- Poruka
- 30.060
Idem kofer pakovati
Čitam kasnije a možda i neću citati

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Izjava u stilu: 'Mujo natego Suljaginu Fatu i tako se raspala SFRJ'. I šta da očekuješ od teme posle?Takvi muškarci koji imaju trend da imaju devojku pored žene, oni ruše državu!
Izjava u stilu: 'Mujo natego Suljaginu Fatu i tako se raspala SFRJ'. I šta da očekuješ od teme posle?
Zasto ti moje izjave izvrces u licno?Ako tebe čini srećnim da nekog lažeš onda nije problem u njoj.
Zasto ti moje izjave izvrces u licno?
Ako kazem da je treba lagati - logicno je da mislim da je zasluzila da je Neko laze. Ne Ja.
I da, postoje ljudi koji zasluzuju da budu lagani. To nije lepo, ali zivot nije zemlja kolacica. A obicno takve osobe koje se postavljaju kao kolacic, a kad zagrizes ono gorko, postavljaju takve norme ponasanja prema sebi i ocekuju bog zna kakakv moral, a s druge strane....
Licno, bolje da ne kazem kako ja dozivljavam takvu osobu. Hipoteticki, u smislu da se negde nadjem s njom, nekim cudom pa kao aj Napokone, muvaj je...aj sad Napokone, kreni na Jeremicku, a Jeremicka stoji tamo negde u fazonu: dechkou, mladjano moumche, koliko para imas za Jeremicku i da li varas?
ništa nije tačno
svo to povezivanje su nus pojave,jer sviđanje,zaljubljivanje i seks su izolovani od društvenih okolnosti
zato i jeste problem u povezivanju,jer se prirodno meša sa društvenim
poznavanje prirode i društva
muški ne traže beneficije od odnosa sa suprotnim polom,i ako bi pričali,to bi bilo iz želje da se kaže zadovoljstvo
zašto žene osuđuju i u isto vreme kukaju za vezama,to je jedna nepoznata
uostalom muškima se sviđa žena,a ne korist ili društvena afirmacija
žene se afirmišu i sa vezama i pljuvanjem po tuđim vezama....miksuju pa zato i nisu zadovoljne,jer žele i društvenu korist
ko ih ebe![]()
lakše mi da pustim pesmu nego da pišem isto stoti putE pa da sam procitala i od tebe nešto više od :
(Muzička numera ) pa opet
![]()
lakše mi da pustim pesmu nego da pišem isto stoti put
vrte iste teme i probleme od drugog svetskog rata i mlate praznu slamu![]()
divnooo,koji članak da linkujem???Pa otvori nam jednu finu temu
![]()
Smisli neštodivnooo,koji članak da linkujem???![]()
već sam smislio,a ne perem uši i oči,to onaj odozgo radi ili neSmisli nešto
pa zena je protiv kur.vanja"Nikad druga, samo prva". Oženjeni mi ne smetaju da mi budu prijatelji, ja sam im drugarica, ali ja ne podnosim oženjene muškarce koji pored žene ima devojku. Takvi muškarci koji imaju trend da imaju devojku pored žene, oni ruše državu!
I? Jel se slažete izjavom ?
ti vala nemas sta da se brines"Nikad druga, samo prva". Oženjeni mi ne smetaju da mi budu prijatelji, ja sam im drugarica, ali ja ne podnosim oženjene muškarce koji pored žene ima devojku. Takvi muškarci koji imaju trend da imaju devojku pored žene, oni ruše državu!
I? Jel se slažete izjavom ?
Idem kofer pakovati
![]()