agresivnih toskickih igara. Zivot je kratak. Pogotovu ne u prosyori koji je od zivotnog znacaja.

Pa recimo.
Imas one koji cute i jednostavno nisu agresivni.
Prepoznas ga. Lik kome ne mzoes reci ne, navalentan, daj da ti sipam pice, daj sta si se skupila tu, popij nesto na moj racun. Inace agrrsivan, ukece u tuce iki ima nekontrolisane poroke i td. Prepoznas, imas instikt i on ti kaze. S druge strane ako ti navlazi na to? eeeeeeee jbga.
Pa neke biraju takve, kriminalce, opasne, ili te napadne, agresivne, što ne prihvataju ne.
Ali te žene po meni ne razmišljaju, pa ih ne bih ni spominjala.

Svi mi dobijemo agresivni poriv. S nekim se zakacis i dobijes onaj bes u sebi zar ne? Hoces da lazes da to nikada nisi imala?
Ja se ne bih zenio upravo jer ne zelim da budem u takvim situacijama koje brak ocigkedno donosi. I ne zato jer ne bih uneo da se iskontrolisem, umeo bih, ali bi to 99.9 posto ohrabrilo dalje drugu stranu da radi to sto je i dovelo do toga. A nemam nameru da se igram pasivno agresivnih toskickih igara. Zivot je kratak. Pogotovu ne u prosyori koji je od zivotnog znacaja.
Postoje fini brakovi, mirni, skladni i mirni.
Lagano se sve dogovaraju, razgovaraju, problema nema, samo se traže rješenja...
A zbog stabilnosti su privlačni za spcijalizaciju, i žive kvalitetnijeg i bolje od ljudi u lošim brakovima.

Ali nekako mislim da je tu najviše do muškarca.
Uglavnom su u takvim brakovima muškarci posvećeni braku, ženi, djeci. Žena nema šta da mu zamera, kad je on super

Postoje fini brakovi, mirni, skladni i mirni.
Lagano se sve dogovaraju, razgovaraju, problema nema, samo se traže rješenja...
A zbog stabilnosti su privlačni za spcijalizaciju, i žive kvalitetnijeg i bolje od ljudi u lošim brakovima.

Ali nekako mislim da je tu najviše do muškarca.
Uglavnom su u takvim brakovima muškarci posvećeni braku, ženi, djeci. Žena nema šta da mu zamera, kad je on super
Da, takvim razmisljanjem pocinje sranye. Upiranjem prstom u drugu stranu.

Nadam se da ces imati dovoljno za staracki dom,jedino je to problem kod tog misljenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back