- Poruka
- 21.315
Какве глупости !!!
Какви симулакруми.
Симулакрум мора да се финансира да би постојао
Сендвићи ЧУДА чине!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какве глупости !!!
Какви симулакруми.
Симулакрум мора да се финансира да би постојао
Сендвићи ЧУДА чине!
Еј замисли да се сада нађу на истом Чипуљчаниновом контрамитингу у Београду Додигови сендвичари из Станара који су искрено одушевљени Чипуљчанином и "његовим" донацијама, и ови из Звечана који би то морали да одраде чисто из "професионалних" разлога. Која би то туча била! Можда је зато Чипуљчанин одустао од контрамитинга који је планирао под радним насловом "Копаћемо."
И када Вучић сели Рају за Централну Србију ?
Da ti si baš odrastao. Nebitno. Oni su ovo sve odavno isplanirali. Bili pametni ( za razliku od nas ) i izlobirali na vrijeme. Bilo ko da je na vlasti bilo bi manje više isto. Što opet ne znači da ova vlast valja.Ajmo opet onda
SRS se usrao u zivot svim Srbima svuda
To sto su Siptari neprijatelji sa Srbima na Kosovu ne menja cinjenicu da se SRS usrao u zivot Srbima u Bosni, Hrvatskoj, CG i u samoj Srbiji, ne samo na Kosovu
Rekoh vec, to izvrtanje zadrzi za gore pomenute parizer ratnike, sa odraslima to ne pali
Aha. Pokazali su to 81.Hteli bi ali da je bilo normalne vlasti u Srbiji dobili bi autonomiju u sastavu Srbije kao npr. Irački Kurdistan. Ovako su SPS i SRS trajno izgubili Kosovo za Srbiju i izazvali nacionalnu katastrofu.
Podsjeti me za čijeg ono vakta proglasiše nezavisnost? Što ne znači da ovaj valja. I da radi dobre stvari za Srbiju i Srbe na Kosovu. Naprotiv.Да није СРС Шиптари не би могли каменчић да баце са наше стране реке Ибар, као што нису ни могли 13-14. година после рата, а онда су твоји напредни смрадикали дошли на власт и разбуцали све што је Србија на Косову и Метохији имала.
Nije on nikakav državnik. Ali kao i kompletna ta terorističko kriminalna tvorevina ima podršku SAD i EU.Када сам ја 2020-те рекао да је Курти државник за Чипуљчанина, мени се цео форум смејао. Гле чуда, сада ме због тога само мрзе ...
На згради Јавно-комуналног предузећа у Звечану, које је у петак затворено у акцији Косовске полиције, постављен је натпис косовских институција, известио је Радио Контакт Плус, а преноси КоССев. Како преносе локални медији, на улазу у објекат истакнути су натписи „Општина Звечан” и „Министарство унутрашњих послова Косова – Агенција за цивилну регистрацију”.
Ma kakvo obradjivanje njiva, to sa Severa Kosova su uglavnom ljudi koji ne znaju sta je motika.To sa preseljenjem po obodu KIM nije losa ideja. Nek obradjuju njive na Kosmetu a par naselja na teritoriji Srbije. Ovako Srbija daje novac koji ostaje na Kosovu.
Sad je otkriveno na Rogozni veliko nalaziste zlata a to je par km od Zubinog potoka ali sa ove strane adm.granice.
Evo, ja ću da te podsetim da su Đilas i Šolak naredili povlačenje vojske i policije sa Kosova i Metohije u junu 1999.Podsjeti me za čijeg ono vakta proglasiše nezavisnost? Što ne znači da ovaj valja. I da radi dobre stvari za Srbiju i Srbe na Kosovu. Naprotiv.
Ko je bio na vlasti 2007?Evo, ja ću da te podsetim da su Đilas i Šolak naredili povlačenje vojske i policije sa Kosova i Metohije u junu 1999.
Da ne tražim, da l' Žuto preduzeće ili Koštunica.Ko je bio na vlasti 2007?
