Biseri jedne žene

da se NE mešam u tuđe živote mi je obaveza ,a ne pravo, isto je to i tvoja obaveza
neretko parovi prevazilaze problem , i ko je ostao u blato pričajući ili ti mi isterivanje virtuelne pravde

Šta znam Manga

Da vidim zeta da mi vara sestru

Moram reci sestri

To mi je obaveza

A to je i njena obaveza prema meni

Svako ko na bilo koji nacin Ucenjuje nekoga brakom, decom, monogamijom, zivotnim okolnostima,nekakvim jednostranim, laznim i opstim moralima i sl zasluzuju da budu prevareni.
Svaka zena koja se udala misleci: napravicu dete i nece on nigde mrdati i ima da se "uozbilji" a ja cu "moze mi se" zasluzuje da bude prevarena. Tj da on ima odnose sa drugima bez da oseca moralnu duznost da treba da se razvodi, raskucava, ostaje bez dece imovine i td....
Dakle svako ko misli da mu brak, ozbiljna veza, veza sta vec sluzi da nekoga kontrolise i drzi uz uzde zasluzuje da bude prevaren/a. Sestra, brat, komsija sa sprata i ne samo to. Vec drugi ljudi koji se mesaju u to, ad hoc osudjujuci, takodje zasluzuju isto. To su ti ljudi.
Niko ti nije rob, razumes?

Vidi.
I onaj poslodavac koji te ucenjuje radnim mestom a daje ti malu platu, jer je kriza i zna da ces tesko naci drugi posao i on je u fazonu: uzmi ili ostavi, pa ti kasni sa platama, ne placa te a ti sta ces jbg...imas puno moralno pravo da kada nadjes bolji posao, da mu ne kazes, vec se samo ne pojavis na posao. Ili dolazis ako imas viska vremena i kucas nesto prazno u word. Igras igricu dok ne provali.
A kad privali : Waaaa waaa hahaha

Svako ko na bilo koji nacin Ucenjuje nekoga brakom, decom, monogamijom, zivotnim okolnostima,nekakvim jednostranim, laznim i opstim moralima i sl zasluzuju da budu prevareni.
Svaka zena koja se udala misleci: napravicu dete i nece on nigde mrdati i ima da se "uozbilji" a ja cu "moze mi se" zasluzuje da bude prevarena. Tj da on ima odnose sa drugima bez da oseca moralnu duznost da treba da se razvodi, raskucava, ostaje bez dece imovine i td....
Dakle svako ko misli da mu brak, ozbiljna veza, veza sta vec sluzi da nekoga kontrolise i drzi uz uzde zasluzuje da bude prevaren/a. Sestra, brat, komsija sa sprata i ne samo to. Vec drugi ljudi koji se mesaju u to, ad hoc osudjujuci, takodje zasluzuju isto. To su ti ljudi.
Niko ti nije rob, razumes?
Niko nikoga ne prisiljava protiv svoje volje ni na vezu ni na brak.

Svako ima prava da se prca sa kime hoce i da radi sta hoce...Jedan je zivot...

Nema prava medjutim da to isto trazi od drugoga...Dakle ako je u fazonu ja cu da se prckam skime hocu...ti se prckaj u fazonu skime hoces...i zajedno su ok...

Ukoliko druga strana nije pristala da bude prckana posredno posle prckanja druge osoba koji je recimo jutros gnjurio u jednoj, popodne u drugoj, a uvece u njoj...ima prava da ne zeli da bude u toj vezi/braku pod tim uslovima.

Neki ljudi mozda nisu ni toliko moralni koliko gadljivi na tudje, nepoznate izlucevine i bakterije.

I paj sad ovo:
Tu Jeremicku tj taj tip zene treba lagati.
Znaci takvu mastis, nek samo misli da si bogat, ako nisi, da ima para. Nadjes jedno skuplje odelo dva i nosis to. I nek se samo nada i lazi masno.
Kao rekao sam ti da te vodim u ovo fensi mesto, ali imam posl sastanak, pa cemo samo na kafu. U parkic, ja sam romantican. Pticice ciju ciju

Niko nikoga ne prisiljava protiv svoje volje ni na vezu ni na brak.

