Biseri jedne žene

previse gledas emisije koje vodi krestava Sonja Marinkovic i ona JJ ubertuper :(

Mislio sam da si Ti jedna savremena zena i da te ne zanimaju malogradjanske gluposti :lol:

zato ...

Glitch Art GIF by Mental Barf

Pa svako ima svoj stav, ali ljudi koji su prazni iznutra, neispunjeni i umesto da porade to sa sobom, drugima moralisu onako odokativno kroz nekakav status. Kao udata, ozenjen, bla bla.
Takvi neki ne ruse drzavu, vec je samo okruzenje oko njih ucmalo i ruzno.
Rekao bih da tog ozenjenog boli dupe za to sto ti mislis, samo ne smetaj i ne zabadaj nosic tamo gde mu nije mesto. Zadrzi za sebe, niko te ne pita.

"Nikad druga, samo prva". Oženjeni mi ne smetaju da mi budu prijatelji, ja sam im drugarica, ali ja ne podnosim oženjene muškarce koji pored žene ima devojku. Takvi muškarci koji imaju trend da imaju devojku pored žene, oni ruše državu!

🌸🌸🌸🌸

I? Jel se slažete izjavom ?

Ja se slažem. Srbija je postala jadna država u kojoj je švaleracija nacionalni sport.

Svi kao tu nešto muljaju da navodno zbog dece ostanu zajedno. Sva ta deca koja su odrastala u takvim domaćinstvima, bukvalno svi do jednog kažu isto: “Bolje da su se razveli”. Nadam se da će sledeća generacija imati hrabrosti da živi lep i ispunjen život, a ne imitaciju za javnost.

Dakle ti lažni brakovi ne opstaju zbog dece nego zbog nedostatka hrabrosti i/ili finansijskih sredstava i zbog “šta će reći Pera, Mika, Đoka iz Krivog Potoka”.

Drugo, kakav je to lažni patrijarhalni moral ako se traže izgovori za sladak život van braka? Nema izgovora, sve je farsa, niti su ti ljudi domaćini niti su vernici i nisu za primer nego za sramotu.

Ja se slažem. Srbija je postala jadna država u kojoj je švaleracija nacionalni sport.

Svi kao tu nešto muljaju da navodno zbog dece ostanu zajedno. Sva ta deca koja su odrastala u takvim domaćinstvima, bukvalno svi do jednog kažu isto: “Bolje da su se razveli”. Nadam se da će sledeća generacija imati hrabrosti da živi lep i ispunjen život, a ne imitaciju za javnost.

Dakle ti lažni brakovi ne opstaju zbog dece nego zbog nedostatka hrabrosti i/ili finansijskih sredstava i zbog “šta će reći Pera, Mika, Đoka iz Krivog Potoka”.

Drugo, kakav je to lažni patrijarhalni moral ako se traže izgovori za sladak život van braka? Nema izgovora, sve je farsa, niti su ti ljudi domaćini niti su vernici i nisu za primer nego za sramotu.
švaleracija nije masovni , još manje nečiji nacionalni sport

A šta znaš, možda neku ženu usreći da joj preuzmeš supruga. Kako se ono kaže, kocka je okrugla :)
Ma koga briga, to su privatne stvqri to dvoje. Problem su upravo ti takvi ljudi koji su pakosni, traze tako u nekome razlog da sruse reputaciju neciju.
To mi je bas gadno. I sjezim se kad mi tako neko o nekome prica. Kao, ovaj ti je gad, zamisli ozenjen a fura sa ovom i sl. Sta se tebe to tice i sto to meni pricas?

Back