* Da li ste o informacijama koje posedujete razgovarali i sa zvaničnicima iz Srbije?Vlasti u Srbiji ne žele da razgovaraju o našim saznanjima
* Ima i onih koji smatraju da je vaša priča za rubriku „verovali ili ne“?Srbija više nije na Kosovu, idite, uverite se sami
*Treći prisutni član na sastanku Mark Baškin demantovao je saopštenje Vlade Kosova navodeći da on nije direktor Centra za humanitarni dijalog, već viši savetnik i da nije informisao Kurtija o navodnim planovima Beograda za preseljenje Srba sa Kosova?Baškin slučajno prisustvovao razgovoru
Joк, твој Додиг као лажни председник мањег босанско-херцеговачког ентитета који је украо изборе, кога је Ескобар за руку довео на власт са два посланика пре двадесетак година, а шеснаест година обећава референдум о независности и коме се тренутно суди у Сарајеву је државникNije on nikakav državnik.
Ta priča o pokradenim izborima je toliko prežvakana. Samo on za razliku od Kurtija ne protjeruje nikoga. Ne progoni ljude. Ni bilo koji srpski političar u Republici Srpskoj. E u tome je razlika.Joк, твој Додиг као лажни председник мањег босанско-херцеговачког ентитета који је украо изборе, кога је Ескобар за руку довео на власт са два посланика пре двадесетак година, а шеснаест година обећава референдум о независности и коме се тренутно суди у Сарајеву је државник
То није "прежвакана прича" већ је то истина. Твој Додиг је 2022-ге у октобру украо, по грубој процени, око 60 000 гласова, и премда има гомила доказа укључујући видео материјал и сведочења директних учесника да се десила масовна изборна крађа током изборне ноћи, ЦИК БиХ му је крађу алалио & аминовао (заједно за "нелегелним Шмитом" који мења изборни закон у изборној ноћи да би га наштеловао према вашој браћи из босанског HDZ-а, али и према вама), мада су и они у својим сопштењима ПРИЗНАЛИ да је крађе било.Ta priča o pokradenim izborima je toliko prežvakana
Не протерује Курти људе него укида институције које су нелегалне и по Кумановском споразуму (читај: капитулацији) и по Резолуцији 1244 у коју се тзв. "српски националисти" лажно куну (пред онима који је никада нису прочитали, дал` из лењости или због неписмености).. Samo on za razliku od Kurtija ne protjeruje nikoga.
Дакле, још једном: ко не припада банди Милана Радојичића, а која је нажалост повећа, нема чега да се плаши. Ено ти га СРБИН Ненад Рашић који је министар задужен за заједнице и повратак у Влади Републике Косово. Он као Србин не би могао да седи у Куртијевог влади када би Курти "прогонио људе" (кажем људе а мислим на Србе).Ne progoni ljude.
Аха, важи ...Ni bilo koji srpski političar u Republici Srpskoj.
Elem da skratimo. Gomila neistina i gluposti na malom mjestu.То није "прежвакана прича" већ је то истина. Твој Додиг је 2022-ге у октобру украо, по грубој процени, око 60 000 гласова, и премда има гомила доказа укључујући видео материјал и сведочења директних учесника да се десила масовна изборна крађа током изборне ноћи, ЦИК БиХ му је крађу алалио & аминовао (заједно за "нелегелним Шмитом" који мења изборни закон у изборној ноћи да би га наштеловао према вашој браћи из босанског HDZ-а, али и према вама), мада су и они у својим сопштењима ПРИЗНАЛИ да је крађе било.
Не протерује Курти људе него укида институције које су нелегалне и по Кумановском споразуму (читај: капитулацији) и по Резолуцији 1244 у коју се тзв. "српски националисти" лажно куну (пред онима који је никада нису прочитали, дал` из лењости или због неписмености).
Дакле, још једном: ко не припада банди Милана Радојичића, а која је нажалост повећа, нема чега да се плаши. Ено ти га СРБИН Ненад Рашић који је министар задужен за заједнице и повратак у Влади Републике Косово. Он као Србин не би могао да седи у Куртијевог влади када би Курти "прогонио људе" (кажем људе а мислим на Србе).
Аха, важи ...
А у стварности, неистине и глупости на овом форуму долазе од тебе и других мрзитеља свега шта није СНС/СНСД.Elem da skratimo. Gomila neistina i gluposti na malom mjestu.
Ja takve kao ti prezirem. Žalim.А у стварности, неистине и глупости на овом форуму долазе од тебе и других мрзитеља свега шта није СНС/СНСД.
Не, то ја презирем вас (без да вас имало жалим), а ти мрзиш свакога ко није за СНС/СНСД и отворено шириш мржњу на форуму.Ja takve kao ti prezirem. Žalim.