Svako ima prava da se prca sa kime hoce i da radi sta hoce...Jedan je zivot...

Nema prava medjutim da to isto trazi od drugoga...Dakle ako je u fazonu ja cu da se prckam skime hocu...ti se prckaj u fazonu skime hoces...i zajedno su ok...

Ukoliko druga strana nije pristala da bude prckana posredno posle prckanja druge osoba koji je recimo jutros gnjurio u jednoj, popodne u drugoj, a uvece u njoj...ima prava da ne zeli da bude u toj vezi/braku pod tim uslovima.

Neki ljudi mozda nisu ni toliko moralni koliko gadljivi na tudje, nepoznate izlucevine i bakterije.
Prisiljava i to se zove prisila okolnostima. To je jasno definisano. Imas i brak ali imas i bracne duznosti. Mnogi ih zaborave koliko vidim cim udju u brak i rode se deca. I ne samo brak, vec i te famozne ozbiljne veze.
I to je pitanje na koje mi nisi odgovorila.

I paj sad ovo:
Tu Jeremicku tj taj tip zene treba lagati.
Znaci takvu mastis, nek samo misli da si bogat, ako nisi, da ima para. Nadjes jedno skuplje odelo dva i nosis to. I nek se samo nada i lazi masno.
Kao rekao sam ti da te vodim u ovo fensi mesto, ali imam posl sastanak, pa cemo samo na kafu. U parkic, ja sam romantican. Pticice ciju ciju

Taj tip žena nemozes lagati a ti i dalje misli da možeš ipak to sto misliš neće postati istina

Poenta je da imas ljude koji se porase u braku. Figurativno, a i bukvalno. Dakle pretvore se u stoku. Zao mi je sto koristim ove izraze, ali jbg..
I vade se na decu ili zivotne okolnosti.
Jedno je tezak zivot, deca, posao, ok, razume se, ali drugo je jednostavno, boole me dupe. Znam da sam sigurica, druga strana ce da trckara okolo a ja cu onako malo na kasicicu. Ja kazem, varaj.
Mislim, jos bolje je biti korektan i jednostavno: aj vona see other pipl.
Ali s nekim ljudima se ne ostvari ta vrsta odnosa. Mnogi su kategoricni. I jeste vestina ostvariti takav odnos.
Zato ne osudjujem odmah na : Varao!

Taj tip zene lazu ceo zivot. Zato je takva kakva je i dalje joj nije jasno zasto.

Ma ti znaš?

Ako ti se ne dopada takva kakva je i priča sto priča nije lepo etiketirati je kao lažljivicu

Tebi se dopada drugi tip žena i to je uredu jer tebi tako odgovara ali obasipati je drvljem kamenjem samo zbog toga sto je drugačija to već nije uredu

Ma ti znaš?

Ako ti se ne dopada takva kakva je i priča sto priča nije lepo etiketirati je kao lažljivicu

Tebi se dopada drugi tip žena i to je uredu jer tebi tako odgovara ali obasipati je drvljem kamenjem samo zbog toga sto je drugačija to već nije uredu
Nisam ja rekao da je ona lazlkjivica, vec da je bahata i arogantna i da je treba lagati. I treba. Ako je ona arogantna da se postavi tako, onda je treba lagati i sigurno su je lagali zesce kroz zivot. Od toga e bogat sam do toga volim te. I ona to zasluzuje. I ti se je postavila ovde kao temu, ne ja.

Nisam ja rekao da je ona lazlkjivica, vec da je bahata i arogantna i da je treba lagati. I treba. Ako je ona arogantna da se postavi tako, onda je treba lagati i sigurno su je lagali zesce kroz zivot. Od toga e bogat sam do toga volim te. I ona to zasluzuje. I ti se je postavila ovde kao temu, ne ja.

Ako tebe čini srećnim da nekog lažeš onda nije problem u njoj.

Ja sam temu postavila kao biser jedne žene

A neko je najverovatnije ubacio u pretraživač i došao do kompletnog artikla

I tako je JJ postala dio ovd teme i od tog momenta nastala je arogancija muškarca na ovoj temi

Back