Бисерко и Чанак обавестили Куртија да Београд планира пресељење Срба са Севера у Рашку, траже му да то спречи

Дакле, то су Чанкови влажни снови и пусте жеље! Тако је говорио да ,,има информације " да ће, приликом устоличења Митрополита Јоаникија, бити грађански рат у ЦГ . Али то се није десило, тако исто и ово.

Evo, ja ću da te podsetim da su Đilas i Šolak naredili povlačenje vojske i policije sa Kosova i Metohije u junu 1999.

Знао сам да је та багра и у то умешана!

Da ne tražim, da l' Žuto preduzeće ili Koštunica.
Da čujem, ko je pobedio NATO pakt između marta i juna 1999. na teritoriji SRJ?

Не знам то али знам да су се Марко Слобов и Ацо Анђелков јуначки борили.

Kratko i jasno bi. Jer su još za vrijeme SFRJ pravili probleme.

Нама је после 1989. требало да се отворе политичке слободе и економска стабилизација а ми смо одиграли на национализам.

Нама је после 1989. требало да се отворе политичке слободе и економска стабилизација а ми смо одиграли на национализам.
A na koju kartu oni igraju mnogo duže od toga?

A na koju kartu oni igraju mnogo duže od toga?

Они имају пар лоших карата али главна карта се издваја бар у игри са нама и ипак нешто вреди.

Они имају пар лоших карата али главна карта се издваја бар у игри са нама и ипак нешто вреди.
Ne sporim. Ali igraju na nacionalizam.

da li ti stvarno mozes da gledas Canka?Mogu da ti oprostim Vuqiqia,ali ovo nikako
Не гледам га,али су ми познати његови фашистички ставови!

Biserko i Čanak obavestili Kurtija da Beograd planira preseljenje Srba sa Severa u Rašku, traže mu da to spreči

a to im je porucio aljek siftar da ga pokriju, kao: "eto, vidite da ima vecih izdajnika od mene, OSKARA"

Овај промовише идеологију усташке Црне Легије!
a njega placa aljek cije pretke povezuju sa vrazijom divizijom, i nekim JOVO VUCICem
jedina nada je da je siftar vanbracni musliujev sin

Не гледам га,али су ми познати његови фашистички ставови!
cankov mali vise voli ukrajinu i podrzava je od aljekove zene - oni su jedna te ista politika, ovo je sve prevara, ali ljudi ne kapiraju da su canak i sonja i aljek JEDNO, veleizdajnicko ... kada je njima vise stalo do krima nego do kosova, zapravo rade za nafo

a njega placa aljek cije pretke povezuju sa vrazijom divizijom, i nekim JOVO VUCICem
jedina nada je da je siftar vanbracni musliujev sin
Глупости. Чанак је персона нон грата за Вучића!

Back