Biseri srpske estrade

• Začetnik teme Začetnik teme Winex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vi ste samo jedna bedna,mala manjina ili onaj deo koji želi biti yebena manjina,ili patološki priča da je manjina da bi nam ovde sebe predstavio drugačije,a ustvari je težak seljak...Turbofolk globalizuje svet i protiv toga se ne može kao što se ne može protiv globalizacije...

Nisi lepo shvatio..
Ova tema se ne odnosi na generalno svu turbo-folk muziku, već na njene "izrode"...
Naravno, kao što u turbo-folku ima bisera, ima ih i u rocku i ostalim "kvalitetnijim" vrstama muzike.

Evo, još jednog primera:
[YOUTUBE]v=Vf_a2vbVRaY[/YOUTUBE]

ili možda ovo

ili pak

а што се замарате преслушавањем те ''музике'' када нисте приморани?
то веома лоше утиче на мозак :mrgreen:

:arrow::arrow::arrow:

Mene ovo besni.
Mene besni što neko sluša takvu muziku.
Kako tako površno mogu da gledaju na muziku, na nešto što treba da se oseća i sluša srcem?
Aaaaaaaaaaaaaaargh :udriglavu: :poludeo:

Лепо ја кажем:lol:

И какве вас журке са народњацима спопале, па има ли шта горе од тога?:eek:

pa ko je reko da na zurkama ne slusamo narodnjake???
ja takodje ne idem na takve zurke.....vise ne zivim u srbiji i to mi je iskreno pomoglo da slusam pravu muziku...jer tamo gde zivim nema turbo-folka.....samo mi je zao srpske dece koji pod svakodnevnim uticajem okoline pocinju da slusaju ta,oprostite,sranja i time se bukvalno unistavaju....pa kako neko ko slusa tu ''muziku'' moze da ima recimo imalo sluha.....ono gore od stoje ''jesi li za sex''.....ili pre nekog vremena sam cula nesto ne znam ko peva (i bolje sto ne znam) ali jedan deo u ''pesmi'' glasi nesto poput ''...treba mi puna saka bensedina DA ME SPUSTI''........i kako neko dete more normalno da se psihicki razvija uz to???nikako...

A da vam nije palo na pamet da postavljanjem linkova vi zapravo ove spodobe promovishete?

J.ebe se Stoji shto je ti ne volish, kad si njen spot okacio na forumu gde dolazi x broj tinejdzera.

Inache, najvishe mrzim kad me neko pita sta slusash... i trazi odgovor od najvse jednog zanra...
Sta slusham zavisi od situacije i prilike...
Kad sam gajbi, u bedaku... pustim Balashevica, Arsena, Novkovica, Kazaliste....
Kad sam happy pustim Bajagu, Boni Tajler, Alan Parsons Project, Backstreet boys-e...
Opustam se uz Gibonnija, Eltona, Dylana, Depesche mode, Cigansku muziku, jazz...
I hiljadu drugih...
Narodnjake ne volim...
Zapravo, mogu da svarim samo Dzinovica i Ilica...
Sto se zurki tice, u klub ili na splav idem jaaako retko... kad je neko vece drustvo u pitanju, pa kao ajde moramo svi...
A i onda se ne zna sta je gore... neimari turbo-folk zanata sa pokradenim melodijama i besmislenim tekstovima.... ili jednolicno tehno treskanje.... znash ono, jedan bit... koji se bez ikakve promene ponavlja 15 minuta... to npr. nije muzika...
Vishe volim koncerte, zive zvirke, opustenu atmosferu :)

Poslednja izmena:
ova iz potpisa mog je geeeenijalna
ko ja da sam je pisala

a tu je i Silvana
mada ništa bolje od Mostova na Morači i Žene vole oficire...
i mnogo me smara pljuvanje po turbofolku
bogami se najbolje provedem kad izađem u neku seljanu,redovno.

Vi ste samo jedna bedna,mala manjina ili onaj deo koji želi biti yebena manjina,ili patološki priča da je manjina da bi nam ovde sebe predstavio drugačije,a ustvari je težak seljak ...Turbofolk globalizuje svet i protiv toga se ne može kao što se ne može protiv globalizacije...

