Klijent pita: Ko ti je ovo?
Kako ne znaasss? Mrave jedan. Insektu.
Kako ne znaasss? Mrave jedan. Insektu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Apsolutno se slažem."Nikad druga, samo prva". Oženjeni mi ne smetaju da mi budu prijatelji, ja sam im drugarica, ali ja ne podnosim oženjene muškarce koji pored žene ima devojku. Takvi muškarci koji imaju trend da imaju devojku pored žene, oni ruše državu!
I? Jel se slažete izjavom ?
Mene si zaboravio nesrećoJa imam dve zene i jednu devojku Zuzanu.
Apsolutno. Kakve su to moralizacije o drugim ljudima. Hm. Ponekad bih volela baš tim osobama koje moralušu o oženjenima/udatim da im život pokaže koliko je bezvezno suditi drugima.ko ti je dao pravo da se mešaš u tuđe živote
Ne, ne razumeju da ta osoba sa kojom su nije vlasništvo. Jednostavno, to je duboko u ljudima da partnere doživljavaju kao svoje vlasništvo. Da polažu račune, govore šta rade s kim su bili, I među muškarcima i ženama, potreba za kontrolom je jača od bilo kakve ljubavi koja prirodno opstaje i ide uz svakodnevan slobodan izbor. Jednostavno žele na dugo da se obezbede da ne budu sami, da im taj neko bude veran. To je više strah od samoće i strah od života koji je sam po sebi složen nego što je neka ljubavna koju se poziva. Ljubav zahteva mnogo veću hrabrost, a ovo je strah.Svako ko na bilo koji nacin Ucenjuje nekoga brakom, decom, monogamijom, zivotnim okolnostima,nekakvim jednostranim, laznim i opstim moralima i sl zasluzuju da budu prevareni.
Svaka zena koja se udala misleci: napravicu dete i nece on nigde mrdati i ima da se "uozbilji" a ja cu "moze mi se" zasluzuje da bude prevarena. Tj da on ima odnose sa drugima bez da oseca moralnu duznost da treba da se razvodi, raskucava, ostaje bez dece imovine i td....
Dakle svako ko misli da mu brak, ozbiljna veza, veza sta vec sluzi da nekoga kontrolise i drzi uz uzde zasluzuje da bude prevaren/a. Sestra, brat, komsija sa sprata i ne samo to. Vec drugi ljudi koji se mesaju u to, ad hoc osudjujuci, takodje zasluzuju isto. To su ti ljudi.
Niko ti nije rob, razumes?
Misliš na ono - preuzimaj i vodi, i ni slučajno ga ne vraćaj?A šta znaš, možda neku ženu usreći da joj preuzmeš supruga. Kako se ono kaže, kocka je okrugla![]()
To jeste. Laganje je užas. Ukoliko si izabrao osobu koja želi potpunu monogamiju onda ili to budi ili izađi, još bolje ni ne pravi vezu.Niko nikoga ne prisiljava protiv svoje volje ni na vezu ni na brak.
Svako ima prava da se prca sa kime hoce i da radi sta hoce...Jedan je zivot...
Nema prava medjutim da to isto trazi od drugoga...Dakle ako je u fazonu ja cu da se prckam skime hocu...ti se prckaj u fazonu skime hoces...i zajedno su ok...
Ukoliko druga strana nije pristala da bude prckana posredno posle prckanja druge osoba koji je recimo jutros gnjurio u jednoj, popodne u drugoj, a uvece u njoj...ima prava da ne zeli da bude u toj vezi/braku pod tim uslovima.
Neki ljudi mozda nisu ni toliko moralni koliko gadljivi na tudje, nepoznate izlucevine i bakterije.
Kad muž vidi kakvu isključivu ženu ima normalno da će je lagati. Muškarac je iskren kad vidi da ima pored sebe ženu koja razume. Onda će se otvoriti. Inače će da glumi ako želi brak da opstane. Msm i van braka kad bilo gde sretneš nekoga isključivog odmah dižeš kočnice.Taj tip zene lazu ceo zivot. Zato je takva kakva je i dalje joj nije jasno zasto.
Napiši “ljubomornu” umesto što okolišiš sa “isključivu”, čisto da bude jasnije. Važi i za jedne i za druge.Kad muž vidi kakvu isključivu ženu ima normalno da će je lagati. Muškarac je iskren kad vidi da ima pored sebe ženu koja razume. Onda će se otvoriti. Inače će da glumi ako želi brak da opstane. Msm i van braka kad bilo gde sretneš nekoga isključivog odmah dižeš kočnice.
BingoKad muž vidi kakvu isključivu ženu ima normalno da će je lagati. Muškarac je iskren kad vidi da ima pored sebe ženu koja razume. Onda će se otvoriti. Inače će da glumi ako želi brak da opstane. Msm i van braka kad bilo gde sretneš nekoga isključivog odmah dižeš kočnice.
P ti si posebna. Tebe cu da ima goulu celou.Mene si zaboravio nesrećo![]()
Pa to je ona razlika kada neko trazi ljubav da im resi sve njihove probleme, neki dusevnog partnera sa kim ce podeliti sebe.Ne, ne razumeju da ta osoba sa kojom su nije vlasništvo. Jednostavno, to je duboko u ljudima da partnere doživljavaju kao svoje vlasništvo. Da polažu račune, govore šta rade s kim su bili, I među muškarcima i ženama, potreba za kontrolom je jača od bilo kakve ljubavi koja prirodno opstaje i ide uz svakodnevan slobodan izbor. Jednostavno žele na dugo da se obezbede da ne budu sami, da im taj neko bude veran. To je više strah od samoće i strah od života koji je sam po sebi složen nego što je neka ljubavna koju se poziva. Ljubav zahteva mnogo veću hrabrost, a ovo je strah.
Baš nisam mislila na ljubomoru već isključivost. Priča recimo o političari a, učiteljici, o čemu god hoćeš i priča isključivo. Sa takvom osobama se diže gard. To nisu široke osobe sa razumevanjem.Napiši “ljubomornu” umesto što okolišiš sa “isključivu”, čisto da bude jasnije. Važi i za jedne i za druge.