Biseri jedne žene

Ako tebe čini srećnim da nekog lažeš onda nije problem u njoj.
Zasto ti moje izjave izvrces u licno?
Ako kazem da je treba lagati - logicno je da mislim da je zasluzila da je Neko laze. Ne Ja.
I da, postoje ljudi koji zasluzuju da budu lagani. To nije lepo, ali zivot nije zemlja kolacica. A obicno takve osobe koje se postavljaju kao kolacic, a kad zagrizes ono gorko, postavljaju takve norme ponasanja prema sebi i ocekuju bog zna kakakv moral, a s druge strane....
Licno, bolje da ne kazem kako ja dozivljavam takvu osobu. Hipoteticki, u smislu da se negde nadjem s njom, nekim cudom pa kao aj Napokone, muvaj je...aj sad Napokone, kreni na Jeremicku, a Jeremicka stoji tamo negde u fazonu: dechkou, mladjano moumche, koliko para imas za Jeremicku i da li varas?

Zasto ti moje izjave izvrces u licno?
Ako kazem da je treba lagati - logicno je da mislim da je zasluzila da je Neko laze. Ne Ja.
I da, postoje ljudi koji zasluzuju da budu lagani. To nije lepo, ali zivot nije zemlja kolacica. A obicno takve osobe koje se postavljaju kao kolacic, a kad zagrizes ono gorko, postavljaju takve norme ponasanja prema sebi i ocekuju bog zna kakakv moral, a s druge strane....
Licno, bolje da ne kazem kako ja dozivljavam takvu osobu. Hipoteticki, u smislu da se negde nadjem s njom, nekim cudom pa kao aj Napokone, muvaj je...aj sad Napokone, kreni na Jeremicku, a Jeremicka stoji tamo negde u fazonu: dechkou, mladjano moumche, koliko para imas za Jeremicku i da li varas?

To ne postoji.

Lažeš odnosno neko (recimo Pera ili Mika) laže jer je lažov, a ne zato što je neka osoba zaslužila da bude lagana, prebijena, ubijena, pokradena… itd.

Druga osoba nije izgovor i nije opravdanje, svako je odgovoran za svoje postupke.

ništa nije tačno :lol:
svo to povezivanje su nus pojave,jer sviđanje,zaljubljivanje i seks su izolovani od društvenih okolnosti
zato i jeste problem u povezivanju,jer se prirodno meša sa društvenim
poznavanje prirode i društva:rtfm::lol:
muški ne traže beneficije od odnosa sa suprotnim polom,i ako bi pričali,to bi bilo iz želje da se kaže zadovoljstvo
zašto žene osuđuju i u isto vreme kukaju za vezama,to je jedna nepoznata:lol:
uostalom muškima se sviđa žena,a ne korist ili društvena afirmacija
žene se afirmišu i sa vezama i pljuvanjem po tuđim vezama....miksuju pa zato i nisu zadovoljne,jer žele i društvenu korist
ko ih ebe:rotf::heart2::hahaha1:

ništa nije tačno :lol:
svo to povezivanje su nus pojave,jer sviđanje,zaljubljivanje i seks su izolovani od društvenih okolnosti
zato i jeste problem u povezivanju,jer se prirodno meša sa društvenim
poznavanje prirode i društva:rtfm::lol:
muški ne traže beneficije od odnosa sa suprotnim polom,i ako bi pričali,to bi bilo iz želje da se kaže zadovoljstvo
zašto žene osuđuju i u isto vreme kukaju za vezama,to je jedna nepoznata:lol:
uostalom muškima se sviđa žena,a ne korist ili društvena afirmacija
žene se afirmišu i sa vezama i pljuvanjem po tuđim vezama....miksuju pa zato i nisu zadovoljne,jer žele i društvenu korist
ko ih ebe:rotf::heart2::hahaha1:

E pa da sam procitala i od tebe nešto više od :

:rotf::rotf: (Muzička numera ) pa opet :rotf::rotf:

Angry Scream GIF by Outside TV

meni je stvarno nejasno ko moze da
gleda tu JJ vise od 2 sec a da ne promeni kanal ?

Ako sam lud u rernu sa mnom ili da gorim u ognju friteze i nikada se vratim

A sto mi je bruka i sramota za zenski rod je posebna tema.
Ustvari tupava nabedjena JJ ne treba da bude tema mojih misli
tako da sam sebe banujem sa ove i buducih slicnih tema

:bye:

Hocu reci..da sam udat za Jeremicku ne bi ni imao potrebu da varam. Koje crno...pa ona bi mi svojim strogim pogledom i zahtevnim stavom svako jutro obasjala Suncem u stomaku. Pretvorio bih se u leptira. U duboki bunar zelja brate. Poetu i borca. Odmah bi istrcao napolje i stvarao brate. Get d mani get d mani. A sve vreme neka romantika u glav. Mix, malo narodnjaci malo rok:

Back