A da ti nisi kojim slucajem Sasha Popovic? :per:

Globalizovan, naravno.

A da vam nije palo na pamet da postavljanjem linkova vi zapravo ove spodobe promovishete?

J.ebe se Stoji shto je ti ne volish, kad si njen spot okacio na forumu gde dolazi x broj tinejdzera.

Inache, najvishe mrzim kad me neko pita sta slusash... i trazi odgovor od najvse jednog zanra...
Sta slusham zavisi od situacije i prilike...
Kad sam gajbi, u bedaku... pustim Balashevica, Arsena, Novkovica, Kazaliste....
Kad sam happy pustim Bajagu, Boni Tajler, Alan Parsons Project, Backstreet boys-e...
Opustam se uz Gibonnija, Eltona, Dylana, Depesche mode, Cigansku muziku, jazz...
I hiljadu drugih...
Narodnjake ne volim...
Zapravo, mogu da svarim samo Dzinovica i Ilica...
Sto se zurki tice, u klub ili na splav idem jaaako retko... kad je neko vece drustvo u pitanju, pa kao ajde moramo svi...
A i onda se ne zna sta je gore... neimari turbo-folk zanata sa pokradenim melodijama i besmislenim tekstovima.... ili jednolicno tehno treskanje.... znash ono, jedan bit... koji se bez ikakve promene ponavlja 15 minuta... to npr. nije muzika...
Vishe volim koncerte, zive zvirke, opustenu atmosferu :)

Au brate...Mislim nista licno, ali od svih gore navedenih ne znam ko ve vise nervira

a poena milijardite teme na sličan kalup je... ono što mene "nervira" su mudri komentari površno gledanje na muziku isl. zbog čega bi morala uvek da bude dubokoumna. možda se nekome prosto sviđa ritam. možda nekoga stvarno pogađa tekst. možda je nečija životna filozofija "da li si za sex".... ne treba nikome prosvetitelj ni kriticar, bilo kako bilo svako će furati svoj fazon...

Ja turbo folk nemogu da slusam ne zbog muzike nego zbog ljudi koji ga slusaju kad vidim talog koji ga slusa i uziva(oni sto su bili u areni na zvezdama standa)a ima ga hvala bogu pun ku..c prosto me sramota da se bilo kako pa i muzicki poistovecujem sa njima...

Ja turbo folk nemogu da slusam ne zbog muzike nego zbog ljudi koji ga slusaju kad vidim talog koji ga slusa i uziva(oni sto su bili u areni na zvezdama standa)a ima ga hvala bogu pun ku..c prosto me sramota da se bilo kako pa i muzicki poistovecujem sa njima...

Mene ostali ne innteresuju..nisam od onih koga to zanima tako da..slusam sta ja hocu,a Bogu hvala to mi se i svidja..
ziveli narodnjaci..to me najvise oraspolozi!:)

ova iz potpisa mog je geeeenijalna
ko ja da sam je pisala

a tu je i Silvana
mada ništa bolje od Mostova na Morači i Žene vole oficire...
i mnogo me smara pljuvanje po turbofolku
bogami se najbolje provedem kad izađem u neku seljanu,redovno.

iskrenost :) :super:

jeste,narodnjaci su extra za djuskanje u diskoteci [pored house-a i ostalih vrsta]

aaali,ne mozes da uz ''Aspirin'' zamisljas da letis na oblaku sa deckom ili nesto sl. :lol:

krajnje iskreno,majke mi

ja sam se odlično provela 12h slušajući Slavicu Ćukteraš i nove hitove "Trešnje","Manastir" i moj favorit "Metar ispod zemlje"
prošao put bez "Ženskaroša",sramotno.
samo mi ide na živce ona...koja beše sunce joj...a da,Fanki Dži
nijedna im ne valja
Onda ono "Do jaja" :D :D :D crnjaaaaak
i bogami obećavajući duet Indire i Ksenije Pajčin "Hajde sestro"

Usao je nonsalantno, prepotentno i pun sebe
potrosan je materijal on za mene
i za mene, i za mene, i za mene
jer on je dobar, on je jak
on je pravi manijak

Valjda necemo zbog njega
mi oci da vadimo